Merhaba.. ben kahvaltı da menemen ve peynir Vs. Vardı. Ekmek yemedim. İyi gidiom sanki bu hafta eksi gelemesem fena Moral bozcam sen. Ne yedin içtin
Güzel de şu ekmeği kesssen çok hızlı Kilo verirsın sanki
ben az birkaç dilim sucuk ve peynirle yapılmış omlet yedim. yanında 3 yeşil zeytin, 1 tk labne, 1 tk bal, domates salatalık ve 1,5 dilim ekşimaya ekmek vardı.
Güzel de şu ekmeği kesssen çok hızlı Kilo verirsın sanki
Bol bol su da içiyorsun değil mi?İnşallah eksi görürüm ..3 gündür kacamaksiz spor à gidyorm . Ter atıyorum . Cuma kaç cikacam acaba
Porsiyona dikkat amanÖğle ne yesem napsam. Mangala mi gitsek. O da arkadaş cagirmam ge re kecek söz vermistim. 19.00 à kadar aç kalamam galiba. Bi kavun yesem biraz
oralarda ne satıyorlar bilemem tabi tövbe tövbeKuzu diye satıyorlar ama eşek eti bile çıkabilir
Porsiyona dikkat aman
Ben if yapıyorum. 11 de yulaf lapası ile kahvaltı yaptım akşam da 7 buçuk gibi yiyeceğim.
Mangal süper fikirmiş. Özledimmm
Bazen oluyor canım bu birazda hayvanın nasıl beslendiğiylede alakalı yemle beslenen hayvanın eti kokuyor genelde ama çayır çimende patlayan hayvanın eti hem lezzetli olur hem kokmaz ama koyun eti her şartta kokar
sabahtan bu yana baş ağrım var. dişlerim de ağrıyor. baş ağrısı tetikledi gibi geliyor.
Makarna yedim
Gitti bütün diyet
Selam arkadaşllar pek giresim gelmiyor şu iki gündür az da olsa karbonh yediğim için üzgünüm yapacak bir şey yok . bğtğn mesajları da okuyamıyorum kusura bakmayın. zaten baya sessiz bu aralar grup yine
Selamlar
Ancak girebiliyorum foruma, dunku menumu yazayim
Sabah: menemen, beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 kase yogurt uzeri findik bal ve yarim dilim kavun koyup yedim.
Ogle; yogurtlu pazi yemegi, 2 parca tavuk izgara, soslu patlican (kizartma malesef)
Aksam: biftek, cok az patates kizartmasi, coban salata, 1 dilim pide
Uzerine karisik tatli tabagi aldik esimle paylastik bide cay ictim.
Evet bu dikkat ediyo halim gercektende hersey cok guzel acik bufe olunca bu kadar tutabildim
Normalde bunun iki misli rahat yiyebilirim :)
CanımmmmmSen çok azimlisin noldu sana hadi toparlan bakayım bu takımın senin neşene azmine ihtiyacı var canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?