Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok şükür dereceye girmişiz.Darısı 1. liğe inşallah

Aylardan sonra dereceye girmişiz çok sevindim buna Aylin42Konya Aylinim tebrik ederim seni canım benim

canım kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yapman gerekiyor.

moni, babycat 0,2 olması lazım canım.
Evet kuzum yanlışlık olmuş, misafirlerim vardı. vakit geçmeden hemen hazırlayıp paylaşayım dedim, site sorunluydu mesajım gitmedi . Çok fazla vaktim olmadıĞI için de kontrol edemeden paylaştım, süre dolup ceza almayalım diye.
Aylin cepten mesaj attı ama ona bile yoğunluktan geç bakabildim. Düzeltecektim Ankam sağolsun halletmiş.

*** 10. Takım 632. ETAP ***

mn5822(74,5///%)
natsume(66,2///%)
peaceful16 (72,7///%)
baby cat( 72,9///%)
Gulsahhh01(57,5///%)
Aylin42konya(71,5///%)

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

Vorones(60,4/b)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
Sara_28(79,5)609.etapta 78 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
60kiloyum(81,4)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
Kimmik(54,4)Yeni üye, bt:9 Haziran 2019 bk:56 hk:50

Aylin42Konya kuzum bireyselde birinci olduğun için, bildiğin gibi sırrını paylaşman gerekiyor

Kaptanım haftaya 78 i görürsem listeye alırmısın beni

Aylardan sonra dereceye girmişiz çok sevindim buna Aylin42Konya Aylinim tebrik ederim seni canım benim
Tşk ederim saracım.Gerçekten aylardır dereceye girmiyor muydu takım?Çok şaşırdım,Hatırlar mısın bilmem hem takım olarak 1.liği hem de bireyselde bütün dereceleri biz almıştık

olsun canım halloldu

Kızlar 3. olduk, nihayet derece geldi
Aylin42Konya Listeyi omuzlayıp bizi 3. yapan ve bireyselde 1. olan Aylinimi kutluyorum ve teşekkür ediyorum
Asıl ben hepinize tşk ederim kaptanım benim için gurur verici.Sizlerin varlığı ve burda olduğunuzu bilmek bana yeter.İyi ki varsınız.İnşallah 1. olmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…