- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Ben de anlamadım biliyor musun? :)
Eminim güzeldirben bugün sabah kahvaltımı değiştirdim bir buçuk su bardağı sıcak sütün içine bir tane muz doğradım bir çay kaşığı tarçın attım 15-20 tane fındık içini robotta çekip ekledim üç kaşıkta yulaf kepeği ekleyip karıştırdım yedim çok lezzetliydi bu benim geçen seneki listelerimden bir tarif bu hafta böyle kahvaltı yapmaya karar verdim her gün değişik bir meyve ekleyecem sizce nasıl olmuş fikirlerinizi bekliyorum
Sen çok yaşa emi, beni güldürdün.Ama öyle de olsa 2 kilo verseydim +1 ile yine ekside olmam lazımdı(
Sen yazdinya, buraya yazarken bile kalori yakıyorum diyeO ne demek anlamadim :))
Ay sorma ya sağlıklı mağlıklı ,çok yavaş gidiyor benimki,hele tartı kıpırdamıyor ama çok çok inceldim giydiğiöde kolumu sıkan tshirtlerrahatlamaya başladı çok şükür ama istiyorum ki tartıda da artık 65 altı gözükeyim sıkıldım selfie çekmekten biraz da boydan çekem foto yaSen çok yaşa emi, beni güldürdün.
Bende aynıyım arkadaş, banada sağlıklı beslen demesinler, olmuyor işte olmuyor
Ben de yuzmeyi yalapşap biliyordum biraz. 1 ay once belediyenin kursuna basladim, 2 hafta once serbest yuzme seviyesine ciktim. Cok guzel geliyor insana 1 saat, dunyadan uzak, tam kafa dagitmalik harika bir spor.Oooh ne güzel canım yüzme en faydalı sporlardan biri bende denizi çok seviyorum ama yüzme bilmiyorum
Yanlış okumussun galiba o yuzden yanlis anlasilma olmus.peaceful16 son paragrafa istinaden öyle yazdım canım
Yanlış okumussun galiba o yuzden yanlis anlasilma olmus.peaceful16 son paragtafta her gun "yüzüyorum" yazmis, sen "yaziyorum" anlamissin sanirim. O yuzden de parmak meselesine deginmissin, o da tum vucudum calisiyor demis. Komik bir yanlis anlasilma olmus yani
Hem çalışıp hem bu kadar güzel öğünleri nasıl yapıyorsun helalMenümü yazayım
Sabah
Bir kase yulaf kepekli muzlu fındıklı tarçınlı süt
Ara
Bir fincan sade türk kahvesi
Bir kare bitter çikolata
Öğle
Bir tabak etli taze fasulye
Bir kase yoğurt
Üç şaık pilav
Ara
Bir tane tam buğday unlu kaşarlı tost
Bir bardak kefir
Akşam
Hindi but haşlama
Salata
Su 3 litre spor 30 dakika yürüyüş
moni
as erme erik caglaya olur gulum seninki sogan askiKızlar deyin bakem hele bana
Gecenin köründe bi insan neden soğan yemek ister :)))
Not:aşerme olayı değil yüzde yüz eminim ☺
Yani ne bileyim niye hep bu saatlerde tansiyon düşer ki gündğz sıcaktan düşmesi lazım aslında
Aç da kalmadım bugğn , suyu da 3.8 lt içtim
Ya ben tuzlu aşerdim geneldeas erme erik caglaya olur gulum seninki sogan aski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?