Ya sorma yapinca geldi aklıma. Aslında hep firinlardm ben de işte acele oluversin die yaptım galibaCevaplar için teşekkür ederimm. Her birinize afiyet olsun
Kızartma çok lezzetli ama diyeti baltalayan bir yemek. Biz çözümü yağda kızartmak yerine fırınlamakta bulduk. Soslayıp sürüyoruz çok güzel ve hafif oluyor. Yoğurt çorbasına bayılırımm ❤
Etli yemekleri asla yapamıyorum ben hep çok sert oluyor, var mıdır bir tüyo
Çok güzell. Ciğer hiç denemedim evde şimdi düşündüm de bir akşam deneyeceğim.
Yedim valla da bi de porsiyon kontrölü pek yapamadım acele yiyip ciktık. Ama dengeledim sanki . Cay in yanına bisküvi Vs. Bişe yemedim. Ekmek yemedimVeronesim kızartma yemeği düşünmüyorsun inşallah?Ne güzel yoğurt çorbası var
Ay ne güzel benimle ilgilenMen . İyi ki de yememisim. Yeseydim seni de uzdum Die daha çok üzülür dum. Yaşasın kk yaSasin 10. Takım .Akşama abur cubur olmasın nolur.Gündüz kaçamak yapmamışın ne güzel
Kuzu diye satıyorlar ama eşek eti bile çıkabilirkuzu eti kokmaz ki. koyun eti kokar. kuzu al sen onla yap.
Defne yaprağı kullanıyorum ama limon denememiştim, teşekkür ederi.Kuzu etide kokabilir canım ama onun kolayı var içine bir iki tane defne yaprağı at ve bir kaç damla limon sık limon hem eti yumuşatır hemde kokmasını engeller
Soslayıp bir gece önceden bekletiyorum genelde en kötü birkaç saat bekletiyorum mutlaka. Tuzu da ocaktan almadan hemen öncr atıyorum. Dana hep sert oluyor. Düdüklü tencere istiyor sanırım. Kuzu da yumuşak oluyor ama koku için bir deneme daha yapacağım.Canım etin yumuşak olması için pişerken içine tuz atma piştikten sonra tuzunu ekle ayrıca yapacağın yemeğin çeşidine göre soslayıp bekleyebilirsin o zamanda hem lezzetli hemde lokum gibi olur
SüperSporumu yaptım gene. Eşime çocukla ra rağmen . Aslında is kafada bitiyor.
İyi gecelerAksam menüsü aynıydı ekmek yemedim. Çay saatin de abartma dim. Mutluyum . Mutfağı temizledim. Oglusumâ çok istedigi akülü arabayı aldim. Çamaşırları astım . Şimdi huzurla uyuyabilirim
Yedim valla da bi de porsiyon kontrölü pek yapamadım acele yiyip ciktık. Ama dengeledim sanki . Cay in yanına bisküvi Vs. Bişe yemedim. Ekmek yemedim
Canım benim biz birbirimiz için varız.Ben de ne kadar dikkat etsem de mantılar yüzünden yürüyüş de yapamıyorum sporda.Kilom hala -300 de kaldı.Geçen hafta çok güzeldiAy ne güzel benimle ilgilenMen . İyi ki de yememisim. Yeseydim seni de uzdum Die daha çok üzülür dum. Yaşasın kk yaSasin 10. Takım .
canım kaçamak yapman normal. çünkü senin kilona göre bu miktarlar çok yetersiz. kuşhan diyeti yapıyorum dediğin için motiveni bozmak istemedim ama bu miktarlar sana yetmez. 100 kilonun üstünde birine sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir ne ki ? 1 yumurta, birkaç zeytin ve domates salatalık falan da olmalı. yanlış anlama nolur beni. ama zorlanmadan kilo vermeni isterim ki sonra aniden bırakmayasın. açlık eziyet insana.
Merhaba.. ben kahvaltı da menemen ve peynir Vs. Vardı. Ekmek yemedim. İyi gidiom sanki bu hafta eksi gelemesem fena Moral bozcam sen. Ne yedin içtinmerhaba
İnşallah eksi görürüm ..3 gündür kacamaksiz spor à gidyorm . Ter atıyorum . Cuma kaç cikacam acabaKuzu diye satıyorlar ama eşek eti bile çıkabilir
Defne yaprağı kullanıyorum ama limon denememiştim, teşekkür ederi.
Soslayıp bir gece önceden bekletiyorum genelde en kötü birkaç saat bekletiyorum mutlaka. Tuzu da ocaktan almadan hemen öncr atıyorum. Dana hep sert oluyor. Düdüklü tencere istiyor sanırım. Kuzu da yumuşak oluyor ama koku için bir deneme daha yapacağım.
Süperböyle devammm. Tartıda eksileri gördükçe kaçamaklar azalıp spor artacak
İyi geceler
el açmasıydı yiyim dedimNaptın gi hep börek olmus
anladım canım. arada nefsini tatmin etmiş oldun. sorun olmaz zaten. hadi bakalım cumaya ne eksi olacak ben de çok merak ediyorum sonucuCanım aslında çok açılmıyor m ama dolma zafim olan bir yemek diyet yapmadan da dolmayaya pek dayanamam
İnşallah devam etmeye çalışıyoruz biraz kendim birazda 3 oğlum için birlikte yapalım diye
Bendeki gevşeme onlarida etkiler diye devam etmeye calusam inşallah
Selam abla .sen de diyet temisn. Kilo bildircek misinselamlar
cumaya son 2 inşallah güzel eksiler görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?