Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba.. ben kahvaltı da menemen ve peynir Vs. Vardı. Ekmek yemedim. İyi gidiom sanki bu hafta eksi gelemesem fena Moral bozcam sen. Ne yedin içtin

ben az birkaç dilim sucuk ve peynirle yapılmış omlet yedim. yanında 3 yeşil zeytin, 1 tk labne, 1 tk bal, domates salatalık ve 1,5 dilim ekşimaya ekmek vardı.

Öğle ne yesem napsam. Mangala mi gitsek. O da arkadaş cagirmam ge re kecek söz vermistim. 19.00 à kadar aç kalamam galiba. Bi kavun yesem biraz

Güzel de şu ekmeği kesssen çok hızlı Kilo verirsın sanki

aslında iyi olur ama şimdilik yiyorum. zaten şu an diyet yapmıyorum. az daha toparlamam lazım. ağrılarım sızılarım var çünkü. çok da halsizim. 1-2 hafta içinde menülerim daha iyi başlarım diye düşünüyorum. ama ekmek konusunda çok kasmayacağım. 1 dilim sabah iyi. gün içinde fazla karbo yemezsem sorun olmaz.

Öğle ne yesem napsam. Mangala mi gitsek. O da arkadaş cagirmam ge re kecek söz vermistim. 19.00 à kadar aç kalamam galiba. Bi kavun yesem biraz
Porsiyona dikkat aman
Ben if yapıyorum. 11 de yulaf lapası ile kahvaltı yaptım akşam da 7 buçuk gibi yiyeceğim.

Mangal süper fikirmiş. Özledimmm

Bazen oluyor canım bu birazda hayvanın nasıl beslendiğiylede alakalı yemle beslenen hayvanın eti kokuyor genelde ama çayır çimende patlayan hayvanın eti hem lezzetli olur hem kokmaz ama koyun eti her şartta kokar

doğrudur hayvanın nasıl neyle beslendiği çok önemli.

Selamlar
Ancak girebiliyorum foruma, dunku menumu yazayim

Sabah: menemen, beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 kase yogurt uzeri findik bal ve yarim dilim kavun koyup yedim.

Ogle; yogurtlu pazi yemegi, 2 parca tavuk izgara, soslu patlican (kizartma malesef)

Aksam: biftek, cok az patates kizartmasi, coban salata, 1 dilim pide
Uzerine karisik tatli tabagi aldik esimle paylastik bide cay ictim.

Evet bu dikkat ediyo halim gercektende hersey cok guzel acik bufe olunca bu kadar tutabildim
Normalde bunun iki misli rahat yiyebilirim :)

Selam arkadaşllar pek giresim gelmiyor şu iki gündür az da olsa karbonh yediğim için üzgünüm yapacak bir şey yok . bğtğn mesajları da okuyamıyorum kusura bakmayın. zaten baya sessiz bu aralar grup yine

Sen çok azimlisin noldu sana hadi toparlan bakayım bu takımın senin neşene azmine ihtiyacı var canım benim

Tatildesin canım çok kasma hem senin aşırı bir kilon yok bildiğim kadarıyla

Tatil dönüşü sıkı bir diyete girmesin olur biter şimdi tatilin tadını çıkar

Sen çok azimlisin noldu sana hadi toparlan bakayım bu takımın senin neşene azmine ihtiyacı var canım benim
Canımmmmm iyi geldi bu sözler :) ya aslında dün ekmekten bi ısırık alayım dedim demez olaydım, akşama kadar ara ara tıkındım. Akşam 9 buçukta yürüyüşe çıktık aslında 3 km yürüdük ama anca yediğimi yakmıştır. Bugğn daha az yedim. Telefondaki programı sevmedim kaldırdım , ondan boşladım. Bir motive programı olunca iyi oluyor.aynı programın başka versiyonunu yükledim biraz önce.sabah 8 10 13 17 19 saatleri öğün olarak belirlendi. Yarınki menüyü de yazdım. Bir aksilik olmazsa hayırlısıyla yarın uymaya devam bu akşamdan başladım hatta saat 17den beri kahve harici bir şey ağzıma almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…