Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar

Kahvaltı

Yulaf lapası
2 dilim füme

Ara
Dondurulmuş meyveli yoğurt

Akşam

Fırında karışık sebze
Yoğurt

Gün içinde sade neskafe ve Yeşilçay içtim.

Su: 1.5lt (yatana kadar 3e yaklaşır)
Spor: jillian 10/30, 200ip atlama

Yeme olayını kapatıyorum bundan sonra sadece sıvı tüketeceğim yarına dek.

Eminim güzeldir
Ben sıcak sütü sevmiyorum, soğuk sütle smoothie gibi yapıyordum, çok güzel oluyordu

Sen çok yaşa emi, beni güldürdün.
Bende aynıyım arkadaş, banada sağlıklı beslen demesinler, olmuyor işte olmuyor
Ay sorma ya sağlıklı mağlıklı ,çok yavaş gidiyor benimki,hele tartı kıpırdamıyor ama çok çok inceldim giydiğiöde kolumu sıkan tshirtlerrahatlamaya başladı çok şükür ama istiyorum ki tartıda da artık 65 altı gözükeyim sıkıldım selfie çekmekten biraz da boydan çekem foto ya

Oooh ne güzel canım yüzme en faydalı sporlardan biri bende denizi çok seviyorum ama yüzme bilmiyorum
Ben de yuzmeyi yalapşap biliyordum biraz. 1 ay once belediyenin kursuna basladim, 2 hafta once serbest yuzme seviyesine ciktim. Cok guzel geliyor insana 1 saat, dunyadan uzak, tam kafa dagitmalik harika bir spor.

peaceful16 son paragrafa istinaden öyle yazdım canım
Yanlış okumussun galiba o yuzden yanlis anlasilma olmus. peaceful16 son paragtafta her gun "yüzüyorum" yazmis, sen "yaziyorum" anlamissin sanirim. O yuzden de parmak meselesine deginmissin, o da tum vucudum calisiyor demis. Komik bir yanlis anlasilma olmus yani

Menümü yazayım
Sabah
Bir kase yulaf kepekli muzlu fındıklı tarçınlı süt

Ara
Bir fincan sade türk kahvesi
Bir kare bitter çikolata

Öğle
Bir tabak etli taze fasulye
Bir kase yoğurt
Üç şaık pilav

Ara
Bir tane tam buğday unlu kaşarlı tost
Bir bardak kefir

Akşam
Hindi but haşlama
Salata

Su 3 litre spor 30 dakika yürüyüş

moni

erinmedim geriye gittim, yine yazıyorum okudum iyimi. Bende diyom anlamayacak ne var
Kızlar ortalığı azıcık karıştırdım özür

Hem çalışıp hem bu kadar güzel öğünleri nasıl yapıyorsun helal

Kızlar deyin bakem hele bana
Gecenin köründe bi insan neden soğan yemek ister :)))
Not:aşerme olayı değil yüzde yüz eminim ☺
Yani ne bileyim niye hep bu saatlerde tansiyon düşer ki gündğz sıcaktan düşmesi lazım aslında
Aç da kalmadım bugğn , suyu da 3.8 lt içtim

as erme erik caglaya olur gulum seninki sogan aski

as erme erik caglaya olur gulum seninki sogan aski
Ya ben tuzlu aşerdim genelde ama ayaklarım 45 numara olduğu için tuzlu yeyince, tuzlu yiyemeden geçirdim hamileliğimi, bir kez karpuz, bir kez de maraş usulü dövme dondurma çekmişti :)) ve de buz parmak yiyordum her gün mide bulantısını alıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…