Allah şifa versinHistereskopi olacam canım rahimde küçük bir yspışıklık varmış hem o açılacak hemde başka bir sorun varmı bakılacak
Şimdiden geçmiş olsunHastanedeyim tahlil verecem yarın ameliyat olacam büyük ihtimalle
Kaptanım beni izine mi ayırdın????*** 10. Takım 630. ETAP ***
mn5822(75,0/74,5/0,5/%0,67)
nihaldemirel77(55,3/55,5/-0,2/%-0,36)İzinli.
natsume(67,6/66,4/1,2/%1,78)
peaceful16 (72,3///%)Kilo bildiriminde bulunmadı.
baby cat( 73,2/73,1/0,1/%0,14)
Gulsahhh01(57,8/57,5/0,3/%0,52)
Aylin42konya(75,1/74,5/0,6/%0,80)
10. Takım Ortalaması:% 0,507
takım içi
sade01 (63,6/2b)577. etapta 62,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. tk g:11.1.2019( b.kilosu:68 h: 58)
Vorones(61,3/60,4)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
Antepia27(115,6/115,2)605.etapta 98,6 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Sara_28(82/80)609.etapta 78 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Gezegenfeza(72,9/74)619. etapta 70,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k: h: )
60kiloyum(82,4/82,8)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
Kimmik(52,4/54,2)Yeni üye, bt:9 Haziran 2019 bk:56 hk:50
Miraysu_(69,7/b)Yeni üye, bt:28 Haziran 2019 bk:70 hk:55
Tamam,ne zamana kadar sürer izinH HAYAT40INDABASLAR canım paylaşım yetersizliğinden ve kilo veremiyor olmandan dolayı izne ayırdım bilgine..
takımda listeye giriş kilon:55,6 tarih:12 nisan
bugünkü kilon:55,3 tarih:12 temmuz
3 ayda al ver yapa yapa sadece 300 gram vermişsin.
Geçmiş olsun kaptanım.kuzum bu ara rahatsızlandım, elim yine şişti, ağrıyor ve hareket kısıtlılığı yaşıyorum. sağ el ve bileğim o yüzden çok zorlanıyorum. doktora gittim kas gevşetici ve krem verdi. romatoloji ye gidicem müsait bir vakitte.
Geçmiş olsunnHistereskopi olacam canım rahimde küçük bir yspışıklık varmış hem o açılacak hemde başka bir sorun varmı bakılacak
Olur öyle şeylerBen de cok sasirdim
izin süresi en az 2 hafta . bu süre içerisinde yeniden listeye girebilmek için istikrarlı şekilde kilo vermen gerekiyor canımcım.Tamam,ne zamana kadar sürer izin
ben düşündüm ve şöyle bir plan uygulamaya karar verdim. diyet yaptığımda herşeyden bıkıyorum. zaten çok motive de olamadığımdan sonuç kısa sürede fiyasko oluyor. sürekli wc sorunum olması ve kansızlık büyük engel. içimde desen büyük isteksizlik, bezginlik, bıkmışlık.....
dedim ki çok çeşitli sağlıklı yemek, salata, meze ve aparatif seçeneği biliyorum. ama çoğunu yapmıyorum. iki yapsam bıkıyorum. diyorum ya kendimden bıkmışım o derece. ama içimdeki fulya vazgeçmiyor. hayır diyor zayıflayacaksın birgün. kaç yıldır mevsim geçişlerinde giyemediğim kıyafetleri elden geçirdiğimde, içimdeki inanç onları başkalarına vermeye razı olmuyor. aslında çok yer tutuyorlar evde. 65 kiloya kadar her bedene 4 mevsim kıyafet var çünkü. inadımdan değil, içimdeki inanç o kadar güçlü ki. verme zayıflayacaksın birgün ve onları giyeceksin diyor. yoksa inanmadığım kısmı verdim zaten. 89 kiloda giydiğim kıyafetleri verdim sağa sola. görmek istemiyorum artık onları.
kendime daha küçük hedefler belirleyeceğim. ilk hedefim 80 olacak. sonra 77. 80 den bayağı bi uzaklaştım çünkü.
neyse nasıl bir menü düzenleyeceğim. renkli olacak bu sefer. evde dolapta hazır halde 1 zeytinyağlı ve 2 çeşit meze olacak. yanına da yemek ve günün salatası. istediğimden alıp yiyeceğim servis tabağıma. yani cafe servis tabakları gibi olacak öğün tabaklarım. işyerine de taşırım. 1 er kaşık mezelerden, protein vs. daha cazip geliyor şu an böyle tabaklar.
nasıl olsa yaz geliyor. diyorum ki çoğunlukla iş günlerinde sütlü yulaf lapası üstü meyve ve kuru yemiş yiyeyim. kışın çok cazip gelmiyor çünkü. wc ye çok katkısı olur. evdeyken veya canım istediğimde de yumurtalı peynirli zeytinli şekersiz marmelatlı kahvaltı yapayım.
şimdilik planım bu. yalnız bu ara kahvaltı böyle ama öğlen dışarda yiyeceğim. şartlar öyle. sonra oruca devam zaten. biraz tatil yapacağım. tatil dönüşü tam plan böyle. Allahın izniyle
ekmek yerine de wasa ya da özel unlardan kendi yaptığım ekmek ve krakerler
Allah şifa versin
Şimdiden geçmiş olsun
Geçmiş olsunn
İnşallah ya. Ne güzel yazmssin. Fulya .22 mayısta yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?