Ya kızlar instagram falan değil de galerimi bir düzenleyeyim dedim. Aralık ayındaki fotolara videolara bir baktım. Anammmm
Kız ben neymişime
gözlerime inanamadım , içimden bir insan daha çıkmış gibiyim şu an çok şükür. Hele bir tanesi var mayıs ayında daha 2 ay önce çekindiğim foto,ama otururkenay hele bi 65e düşeyim inşallah sizinle de paylaşacağım o fotoyu:) hemen hemen şimdiden tezi yok ,elinizdeki ekmekleri simitleri yavaşça masaya bırakıyorsunuz
Töbee bir daha mı o kadar kilo almakkkl
Tatildesin canım çok kasma hem senin aşırı bir kilon yok bildiğim kadarıyla
Tatil dönüşü sıkı bir diyete girmesin olur biter şimdi tatilin tadını çıkar
Tabi parmakların çok çalışıyorGunaydinlar hanimlar
Dunku menumu yazayim:
Sabah: domates biberli omlet, 1/3 simit, 1 dilim beyaz peynir, 2 zeytin, bal, cay
Ogle: tavuklu salata, yarim peynirli gozleme , soda
Aksam: et cesitlerinden aldim sote, 1 dilim pide, 2 kasik makarna, karisik tatlilarin tadina baktim ama cok yemedim.
Bu arada her gun yuzuyorum baya. Ordanda kalori yakiyorum onu belirtmemisim
GünaydınlarHayırlı sabahlar
Cok cok besleyici doyurucu tok tutucu hem protein hem karbonhidrat hem saglikli yag her seyiyle mukemmel. Sadece kahvalti degil normal bir ogun icin de super olur.ben bugün sabah kahvaltımı değiştirdim bir buçuk su bardağı sıcak sütün içine bir tane muz doğradım bir çay kaşığı tarçın attım 15-20 tane fındık içini robotta çekip ekledim üç kaşıkta yulaf kepeği ekleyip karıştırdım yedim çok lezzetliydi bu benim geçen seneki listelerimden bir tarif bu hafta böyle kahvaltı yapmaya karar verdim her gün değişik bir meyve ekleyecem sizce nasıl olmuş fikirlerinizi bekliyorum
Afiyet olsun,muz yerine glisemik indeksi daha düşük meyveler tercih edebilirsin.Elma,armut,kayısı,vişne,kavun gibiben bugün sabah kahvaltımı değiştirdim bir buçuk su bardağı sıcak sütün içine bir tane muz doğradım bir çay kaşığı tarçın attım 15-20 tane fındık içini robotta çekip ekledim üç kaşıkta yulaf kepeği ekleyip karıştırdım yedim çok lezzetliydi bu benim geçen seneki listelerimden bir tarif bu hafta böyle kahvaltı yapmaya karar verdim her gün değişik bir meyve ekleyecem sizce nasıl olmuş fikirlerinizi bekliyorum
Ben çok severim böyle karışımları.ben bugün sabah kahvaltımı değiştirdim bir buçuk su bardağı sıcak sütün içine bir tane muz doğradım bir çay kaşığı tarçın attım 15-20 tane fındık içini robotta çekip ekledim üç kaşıkta yulaf kepeği ekleyip karıştırdım yedim çok lezzetliydi bu benim geçen seneki listelerimden bir tarif bu hafta böyle kahvaltı yapmaya karar verdim her gün değişik bir meyve ekleyecem sizce nasıl olmuş fikirlerinizi bekliyorum
Cok cok besleyici doyurucu tok tutucu hem protein hem karbonhidrat hem saglikli yag her seyiyle mukemmel. Sadece kahvalti degil normal bir ogun icin de super olur.
Afiyet olsun,muz yerine glisemik indeksi daha düşük meyveler tercih edebilirsin.Elma,armut,kayısı,vişne,kavun gibi
Ben çok severim böyle karışımları.
Afiyet olsn :)
Simdi aklima geldi sicak sut yerine soguk olarak kefirle de yapabilirsin aslinda. Hem de probiyotik de almis olursun. Hepsini birden blenderdan cekebilirsin.Teşekkür ederim canım evet normal bir öğün olabilir haklısın
Hergün değişik bir meyva deneyecem canım
Teşekkür ederim canım
Simdi aklima geldi sicak sut yerine soguk olarak kefirle de yapabilirsin aslinda. Hem de probiyotik de almis olursun. Hepsini birden blenderdan cekebilirsin.
Sağol ablam. Nasılsın . Valla dolma dedin d canım çekti . Yaprak sarma mi yapsam . Kollari sivayipYapmıyorum canım inşallah dün dolma olduğu için kacirdim
İnşallah verom sende hoşgeldin canım
Sağol ablam. Nasılsın . Valla dolma dedin d canım çekti . Yaprak sarma mi yapsam . Kollari sivayip
İnşallah canım birakmamO kadar kusur kadı kızındada olur yeterki çok kaçırdım deyip diyeti bırakma fatmacım
Çok fazla yemem abla. Yani tabagimiza pilav alioz ya. Bazen oyle yesem. Gerçi dur bakım sarabilsem ah keşke. Şimdi 2 Sı de uyuyor . Evi toplayim ben deİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Kuzuların nasıl
Canım diyete girdiysen yapma biraz kilo verince yap derim
İnşallah canım birakmam
Tşk ederimBen evde bebekle düzgün yemek yapıp yiyemiyorum. Abur cubur ya da fastfood tarzı atıştırıyordum o yüzden if çok işime geldi. Kızım uyuyunca haldır haldır atıştırmak yerine spor vs yapmaya başladım ayrıca bu sayede.
16:8 yapmaya çalışıyorum. Akşam en son kaçta yediysem ertesi gün 15 saat bir şey yemiyorum. Kalorisiz içecekler tüketiyorum aklıma estikçe. Genelde öğle saatlerinde kahvaltı akşam da yemek olacak şekilde 2 öğün oluyor.
Sürekli sıvı tükettiğim için galiba Aman aman bir açlık, halsizlik hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?