Menümü yazayım kritik saatleri atlattım çok şükür bu saatten sonra bir şey yemem
Saat 15 - 17 arası
1 tabak bulgur pilavı
7-8 patates kızartması
Türk kahvesi
Çok az karpuz
...
Saat 18-20 arası
Patlamış mısır
1 kase şehriye çorbası
.
Su:3.2 lt
Kuzum iki gündür hiç protein almıyorsun. Menülerin baştan sona karbonhidrat. O yüzden de çabuk acıkıyor olabilirsin.Kızlar deyin bakem hele bana
Gecenin köründe bi insan neden soğan yemek ister :)))
Not:aşerme olayı değil yüzde yüz eminim ☺
Yani ne bileyim niye hep bu saatlerde tansiyon düşer ki gündğz sıcaktan düşmesi lazım aslında
Aç da kalmadım bugğn , suyu da 3.8 lt içtim
ben son hamilelikte hiç as ermedim çocuklar kiziyorlardi bana anne şunu ışte bunu iste benim yerine onlar as dedilerYa ben tuzlu aşerdim geneldeama ayaklarım 45 numara olduğu için tuzlu yeyince, tuzlu yiyemeden geçirdim hamileliğimi, bir kez karpuz, bir kez de maraş usulü dövme dondurma çekmişti :)) ve de buz parmak yiyordum her gün mide bulantısını alıyordu
Market alışverişine çıkamadık 3 gündür, eşim de çıkamadı işten, gidemedi. Bunlara kaldım haklısın ,bugün yapacak alışverişiKuzum iki gündür hiç protein almıyorsun. Menülerin baştan sona karbonhidrat. O yüzden de çabuk acıkıyor olabilirsin.
Kilo vermeye çalışırken karbonhidratın azaltılıp, protein alımının arttırılmasından söz ediyorlar hep.
Evet sağlıklı besinler eksik.biz sıcaktan çıkamadık, eşim yoğunluktan çıkamadı, bugün alışveriş yapınca tekrar sağlıklı beslenmeye başlarım inşallah...ben son hamilelikte hiç as ermedim çocuklar kiziyorlardi bana anne şunu ışte bunu iste benim yerine onlar as dedilereee nasılsın gülüm diyet tam tutmamış yazdıklarına göre bir yerde bu hata var bence
İnşallah daha güzel menülerle geleceğim karşınıza :) natsume ne demek ☺Kuzum iki gündür hiç protein almıyorsun. Menülerin baştan sona karbonhidrat. O yüzden de çabuk acıkıyor olabilirsin.
Kilo vermeye çalışırken karbonhidratın azaltılıp, protein alımının arttırılmasından söz ediyorlar hep.
Sen nasılsın bakalım pek gelemiyorsun uzun zamandırben son hamilelikte hiç as ermedim çocuklar kiziyorlardi bana anne şunu ışte bunu iste benim yerine onlar as dedilereee nasılsın gülüm diyet tam tutmamış yazdıklarına göre bir yerde bu hata var bence
Harika olacakİnşallah daha güzel menülerle geleceğim karşınıza :) natsume ne demek ☺
Hem çalışıp hem bu kadar güzel öğünleri nasıl yapıyorsun helal
Akşamı kaçamak yapmadan kapatabildim. Kendime 100 puan veriyorum
Yarınki kahvaltım için yulaf lapası hazırlayıp dolaba kaldırdım. İnşallah yarın güzel sonuçlar görürüz hepimiz tartıda.
İyi geceler
kızlar gece kuşu oldum çıktım iyice. bebeği emzirmeye kalkıp geri yatamıyorum.
bugünkü menüm sabah 8 de bir bardak ballı süt
10 da 1 haşlanmış yumurta, 3 dilim kaşar, 1 dilim tam buğdaylı ekmek, biraz maydonoz biraz taze soğan, 2 dilim domates, bir büyük kupa açık çay içine yarım tatlı kaşığı şeker attım.
12 de sucuklu makarna yaptım yarım tabak yedim
14 gibi bi tabak yedim aynı makarnadan yanına yarım kase yoğurt koydum
17de çorba ısıttım büyük bi kase içtim yanında 1 dilim ekmek yedim
sonra canım kek istedi kakaolu kek yaptım iki dilim yedim yanında iki küçük bardak açık çay içtim.
21 de çorba içtim yine şimdi hala açım mutfağa gitmeye üşeniyorum. kim çıkarcak dolaptan ısıtacak. su içtim 2 bardak yatıyorummm
yürüyüşe bugün gidemedim. bir şekilde hayatıma oturtmam lazım bunu.
4 yk yulaf için 1sb süt kullanıyorum. Birsz koyulaşana kadar pişirip kakao ekliyorum.Yulaf lapasını nasıl hazırlıyorsun canım içine neler katıyorsun yazabilirmisin
Tebrikler cnm derece geliyor
Tebrikler cnmKilo bildirimi
Geçen cuma 67.6
Bugün 66.4
Fark - 1200gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?