Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bildiğim kadarıyla gezoş Türkiye'de tatilde, bu durumda yapamaz gibi. Fatma aslında geçtiğimiz hafta kuşhan yaptı, anlamadım ben o neden kilo veremedi.

*** 10. Takım 631. ETAP ***

mn5822(74,5///%)
natsume(66,4///%)
peaceful16 (72,3///%)Kilo bildiriminde bulunmamıştı.
baby cat( 73,1///%)
Gulsahhh01(57,5///%)
Aylin42konya(74,5///%)

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

sade01 (63,6/2b)577. etapta 62,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. tk g:11.1.2019( b.kilosu:68 h: 58)
Vorones(60,4)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
Antepia27(115,2)605.etapta 98,6 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Sara_28(80)609.etapta 78 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Gezegenfeza(74)619. etapta 70,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k: h: )
60kiloyum(82,8)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
Kimmik(54,2)Yeni üye, bt:9 Haziran 2019 bk:56 hk:50
Miraysu_(69,5)Yeni üye, bt:28 Haziran 2019 bk:70 hk:55

En sevmediğim bölüm menü yazma :)
Bugün de malzeme eksikliğinden dolayı berbattı ama yarınki menümü şiödiden servis tabagına hazırladım. 6 siyah 6 yeşil zeytin, marul, maydanoz,mor lahana, ve de pişireceğim kuru fasulyeden akşam yemeğinde 1 kase.. Telefonum bozulmak üzere oldupu için fotoğraf yarım çıktı

Benim artık zor canım. Yarın yolculuğum başlıyor.
Bu hafta zaten temizlikti toparlanmaydi düzenli yiyemedim. 2 gündür suyuda az içiyorum.
Bakalım haftaya ne olacak. Hiç umudum yok

Benim artık zor canım. Yarın yolculuğum başlıyor.
Bu hafta zaten temizlikti toparlanmaydi düzenli yiyemedim. 2 gündür suyuda az içiyorum.
Bakalım haftaya ne olacak. Hiç umudum yok
Olsun neresinden dönersek kardır, değil vermek,almasan bile kâr, o umutsuzluk nasıl bir duygu ,amaan toparlanmaz ya diye düşünmek,en iyi ben bilirim

Olsun neresinden dönersek kardır, değil vermek,almasan bile kâr, o umutsuzluk nasıl bir duygu ,amaan toparlanmaz ya diye düşünmek,en iyi ben bilirim
Öyle canım haklısın, Türkiye de yapacağım uzun yürüyüşlere güveniyorum, inşallah beni hayal kırıklığına uğratmazlar

Amin canım sağolasın

Amin canım sağolasın

Amin canım sağolasın

Saram çok geçmiş olsun canım inşallah güzelce atlatirsin operasyonu

Bende çok üzüldüm canım bı çok dikkatli idim Perşembe günü dikkat edemedim gece geç saatlere kadar dışarda idik avize baktık falan ama listeme uymadim diyete değil
Bildiğim kadarıyla gezoş Türkiye'de tatilde, bu durumda yapamaz gibi. Fatma aslında geçtiğimiz hafta kuşhan yaptı, anlamadım ben o neden kilo veremedi.

Kaptanim bı Perşembe günü uymadim listeme ama öyle abartılı birseyde yemedim
Ev 15 gündür ayakta işçiler uykusuz Luk aşırı yorgunluk
Çok yoruldum bugünlerde
Farkında olmadan strese girdim herhalde oturacak yer bulamadığım oluyor

Geçmiş olsun kaptanim

629. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2286121

10. Takım yarışmacısı Aylin42Konya 629. Etap birincisi oldu!

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

@Aylin42Konya Aylinim sırrını yazmayı unutmuşsun kuzum ceza aldık.
Sen yoğunsun bende hastalığım sebebiyle pek bakamadım ve hatırlatamadım

moni kaptanim izindeyim iznin izni olurmu bilmem
Bugünlerde çok yoruldum canım verdiğim bu emekte karşılığını tam alamayınca moralim bozuldu evde haftaya salıya kadar devam edicek inşaat temizliği gi günler sürer sonra eşim hemen tatil diyor yazlığa gidicem bir süre katilamiycam
Tekrar geçmiş olsun

ödem yapmış olabilirsin uykusuzluk ve yorgunluktan

teşekkür ederim canımcım.
tamam fatmacım ama ne olur dikkat et ipin ucunu kaçırma sakın. İşlerinde de kolaylıklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…