Çok güzellll. Başa baş gidiyoruz yavruGunaydinlar
Kilom 72.7
En son cuma bildiriminde kac bildirmistim hatirlayamadim.. gectigimiz pazartesi tatil donusu 74.3 u gordum ve 1.6 kg verdim bu haftaici.
Abla benim bugün tartı yok. Köye getirmedim . Yarın çarşıya gidip tartilacam. Onu bildirirm*** 10. Takım 631. ETAP ***
mn5822(74,5///%)
natsume(66,4///%)
peaceful16 (72,3///%)Kilo bildiriminde bulunmamıştı.
baby cat( 73,1///%)
Gulsahhh01(57,5///%)
Aylin42konya(74,5///%)
10. Takım Ortalaması:%
takım içi
Vorones(60,4)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
Sara_28(80)609.etapta 78 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
60kiloyum(82,8)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
Kimmik(54,2)Yeni üye, bt:9 Haziran 2019 bk:56 hk:50
Wayy farka geeelllll. SüpersinKilo Bildirimi
Geçen Cuma : 74.5
Bugün : 71.5
Fark : - 3.0
% 4.02
Çok tşk ederim verom.Bu hafta çok yürüdüm ama evde yatana kadar hiç oturmam.Bi de bu hafta çok salatalık yedim hiç tuz atmadan.Bahçeden yeni toplanmış geldi.Girdim çıktım acıktıkça aralarda yedim.Haa bi de 2 gün önce r..... bitti.Wayy farka geeelllll. Süpersin
Çok tşk ederim verom.Bu hafta çok yürüdüm ama evde yatana kadar hiç oturmam.Bi de bu hafta çok salatalık yedim hiç tuz atmadan.Bahçeden yeni toplanmış geldi.Girdim çıktım acıktıkça aralarda yedim.Haa bi de 2 gün önce r..... bitti.Wayy farka geeelllll. Süpersin
Süper başlangıç yaptın tebrikler maşallah cnmmerhaba kızlar site sorunlu zor yazdım.
cuma 82.8
bugün 81.4
fark -1.4moni
çok şükür 79 ları görmüşsün saram. darısı başımaKilo bildirimi mi yapayım
Geçen cuma : 80.0
Bugün : 79.5
Fark : - 500 gr
moni
tebriklerGünaydın
Cuma: 73.1
Bugün : 72.9
Fark : - 200 gr
....
Hafta içi 75lerde takıldığımı düşünürsem gayet memnunum bu skordan. İnşallah böyle devam
çok güzel rakam canım.Gunaydinlar
Kilom 72.7
En son cuma bildiriminde kac bildirmistim hatirlayamadim.. gectigimiz pazartesi tatil donusu 74.3 u gordum ve 1.6 kg verdim bu haftaici.
tebriklerGünaydın
66,2 kilom
Fark -200gr
Kilo Bildirimi
Geçen Cuma : 74.5
Bugün : 71.5
Fark : - 3.0
% 4.02
aylinim coşmuşun yine. çok hızlı verme ama. haftada maksimum 2 kilo ideal. takım listesi için güzel ama vücudu hırpalar sürekli 3 er kiloSüper başlangıç yaptın tebrikler maşallah cnm
Doğru diyorsun da hırpalandığımın farkında değilim daha hafif,hareketli ve zindeyim.İnanır mısın kilo vermek için çok da çaba sarfetmiyorum.Yapım hareketli olunca,koşturmaca arasında yemeği unutunca tıkır tıkır gidiyor çok şükür.Hatt dün eşim magnum almış onu bile yedim.Hep diyorum ya diyet modunda olmayın diye.Bi de r.... yeni bitti,söylemesi ayıp wc sorunum vardı iki gündür.Bunlar da etkili oldu sanırımçok şükür 79 ları görmüşsün saram. darısı başıma
tebrikler
çok güzel rakam canım.
tebrikler
aylinim coşmuşun yine. çok hızlı verme ama. haftada maksimum 2 kilo ideal. takım listesi için güzel ama vücudu hırpalar sürekli 3 er kilo
Süpersin valla aynen devam.Çok tşk ederim verom.Bu hafta çok yürüdüm ama evde yatana kadar hiç oturmam.Bi de bu hafta çok salatalık yedim hiç tuz atmadan.Bahçeden yeni toplanmış geldi.Girdim çıktım acıktıkça aralarda yedim.Haa bi de 2 gün önce r..... bitti.
Sende öylesin cnm.Abur cuburları azalttın baya bi azimlisin.Ama Kayseri işi biraz bozduSüpersin valla aynen devam.
Sende öylesin cnm.Abur cuburları azalttın baya bi azimlisin.Ama Kayseri işi biraz bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?