- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Aa onu çok sık yaparız.Daha doğrusu annem yaparketeye ben de bayılırım
Abur cuburcu veronesHerkese merhabalar . Ben geldim.ama çok gelemiyorum. Malum menu de vermiom. Kimse de sormaz zaten vermesem. Kendime de sözüm geçmiyor. Napcam bilmiyorum. Spora gitmek gözüm de büyüyor . Evin işleri ve çocuk ların stresi hiç bitmiyor. Dışarı çıkarıyorum gün boyu. Eve gelince işler kalmış oluyor. Falan filan. . Yemek çamaşır dan bıkmış bir vero birakiyorm buraya. @aeben ablam ozledim seni
Kesinlikle katılıyorum sana.Ben öyle oldum ya.Birazını burayı bırakınca,birazını da tatilde aldım.öyle böyle derken çok alırsın bak sonra çok üzülürsün canımburaya takıl, bırakma
Sağol canım elimden geldiğince bişeyler yapıyorum işte.Boş duramam ben.Kete diyecektim. Ya da kömbe falan dio kayserililer . Helal sanaAylin42Konya
Hep bayıldığımız için böyle olduk ya.Keşke bayılmayaydıkketeye ben de bayılırım
Gezmeyi hiiç sevmem.Sen seviyorsun maşallahMisafirlikteydim canım, yeni geldim sayılır
Allah razı olsun canımKolay gelsin,hayırlı bol kazançların olsun canım
Cuma günü kilo bildirmeyi unutma sakın kuzum, iyi tatiller
İyi tatiller,tatil herşey dahil değilse sorun yok,kilo kontrolü sıkıntı olmaz
Benimde 140 kiloyken sürekli yaptığım bir diyetim vardı.Ona biraz benziyor.Hostes diyeti,gerçekten de hostesler yapıyormuş.5 günde 5 kilo veriliyor.Ama ben 1 gününü değiştirdiğim için hep 4 kilo vermiştim.Yanlış bir yönlendirme olmasın sadece paylaşmak istedimEki Görüntüle 2286173 kızlarrr şu saat oldu dilime karbonhidrat değdirmedim çok şükür bu sefer olacak inşallah ☺bu listeyi alın bir kenara 1 hafta sonra bakalım kaç kg kaybım olacak..... +900 gram almışımEki Görüntüle 2286176 iki günde. Doğrudur çok yedim çünkü şimdi sizin de sakin ol telkinlerinizle :) daha kontrollü gideceğim inşallah.
2.foto da öğün hatırlatma, aslında 2.öğünü atlamadım ama telefon kapandığı için atladı saymış ,1 tabak çorbaydı hedefim ama yarım tabak yedim bıraktım çok şükür ☺☺☺☺☺
Liste tamamen benim ayarlamamdır ,bir yerden alınma değil
Tabii ki doğru söylüyorsun,ama yapanlar var işte.Eşim bana da birkaç kere yaptı çok zoruma gitti.Aaa dedim ben niye kendim kazanmıyorum.Sağolsun ihtiyaçlarımı vs karşılıyor.Mecbur karşılıcak tabii de.Ama kendi paran gibi yok.Bişey almak istediğim de alabiliyorum en azından.Ona müdanam yok.evet 1 yk na 40 adet sığarmışseninki kaç adet sığıyor merak ettim bu arada mantıya bayılırım çok severim
evet Allah herkese helalinden kazanç versin. elinin altında kendi para olacak. bu bir gerçek. hele bazı erkekleri duyuyorum hiç para vermek istemiyor eşine. evlenmeseydin o zaman öyle değil mi. eşin ev hanımı. öyleyse elbet ki eline harçlık vereceksin.
kız peynir ekmeği anladım da gecenin o saatinde yumurta yemek netövbe yiyemem aklıma dahi gelmez. hem akşam bisküvileri de götürmüşsün
Vaay iyi vermişsinn amaBenimde 140 kiloyken sürekli yaptığım bir diyetim vardı.Ona biraz benziyor.Hostes diyeti,gerçekten de hostesler yapıyormuş.5 günde 5 kilo veriliyor.Ama ben 1 gününü değiştirdiğim için hep 4 kilo vermiştim.Yanlış bir yönlendirme olmasın sadece paylaşmak istedim
Sürekli yurt dışına çıkan arkadaşım hostesten öğrenmiş.Bu diyetle 30 kilo verdim,40 kilo aldım.Koruyamadım kilomu.
Çok haklisin .ben daHa sık katilmaliyim buraya. Sabah gene simit yedim ben ya. Reçel falan . Napsam gün boyu eritmem lazim
Almamak en iyisi ben tok olsam bile elimin altında bulunan şeyleri yiyen türdenim. O yüzden zor oluyordu. Kalori hesabı da yapmaya başladım, tavsiye ederim. Kaçamak falan yaparsam onun kalorisini yakacak kadar hareket etmeye çalışıyorum evde.Bazı şeyleri eve sokmamak en doğrusu valla. Yoksa benim gibi dayanamayip var Die yiyor insan
Tabii ki doğru söylüyorsun,ama yapanlar var işte.Eşim bana da birkaç kere yaptı çok zoruma gitti.Aaa dedim ben niye kendim kazanmıyorum.Sağolsun ihtiyaçlarımı vs karşılıyor.Mecbur karşılıcak tabii de.Ama kendi paran gibi yok.Bişey almak istediğim de alabiliyorum en azından.Ona müdanam yok.
Almamak en iyisi ben tok olsam bile elimin altında bulunan şeyleri yiyen türdenim. O yüzden zor oluyordu. Kalori hesabı da yapmaya başladım, tavsiye ederim. Kaçamak falan yaparsam onun kalorisini yakacak kadar hareket etmeye çalışıyorum evde.
Hep bayıldığımız için böyle olduk ya.Keşke bayılmayaydık
Kesinlikle katılıyorum sana.Ben öyle oldum ya.Birazını burayı bırakınca,birazını da tatilde aldım.
Aa onu çok sık yaparız.Daha doğrusu annem yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?