ne ameliyatı olcaksın?Hastanedeyim tahlil verecem yarın ameliyat olacam büyük ihtimalle
sağol kuzum, valla sıkıldım artık bende hastalıklardan.Geçmiş olsun canım bende fizik tedavi oluyorum biraz olsun rahatladım sanki sende ihmal etme
Geçmiş olsun saracım, neyin varHastanedeyim tahlil verecem yarın ameliyat olacam büyük ihtimalle
Kaptanım sanada geçmiş olsunne ameliyatı olcaksın?
sağol kuzum, valla sıkıldım artık bende hastalıklardan.
cok gecmis olsunkuzum bu ara rahatsızlandım, elim yine şişti, ağrıyor ve hareket kısıtlılığı yaşıyorum. sağ el ve bileğim o yüzden çok zorlanıyorum. doktora gittim kas gevşetici ve krem verdi. romatoloji ye gidicem müsait bir vakitte.
geçmiş olsun ne ameliyatıHastanedeyim tahlil verecem yarın ameliyat olacam büyük ihtimalle
Geçmiş olsun,Hastanedeyim tahlil verecem yarın ameliyat olacam büyük ihtimalle
canım ne ameliyatı olacaksın ben de merak ettim?Hastanedeyim tahlil verecem yarın ameliyat olacam büyük ihtimalle
bence öğünlerin birden bu diyetle çok azaldığı için vücut korumaya geçti kendini. bana öyle geldi.
2 kilo biraz fazla olmuş.Kotu bir sonucla karsilastim bu sabah. 54,2 kg. Dun gece yatmadan karpuz yemistim ondan mi oldu acaba... Cunku haftaicinde cok cok da abartili bir seyler yememistim sanki ya, ben mi unuttum... Resmen 2 kg artim var.
Geçmiş olsun saracım, neyin var
geçmiş olsun ne ameliyatı
ne ameliyatı olcaksın?
sağol kuzum, valla sıkıldım artık bende hastalıklardan.
inşallah tek sorun odur ve çarçabuk toparlanıp bebişine kavuşursunHistereskopi olacam canım rahimde küçük bir yspışıklık varmış hem o açılacak hemde başka bir sorun varmı bakılacak
canım ne ameliyatı olacaksın ben de merak ettim?
bence öğünlerin birden bu diyetle çok azaldığı için vücut korumaya geçti kendini. bana öyle geldi.
2 kilo biraz fazla olmuş.
inşallah tek sorun odur ve çarçabuk toparlanıp bebişine kavuşursun
korkma canımcım inşallah kolaylıkla atlatacaksın. çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.Amin canım inşallah
Doktor her ne kadar küçük bir operasyon desede yinede korkuyorum Ayşecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?