- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bu geçtiğimiz 1 hafta bende seninle aynıydım, zorla biseyler yiyordum. Hâlâ iştahım yok. Ondan sebep tavsiye veremiycem.Benim adam akıllı kahvaltım bu anacım. Napim. Varsa bir tavsiyeniz şöyle yap böyle yap diye, iyi olur denerim uygun bir şeyse.zira kahvaltı zaten hep bu şekilde geçiyor bende biliyorsunuz. Ayrıca gerçekten az yiyince çok sakin bir insan oluyorum,inanır mısın öbür türlüsü eziyet asıl bana
Aslında evimi daha çok severim.Gezmeyi hiiç sevmem.Sen seviyorsun maşallah
Kesinlikleben de öyleyim. elimin altında varsa aklım onda kalıyor. illa yiyorum. iradesizlik işteen güzeli almamak, yapmamak
Bu nasil bir liste boyleEki Görüntüle 2286173 kızlarrr şu saat oldu dilime karbonhidrat değdirmedim çok şükür bu sefer olacak inşallah ☺bu listeyi alın bir kenara 1 hafta sonra bakalım kaç kg kaybım olacak..... +900 gram almışımEki Görüntüle 2286176 iki günde. Doğrudur çok yedim çünkü şimdi sizin de sakin ol telkinlerinizle :) daha kontrollü gideceğim inşallah.
2.foto da öğün hatırlatma, aslında 2.öğünü atlamadım ama telefon kapandığı için atladı saymış ,1 tabak çorbaydı hedefim ama yarım tabak yedim bıraktım çok şükür ☺☺☺☺☺
Liste tamamen benim ayarlamamdır ,bir yerden alınma değil
Kushan 4.gun
sabah
1dlm tam buğday ekmeği
peynir
ogle
patates salatası
akşam
hamsi salata
moni
afiyet olsun canım. 1,5 aydır balık yemedim. öyle özledim kikarnım da çok tok ama nasıl canım çekti şimdi hamsi salatayı
saat 12.00
2 adet büyükçe ığdır kayısısı
kahvaltı 12.50
peynirli omlet
1 kk kolot peyniri
3 zeytin
3 ince dilim pastırma
domates biber salatalık
1 dilim ekşimaya ekmeği
ara 15.30
1,5 dilim el açması kıymalı patlıcanlı börek
akşam 19.15
2 dilim el açması kıymalı patlıcanlı börek
domates salatalık biber
şekersiz çay
yatana kadar 1,5 lt su
az sonra kabuk tarçın ya da rezene çayı içerim.
balık iyidir ama ye bence. zaten karbonhidratı çok yediğimizden bu kilolar. bak ben bugün el açması böreği götürdümAyyy canım kıyamam
Diyetimde var diye yedim çok istahlada yemedim
Genelde hamur işi ve bulgur karbonhidrat i çok severim
Diyet yapmadığım da tavuk et balık pek yemiyorum hayatım diyet olunca protein çok yedim
Ama protein diyette çok iyi geliyor
iç malzemesi çok kolay canım. zeytinyağda yeşil biber, soğan, kıyma ve minnak doğranmış patlıcanı baharatla (karabiber, tuz, pulbiber mesela) sote ediyorsun. sonra böreğin arasına.... harika bir tadı oluyor. hem kolay hem çok seversin. el açmasıyla da daha bir güzel oluyor. inan yakında olsan verirdim. arttı. gerisini bozulmasın diye dolaba koydukAyyy hiç patlıcan li börek yemedim patlıcanı da severim
Benimde canım senin böreğin i çekti
Balık ben de severim. Uzun zamandur da yemedim. Geçen hafta sırf balık almak için başka bir ilçeye gittik de şansımıza hiç balık kalmamıştı markette.afiyet olsun canım. 1,5 aydır balık yemedim. öyle özledim kikarnım da çok tok ama nasıl canım çekti şimdi hamsi salatayı
Balık ben de severim. Uzun zamandur da yemedim. Geçen hafta sırf balık almak için başka bir ilçeye gittik de şansımıza hiç balık kalmamıştı markette.
İyi akşamlar
Sabah
1 mercimek krebi
Omlet
Çok az peynir, domates, biber, marul
1 hindi füme
Öğle
Dünden kalan sebzeli makarna
Yoğurt
Akşam
1 kase ayran çorbası
Yarım şiş kuzu kuşbaşı
1 tavuk pirzola
Salata
Ara
3 çatal triliçe
Su: 2lt
Spor: 3000adım, jillian 7/30
Şırnak'tayım benhangi ildesin şimdi? deniz kentinde yaşadığım için burada balık kalmaması mümkün değil
Aa hemen mutfağa git 1 bardak mercimeği ılık suyla ıslatşu mercimek krebini deneyeceğim. bir nasip olmadı.herkes çok beğeniyor
Şırnak'tayım ben
Denize, balığa, yeşilliğe hasretim
Sen nerdesin?
Niye gııı ☺ arada eklemeler oluyor tabi ama iskelet bu şekildeBu nasil bir liste boyle
Ayy çok şükürayyyyben de iç anadolu falan diye düşünmüştüm zordur oralar yaaa... neyse muğla ya çıkmış tayininiz. güzel yere. bol bol balık yer, deniz izlersin. yeşillikte bedava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?