Ayy çok şükür
5 yıldır bu doğuda görev yapıyorum ben cidden zamanı gelmişti biraz alışık olduğum iklimlere doğru gitmenin.
Cok zorNiye gııı ☺ arada eklemeler oluyor tabi ama iskelet bu şekilde
Ben onu esnetiyorum ☺ ama zamanla tam uyaacağım inşallajCok zor
Aynen öyle canım.Sen nasıl oldun daha iyisin inşallahevet maalesef öyle oluyor. çünkü yeme problemi olan insanlarız. denetlemedin mi gidiyor
Ahh veronesim bende öyleyim daha doğrusu öyleydim.Elimin altındakileri bir bilsen 100 kilo olurdun.Dışarı yaptığım pasta malzemeleri...Almamak en iyisi ben tok olsam bile elimin altında bulunan şeyleri yiyen türdenim. O yüzden zor oluyordu. Kalori hesabı da yapmaya başladım, tavsiye ederim. Kaçamak falan yaparsam onun kalorisini yakacak kadar hareket etmeye çalışıyorum evde.
Ohh ne güzel.Civcivlerini severim senin.Biz de iki kızkardeşiz o benden 2 yaş küçük.Annem de bize civcivlerim diyorAslında evimi daha çok severim.
Eşimin yeğeni hastaneye yatmıştı, onu ziyarete gittik. Ordan çıktık başka yeğeninin misafiri gelmişti (uzaktan). Ona hoşgeldin için uğradık.
Bizim Civcivlere gidip sevdik, sonra eve geldik
Amin cümlemize fulyacımiyi yapıyorsun canım. Allah sağlık afiyet versin de çalışalım.
Anneme sorayım da yazayım canım.Ama Kayseride ve az önce konuştuk akrabalarla berabermiş düğüne gitceklermiş.En kısa sorup yazıcamtarif yazabilir misin aylincim?
Öğretmenim, şuan yaz tatili nedeniyle çalışmıyorum.gerçekten gurbet oralar. insan sokağa bile rahat çıkmaz de miçalışmıyorsun değil mi canım?
Aklı kalan bir ben değilmişim.Ama geçen haftadan beri hiç aklıma bile gelmiyorben de öyleyim. elimin altında varsa aklım onda kalıyor. illa yiyorum. iradesizlik işteen güzeli almamak, yapmamak
Oo kesin olurdum. Hiç dayanamıyorım çünkü.Ahh veronesim bende öyleyim daha doğrusu öyleydim.Elimin altındakileri bir bilsen 100 kilo olurdun.Dışarı yaptığım pasta malzemeleri...
Fatmacım kilona göre menü miktarın çok az değil mi Acıkmıyor musun?Ama Kuşhan bilmem kural böyle demek ki
Aynen öyle canım.Sen nasıl oldun daha iyisin inşallah
Aklı kalan bir ben değilmişim.Ama geçen haftadan beri hiç aklıma bile gelmiyor
Öğretmenim, şuan yaz tatili nedeniyle çalışmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?