Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne cezası aldık

O halde tek açıklaması var sen yağdan kilo kaybediyorsun ama ödemin var buda tartıya artı olarak yansıyor
Kesinlikle öyle ,ama şöyle bir şey de var sonuçta yağdan da olsa bir şeyler kaybediyorum inmesi lazım tartının :) sanırsam bir anda inecek inşallah bugün tekrar bıraktığım egzersizlerime de başladım

Kızlar artık soğan yemiyorum :) dün makarnanın yanında soğana tuz atıp yedim bir başım döndü, ev dönüyordu tansiyonum çıktı herhalde :))) eşim de diyor ki bu sıcakta tuzlu mu yenir :) gözümün önğndeki tansiyon aletini de bulamadım o derece , neyse tuzu azalttım soğanı bıraktım. Yine karbonhidrat tüketiyorum ama olsun artık tamamen vazgeçemeyeceğimi anladım ölçülü yediğim sürece sıkıntı yok napalım

Yok ya bozuk değil,oğlanınki hep sabit+ - 100 gram oynuyor ama benimki +2kg falan hayır incelmesem diywcwğim ki kilo alıyorum evet
Ben inceldim mi pek farkinda degilim ama benim de oyle cok abartili kacamaklar yapmamama ragmen +2 kg oldu bu hafta, cok sasirdim ben de... Adet siskinligi filan desem oyle de degil. Sanirim son haftalar hizli kilo verdim, sonra da azicik bir kacirmada hepsi geri geldi. Sen nasil beslenmistin son haftalar? If mi yapiyordun?

İyi akşamlar
Menümü yazıp kaçacağım

Kahvaltı
Omlet
Lor peyniri
Zeytin
Salatalıık
1 çatal şekersiz fıstık ezmesi
1.5 dilim hindi füme

Buraya kadar her şey normal 400 kalori civarında tutuyor.

Ara
3kare bitter çikolata ve çay

Akşam (dışardaydık)
Ayran aşı çorbası
3 tane kuzu pirzola
Bulgur pilavı
Salata

İrmik helvası(dolu bir kaşık)

Spor: 4500 adım, 275ip (3/30)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…