Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Biliyormusun geçen gün bende eski fotolarıma bakıyordum anaaaam nadılmışım öyle o zaman hiç farkında değilmişim kilonun o kadar köyü gözüktüğünden bir daha asla o kiloya gelmek istemem Allah korusun

Ama o resimlere bakmamak iyi oluyor insan diyete daga bir sıkı sarılıyor

Tatildesin canım çok kasma hem senin aşırı bir kilon yok bildiğim kadarıyla

Tatil dönüşü sıkı bir diyete girmesin olur biter şimdi tatilin tadını çıkar

Aslinda 4 kilom kaldi , bende sonra yemedigime pisman olurum diye biraz biraz tadiyorum herseyden Yedigime pisman olmam insallah
Neyse 1-2 kg alirsamda cabuk gider diye dusunuyorum sagol

Gunaydinlar hanimlar

Dunku menumu yazayim:

Sabah: domates biberli omlet, 1/3 simit, 1 dilim beyaz peynir, 2 zeytin, bal, cay

Ogle: tavuklu salata, yarim peynirli gozleme , soda

Aksam: et cesitlerinden aldim sote, 1 dilim pide, 2 kasik makarna, karisik tatlilarin tadina baktim ama cok yemedim.

Bu arada her gun yuzuyorum baya. Ordanda kalori yakiyorum onu belirtmemisim

Tabi parmakların çok çalışıyor

ben bugün sabah kahvaltımı değiştirdim bir buçuk su bardağı sıcak sütün içine bir tane muz doğradım bir çay kaşığı tarçın attım 15-20 tane fındık içini robotta çekip ekledim üç kaşıkta yulaf kepeği ekleyip karıştırdım yedim çok lezzetliydi bu benim geçen seneki listelerimden bir tarif bu hafta böyle kahvaltı yapmaya karar verdim her gün değişik bir meyve ekleyecem sizce nasıl olmuş fikirlerinizi bekliyorum

Cok cok besleyici doyurucu tok tutucu hem protein hem karbonhidrat hem saglikli yag her seyiyle mukemmel. Sadece kahvalti degil normal bir ogun icin de super olur.

Afiyet olsun,muz yerine glisemik indeksi daha düşük meyveler tercih edebilirsin.Elma,armut,kayısı,vişne,kavun gibi

Ben çok severim böyle karışımları.
Afiyet olsn :)

Cok cok besleyici doyurucu tok tutucu hem protein hem karbonhidrat hem saglikli yag her seyiyle mukemmel. Sadece kahvalti degil normal bir ogun icin de super olur.

Teşekkür ederim canım evet normal bir öğün olabilir haklısın

Afiyet olsun,muz yerine glisemik indeksi daha düşük meyveler tercih edebilirsin.Elma,armut,kayısı,vişne,kavun gibi

Hergün değişik bir meyva deneyecem canım

Ben çok severim böyle karışımları.
Afiyet olsn :)

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım evet normal bir öğün olabilir haklısın

Hergün değişik bir meyva deneyecem canım

Teşekkür ederim canım
Simdi aklima geldi sicak sut yerine soguk olarak kefirle de yapabilirsin aslinda. Hem de probiyotik de almis olursun. Hepsini birden blenderdan cekebilirsin.

Simdi aklima geldi sicak sut yerine soguk olarak kefirle de yapabilirsin aslinda. Hem de probiyotik de almis olursun. Hepsini birden blenderdan cekebilirsin.

aynen canım söylediğin gibi yaptım geçen sene çok faydasını görmüştüm kefiri artık hemen hergün içiyorum zaten öğleden sonraki ara öğünümde var

Sağol ablam. Nasılsın . Valla dolma dedin d canım çekti . Yaprak sarma mi yapsam . Kollari sivayip

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Kuzuların nasıl
Canım diyete girdiysen yapma biraz kilo verince yap derim
O kadar kusur kadı kızındada olur yeterki çok kaçırdım deyip diyeti bırakma fatmacım
İnşallah canım birakmam

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Kuzuların nasıl
Canım diyete girdiysen yapma biraz kilo verince yap derim

İnşallah canım birakmam
Çok fazla yemem abla. Yani tabagimiza pilav alioz ya. Bazen oyle yesem. Gerçi dur bakım sarabilsem ah keşke. Şimdi 2 Sı de uyuyor . Evi toplayim ben de

Tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…