Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu geçtiğimiz 1 hafta bende seninle aynıydım, zorla biseyler yiyordum. Hâlâ iştahım yok. Ondan sebep tavsiye veremiycem.
Benim yaptigimda doğru deyil, tırnaklarımın sızısı kavlıyor.kelin ilacı olsa kendi başına sürer

Son düzenleme:
Gezmeyi hiiç sevmem.Sen seviyorsun maşallah
Aslında evimi daha çok severim.
Eşimin yeğeni hastaneye yatmıştı, onu ziyarete gittik. Ordan çıktık başka yeğeninin misafiri gelmişti (uzaktan). Ona hoşgeldin için uğradık.
Bizim Civcivlere gidip sevdik, sonra eve geldik

Bu nasil bir liste boyle

Kushan 4.gun
sabah
1dlm tam buğday ekmeği
peynir
ogle
patates salatası
akşam
hamsi salata

moni

afiyet olsun canım. 1,5 aydır balık yemedim. öyle özledim ki karnım da çok tok ama nasıl canım çekti şimdi hamsi salatayı

saat 12.00
2 adet büyükçe ığdır kayısısı

kahvaltı 12.50
peynirli omlet
1 kk kolot peyniri
3 zeytin
3 ince dilim pastırma
domates biber salatalık
1 dilim ekşimaya ekmeği

ara 15.30
1,5 dilim el açması kıymalı patlıcanlı börek

akşam 19.15
2 dilim el açması kıymalı patlıcanlı börek
domates salatalık biber
şekersiz çay

yatana kadar 1,5 lt su
az sonra kabuk tarçın ya da rezene çayı içerim.

afiyet olsun canım. 1,5 aydır balık yemedim. öyle özledim ki karnım da çok tok ama nasıl canım çekti şimdi hamsi salatayı

Ayyy canım kıyamam

Diyetimde var diye yedim çok istahlada yemedim
Genelde hamur işi ve bulgur karbonhidrat i çok severim
Diyet yapmadığım da tavuk et balık pek yemiyorum hayatım diyet olunca protein çok yedim
Ama protein diyette çok iyi geliyor

Ayyy hiç patlıcan li börek yemedim patlıcanı da severim
Benimde canım senin böreğin i çekti

balık iyidir ama ye bence. zaten karbonhidratı çok yediğimizden bu kilolar. bak ben bugün el açması böreği götürdüm salatayla balık, tavuk, köfte, et yemekleri ideal miktarlarda çok güzel oluyor ve çok iyi kilo verdiriyor.

İyi akşamlar

Sabah
1 mercimek krebi
Omlet
Çok az peynir, domates, biber, marul
1 hindi füme

Öğle
Dünden kalan sebzeli makarna
Yoğurt

Akşam
1 kase ayran çorbası
Yarım şiş kuzu kuşbaşı
1 tavuk pirzola
Salata

Ara
3 çatal triliçe

Su: 2lt
Spor: 3000adım, jillian 7/30

Ayyy hiç patlıcan li börek yemedim patlıcanı da severim
Benimde canım senin böreğin i çekti

iç malzemesi çok kolay canım. zeytinyağda yeşil biber, soğan, kıyma ve minnak doğranmış patlıcanı baharatla (karabiber, tuz, pulbiber mesela) sote ediyorsun. sonra böreğin arasına.... harika bir tadı oluyor. hem kolay hem çok seversin. el açmasıyla da daha bir güzel oluyor. inan yakında olsan verirdim. arttı. gerisini bozulmasın diye dolaba koyduk

Balık ben de severim. Uzun zamandur da yemedim. Geçen hafta sırf balık almak için başka bir ilçeye gittik de şansımıza hiç balık kalmamıştı markette.

Balık ben de severim. Uzun zamandur da yemedim. Geçen hafta sırf balık almak için başka bir ilçeye gittik de şansımıza hiç balık kalmamıştı markette.

hangi ildesin şimdi? deniz kentinde yaşadığım için burada balık kalmaması mümkün değil

şu mercimek krebini deneyeceğim. bir nasip olmadı. herkes çok beğeniyor

Şırnak'tayım ben
Denize, balığa, yeşilliğe hasretim
Sen nerdesin?

ayyyy ben de iç anadolu falan diye düşünmüştüm zordur oralar yaaa... neyse muğla ya çıkmış tayininiz. güzel yere. bol bol balık yer, deniz izlersin. yeşillikte bedava

ayyyy ben de iç anadolu falan diye düşünmüştüm zordur oralar yaaa... neyse muğla ya çıkmış tayininiz. güzel yere. bol bol balık yer, deniz izlersin. yeşillikte bedava
Ayy çok şükür
5 yıldır bu doğuda görev yapıyorum ben cidden zamanı gelmişti biraz alışık olduğum iklimlere doğru gitmenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…