Bildiğim kadarıyla gezoş Türkiye'de tatilde, bu durumda yapamaz gibi. Fatma aslında geçtiğimiz hafta kuşhan yaptı, anlamadım ben o neden kilo veremedi.gezegenfeza abla .bu cuma kilon istedigimiz gibi değil ya. Hani. Bu hafta farklı bişe yapacakmisn. Bi de Antepia27 abla senin dé eksi 400 az dimi. Bu hafta bişiler yapsaniz. Siz de az verince ben dé motivasyon kalmio. Uzuluom
Benim artık zor canım. Yarın yolculuğum başlıyor.gezegenfeza abla .bu cuma kilon istedigimiz gibi değil ya. Hani. Bu hafta farklı bişe yapacakmisn. Bi de Antepia27 abla senin dé eksi 400 az dimi. Bu hafta bişiler yapsaniz. Siz de az verince ben dé motivasyon kalmio. Uzuluom
Yarın yolcuyum. Nasip olursa pazartesi sabah evimdeyimBildiğim kadarıyla gezoş Türkiye'de tatilde, bu durumda yapamaz gibi. Fatma aslında geçtiğimiz hafta kuşhan yaptı, anlamadım ben o neden kilo veremedi.
Olsun neresinden dönersek kardır, değil vermek,almasan bile kâr, o umutsuzluk nasıl bir duygu ,amaan toparlanmaz ya diye düşünmek,en iyi ben bilirimBenim artık zor canım. Yarın yolculuğum başlıyor.
Bu hafta zaten temizlikti toparlanmaydi düzenli yiyemedim. 2 gündür suyuda az içiyorum.
Bakalım haftaya ne olacak. Hiç umudum yok
Tamam kaptanımizin süresi en az 2 hafta . bu süre içerisinde yeniden listeye girebilmek için istikrarlı şekilde kilo vermen gerekiyor canımcım.
paylaşıma ve menü bildirilerine devam etmelisin.
İyi yolculuklar.Şimdiden hoşgeldin TürkiyemizeYarın yolcuyum. Nasip olursa pazartesi sabah evimdeyim
Sağol canım, hoşbuldumİyi yolculuklar.Şimdiden hoşgeldin Türkiyemize
Öyle canım haklısın, Türkiye de yapacağım uzun yürüyüşlere güveniyorum, inşallah beni hayal kırıklığına uğratmazlarOlsun neresinden dönersek kardır, değil vermek,almasan bile kâr, o umutsuzluk nasıl bir duygu ,amaan toparlanmaz ya diye düşünmek,en iyi ben bilirim
Hayırlı sabahlar
Amin canım sağolasın
Amin canım sağolasın
Amin canım sağolasın
gezegenfeza abla .bu cuma kilon istedigimiz gibi değil ya. Hani. Bu hafta farklı bişe yapacakmisn. Bi de Antepia27 abla senin dé eksi 400 az dimi. Bu hafta bişiler yapsaniz. Siz de az verince ben dé motivasyon kalmio. Uzuluom
Bildiğim kadarıyla gezoş Türkiye'de tatilde, bu durumda yapamaz gibi. Fatma aslında geçtiğimiz hafta kuşhan yaptı, anlamadım ben o neden kilo veremedi.
ödem yapmış olabilirsin uykusuzluk ve yorgunluktanSaram çok geçmiş olsun canım inşallah güzelce atlatirsin operasyonu
Bende çok üzüldüm canım bı çok dikkatli idim Perşembe günü dikkat edemedim gece geç saatlere kadar dışarda idik avize baktık falan ama listeme uymadim diyete değil
Kaptanim bı Perşembe günü uymadim listeme ama öyle abartılı birseyde yemedim
Ev 15 gündür ayakta işçiler uykusuz Luk aşırı yorgunluk
Çok yoruldum bugünlerde
Farkında olmadan strese girdim herhalde oturacak yer bulamadığım oluyor
Geçmiş olsun kaptanim
teşekkür ederim canımcım.moni kaptanim izindeyim iznin izni olurmu bilmem
Bugünlerde çok yoruldum canım verdiğim bu emekte karşılığını tam alamayınca moralim bozuldu evde haftaya salıya kadar devam edicek inşaat temizliği gi günler sürer sonra eşim hemen tatil diyor yazlığa gidicem bir süre katilamiycam
Tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?