Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tşk ederim saracım.Gerçekten aylardır dereceye girmiyor muydu takım?Çok şaşırdım,Hatırlar mısın bilmem hem takım olarak 1.liği hem de bireyselde bütün dereceleri biz almıştık

Malesef canım o günler yalan oldu ama senin gelmenle yine dereceli günlerimiz başladı

Gunaydinlar mutlu pazarlar

Dunku menumu yazayim:

Kahvalti: 2 haslanmis yumurta, lor peyniri, 1 dilim kepek ekmegi, 2 zeytin, bal , 1 kasik findik ezmesi

Ogle: 1 kase yogurt icine 1 seftali ve biraz musli , turk kahvesi

Aksam: 3-4 yemek kasigi zeytinyagli fasulye, 1 kucuk kase etli bezelye yemegi

Yemekten sonra cay ve cekirdek yedim.

kopma kopma devam et. güzel kilo verdin geri alma
Gruba başlamadan öncesini de sayarsam 12 kilo verdim devam etmeyi de istiyorum. PaZartesiden itibaren tekrar toparlanacağım.
O kadar çok Yedim ki bu akşam yemek yemeyip yarın da defolsa başlarsam ancak telafi edebilirim
Yemek yemek istemiyorum ama yeriz biz biliyorum. Dolapta taze fasulye var zeytinyağlı olarak onu yaparım muhtemelen

Canım muhtemelen sözlük otomatik defolsa yazmış ama çok hoşuma gitti, şu fazlalıklar defolsa gitse dimi

bulgur pilavı, gezen tavuk ve salata var
Motivasyonunuz düşerse şöyle düşünün hiç bir yemeğin lezzetinin verdiği haz aynadaki görüntünüzün verdiği hazdan daha güzel değildir
aynen öyle. 1 kilo verince bile bedenimi elimle yokluyorum nereden gitmiş diye. mutlu oluyorum

Canım muhtemelen sözlük otomatik defolsa yazmış ama çok hoşuma gitti, şu fazlalıklar defolsa gitse dimi
Ayyy klavye mağduru oldum yine. Sürekli benim yazdıklarımı değiştiriyor, neyse ki sadece defolsa yazmış
Gidecekler inşallah kuzum
Spor yapmayı aksatınca her şey tepetaklak oldu benim onu farkettim. Tekrar başlamalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…