Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kuzum iki gündür hiç protein almıyorsun. Menülerin baştan sona karbonhidrat. O yüzden de çabuk acıkıyor olabilirsin.
Kilo vermeye çalışırken karbonhidratın azaltılıp, protein alımının arttırılmasından söz ediyorlar hep.

ben son hamilelikte hiç as ermedim çocuklar kiziyorlardi bana anne şunu ışte bunu iste benim yerine onlar as dediler eee nasılsın gülüm diyet tam tutmamış yazdıklarına göre bir yerde bu hata var bence

Market alışverişine çıkamadık 3 gündür, eşim de çıkamadı işten, gidemedi. Bunlara kaldım haklısın ,bugün yapacak alışverişi

ben son hamilelikte hiç as ermedim çocuklar kiziyorlardi bana anne şunu ışte bunu iste benim yerine onlar as dediler eee nasılsın gülüm diyet tam tutmamış yazdıklarına göre bir yerde bu hata var bence
Evet sağlıklı besinler eksik.biz sıcaktan çıkamadık, eşim yoğunluktan çıkamadı, bugün alışveriş yapınca tekrar sağlıklı beslenmeye başlarım inşallah...
Ben de diyordum ki bekarken,amaan ne aşermesi bence ilgi görmek için yapıyorlardır falan diyordum. Başıma gelince anladım ki,,,, şubat ayında karpuz koktu bana hem de karpuzu hiç sevmememe rağmen..bu sene başladım karpuz yemeye, o da sıcaktan içim yanıyor burda

İnşallah daha güzel menülerle geleceğim karşınıza :) natsume ne demek ☺

kızlar gece kuşu oldum çıktım iyice. bebeği emzirmeye kalkıp geri yatamıyorum.

bugünkü menüm sabah 8 de bir bardak ballı süt
10 da 1 haşlanmış yumurta, 3 dilim kaşar, 1 dilim tam buğdaylı ekmek, biraz maydonoz biraz taze soğan, 2 dilim domates, bir büyük kupa açık çay içine yarım tatlı kaşığı şeker attım.

12 de sucuklu makarna yaptım yarım tabak yedim

14 gibi bi tabak yedim aynı makarnadan yanına yarım kase yoğurt koydum

17de çorba ısıttım büyük bi kase içtim yanında 1 dilim ekmek yedim

sonra canım kek istedi kakaolu kek yaptım iki dilim yedim yanında iki küçük bardak açık çay içtim.

21 de çorba içtim yine şimdi hala açım mutfağa gitmeye üşeniyorum. kim çıkarcak dolaptan ısıtacak. su içtim 2 bardak yatıyorummm

yürüyüşe bugün gidemedim. bir şekilde hayatıma oturtmam lazım bunu.

Akşamı kaçamak yapmadan kapatabildim. Kendime 100 puan veriyorum

Yarınki kahvaltım için yulaf lapası hazırlayıp dolaba kaldırdım. İnşallah yarın güzel sonuçlar görürüz hepimiz tartıda.

İyi geceler

Yulaf lapasını nasıl hazırlıyorsun canım içine neler katıyorsun yazabilirmisin

Afiyet olsun canım ama bu diyet menüsü değil kilo alma menüsü

Yulaf lapasını nasıl hazırlıyorsun canım içine neler katıyorsun yazabilirmisin
4 yk yulaf için 1sb süt kullanıyorum. Birsz koyulaşana kadar pişirip kakao ekliyorum.
Hatta süslü bir tabak istersem kakao eklemeden önce biraz kaseme alıyorum lapadan aralara meyve ve kuruyemiş koyup üst katmanlara kakaolu lapadan ekliyorum.
İnstagramda görmüştüm bu tarifi. Hatta onun resmini de atayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…