Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Abur cuburcu verones Aynı ben

kızlar yediğimiz saatlerde çok önemli sabah yakıyoruz yediklerimizi akşam belli bi saatten sonra üstümüze yapışıp kalıyor.

bende sabah 7 de bir bardak süt içtim 5 tane ceviz yedim.
10.30da menemen yedim 1 dilim kepek ekmeği 7 tane yeşil zeytin domates salatalık bol bol taze soğan ve maydonoz yedim

12 de çorba içtim
1330da kepek ekmeğine tost yaptım
az sonra tavuk sote yiycem onu da akşama yazarımmm

Benimde 140 kiloyken sürekli yaptığım bir diyetim vardı.Ona biraz benziyor.Hostes diyeti,gerçekten de hostesler yapıyormuş.5 günde 5 kilo veriliyor.Ama ben 1 gününü değiştirdiğim için hep 4 kilo vermiştim.Yanlış bir yönlendirme olmasın sadece paylaşmak istedim
Sürekli yurt dışına çıkan arkadaşım hostesten öğrenmiş.Bu diyetle 30 kilo verdim,40 kilo aldım.Koruyamadım kilomu.

Son düzenleme:
Tabii ki doğru söylüyorsun,ama yapanlar var işte.Eşim bana da birkaç kere yaptı çok zoruma gitti.Aaa dedim ben niye kendim kazanmıyorum.Sağolsun ihtiyaçlarımı vs karşılıyor.Mecbur karşılıcak tabii de.Ama kendi paran gibi yok.Bişey almak istediğim de alabiliyorum en azından.Ona müdanam yok.

Vaay iyi vermişsinn ama

Çok haklisin .ben daHa sık katilmaliyim buraya. Sabah gene simit yedim ben ya. Reçel falan . Napsam gün boyu eritmem lazim
Bazı şeyleri eve sokmamak en doğrusu valla. Yoksa benim gibi dayanamayip var Die yiyor insan
Almamak en iyisi ben tok olsam bile elimin altında bulunan şeyleri yiyen türdenim. O yüzden zor oluyordu. Kalori hesabı da yapmaya başladım, tavsiye ederim. Kaçamak falan yaparsam onun kalorisini yakacak kadar hareket etmeye çalışıyorum evde.

iyi yapıyorsun canım. Allah sağlık afiyet versin de çalışalım.

ben de öyleyim. elimin altında varsa aklım onda kalıyor. illa yiyorum. iradesizlik işte en güzeli almamak, yapmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…