Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menümü yazayım

Öğle
İçim fit çikolatalı süt 1 sb

Akşam
Yarım kase sebze çorbasu
Dünden kalan ayran aşından 5 yk
Yumurta salatası
Yeşil salata

Su 3lt
Spor jillian 9/30

Menümü yazayım
Sabah
Bir tane kaşarlı yağsız tost

Öğle
Yedi tane köfte
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase yoğurt

Ara
Bir tane kaşarlı tost
Bir bardak kefir

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak ciğer ve yürek sote

Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş

moni

Dene canım inan çok güzel oluyor

dana eti sert olur canım. kuzu etiyle yap. önce yağda eti çeviriyorsun rengi dönünce soğanı at karıştırarak pişir. kuzu eti çabuk pişer. sonrada sebzeyi ekliyorsun falan...

afiyet olsun saracım. hiç salata sebze göremedim ama

dana eti sert olur canım. kuzu etiyle yap. önce yağda eti çeviriyorsun rengi dönünce soğanı at karıştırarak pişir. kuzu eti çabuk pişer. sonrada sebzeyi ekliyorsun falan...
Onu da kokuyor diye yemek istemiyor evdekiler
Deneyeceğim ama bi kere daha.
Et konusundaki facialardan sonra evde yapmamaya karar vermiştim

kahvaltı 11.50
sucuklu peynirli omlet
domates salatalık
1,5 dilim ekşimaya ekmeği

öğle 14.40
2 kepçe yayla çorbası
salatalık
1 dilim ekşimaya ekmeği

ara
1 bardak ev yapımı limonata
1 kepçe kadar muhallebi
1 kupa rezene çayı

akşam 19.00
bol etli patlıcan yemeği
salata
1,5 dilim ekşimaya ekmeği

ara
8-9 adet kiraz
az üzüm suyu eklenmiş madensuyu

yatana kadar 1,5 ltden fazla su

az sonra kabuk tarçın çayı içeceğim.

afiyet olsun saracım. hiç salata sebze göremedim ama

Haklısın bugün salata sebze yemedim hiç çok halsizim canım bugün kahvaltıyı bile bir tostla geçiştirdim canım hiç bişey yemek istemedi sabahleyin ciğer sote yi bile sebzeli yaparım normalde ama bugün sadece haşlayıp bir yemek kaşığı fındık yağı ile kavurdum uğraşmak gelmedi içimden

Afiyet şifa olsun canım

Onu da kokuyor diye yemek istemiyor evdekiler
Deneyeceğim ama bi kere daha.
Et konusundaki facialardan sonra evde yapmamaya karar vermiştim

Canım etin yumuşak olması için pişerken içine tuz atma piştikten sonra tuzunu ekle ayrıca yapacağın yemeğin çeşidine göre soslayıp bekleyebilirsin o zamanda hem lezzetli hemde lokum gibi olur

geçmiş olsun canım. ben de uzun süredir çok halsiz olduğumdan iyi bilirim. insanın kolunu kaldırası gelmiyor.

Kuzu etide kokabilir canım ama onun kolayı var içine bir iki tane defne yaprağı at ve bir kaç damla limon sık limon hem eti yumuşatır hemde kokmasını engeller

kuzu etinin koktuğunu bilmiyorum canım. biz normal onla yapıyoruz. ama koyun fena kokar iyi bilirim.

kuzu etinin koktuğunu bilmiyorum canım. biz normal onla yapıyoruz. ama koyun fena kokar iyi bilirim.

Bazen oluyor canım bu birazda hayvanın nasıl beslendiğiylede alakalı yemle beslenen hayvanın eti kokuyor genelde ama çayır çimende patlayan hayvanın eti hem lezzetli olur hem kokmaz ama koyun eti her şartta kokar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…