Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar ,Tamam Dün biraz fazla karbonhidrat tükeymiş olabilirim ama daha önceki günlerde çok dikkat ediyordum siz de biliyorsunuz, öğünlerimi atlamamaya çalışıyordum falan ama şu an bugün tartıda artı 700 görünce çok üzüldüm ,Çünkü eşofmanlarım bile düşmeye başlamıştı iki üç kilo gitmiştir diye düşünüyorken bu artıyı görmek beni üzdü bundan sonra kimse bana demesin ki düzenli beslen ,beslenmiyorum arkadaş:) bu ne ya bana gelmiyor böyle Düzenli beslenmek Bu nedir ya. Bundan sonra kafama göre takılacağım dostlar düzenli beslenmeyeceğim
Ayrıca da her gün 1 kez tartılmaya devam edeceğim,en azından durumumu görüp ona göre önlem alırım

Kuzum muhtemelen dün yediklerim daha vücudundan atılmadan tartıldın.
Öyle 1 günde kilo falan alınmaz, moralini bozma hiç.
Ödem falan da olabilir.

Bugun oyle guzel yuzdum ki ooooh 1 saat acildim valla. Her hafta daha iyi yuzmeye basliyorum. Bugun 25 metrelik kulvarlarda 27 tur attim. Ama haftaya gidemeyeceğim sanirim. Sali gitseydim en az 30 tur atmayi hedefleyecektim. Bence dun gece yatmadan once yaptigim egzersizin cok etkisi oldu. Yarim saat boyunca evde ter attim. Esim diyor bu saatte ne yapiyorsun gunduzler torbaya mi girdi. Ama o saatte yapmamin bence bugun yuzmeme cok faydasi oldu. Ben oyle inaniyorum en azindan.

Oooh ne güzel canım yüzme en faydalı sporlardan biri bende denizi çok seviyorum ama yüzme bilmiyorum

Bence sen vücudunu çok yordun bi yedin bi yemedin dengen şaştı vücut kıtlık moduna girip kilo vermeni engelledi yine söylüyorum sabırlı ol kararlı ol imkanların dahilinde sağlıklı beslen göreceksin kısa zamanda güzel kilolar vereceksin ama bedenine bu kadar yüklenip onu yorma kendi sağlığın için

Diş ağrısını çok iyi bilirim Fulyacım çok zordur bugün nasılsın

aslında ara ara ağrıyan bir dişim var. ama bence dünkü yoğun başağrısından dolayıydı. başağrısı çok olunca dişi tetikledi gibi geldi. çok şükür bugün iyiyim. saol canım benim

Haklısın bacım. Ama napim şu birkaç gün daha saçmalayacak gibiyim sanki. Eve tıkıldık kaldık sıcaktan. Normalde bu iki ay memleketw gidiyorduk kuzuyla iki senedir.bu sene evimizde geçirelim dedik ama iyi olmadı bunaldık memlekey karadeniz neresi oldupunu söyşemiiimm :)

Aylin42Konya aylinim kaç gündür sık gelmiyorsun nasılsın neler yapıyorsun iyisin değilmi
Çok şükür iyiyim canım.Mantı siparişleri var onları yapıyorum.Duruyorlar duruyorlar hepsi birden aynı anda
istiyorlar.Farklı yerlerde birbirini tanımayan kişiler.Nasıl denk getiriyorlar anlamıyorum
Sadece hızlı hızlı okuyorum yazamıyorum.Sen de histeroskopi çektirecekmişsin.Ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…