- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
kız bir tabak sosisi nasıl yedin1 tabak sosis
Menümü yazayım
Her zamanki gibi kötü
Saat 13.00 gibi
5 yeşil zeytin
1 çatal patates kızartması
Maydanoz limon elmalı çay
.....
Saat 15.30 - 17.00 arasında 5-6 kaşık pilav
2 tavuk but
....
Saat 20.00 gibi 3 kaşık makarna
....
Ay çok yemişim ya ama telafi ediyorum :)
Su: 5 litre
Spor yok
Evet ama çoool susadımafiyet olsun yağlar gitsinama 5 lt su içme. doğru değil. böbreklerini yorarsın. 2-2,5 lt yeterli. zaten yanında çay kahve falan da içiliyor. onlar da sıvı.
Şuan hatırlamıyorum bile gözüm dönmüş olmalıkız bir tabak sosisi nasıl yedinbir tane uzun sosis yerim en fazla ki yıllardır sosis almıyorum. çok severim aslında
Hadi kolay gelsinn ☺Bunlara başlıyorum bugün. Yapabildiğim kadar yapacağım
çok güzelTeşekkürler ☺
İlk gün cepte
Zamanla olur bence bak ben hala aynı kilodayım hatta artıda takıldı kaldı. Canını sıkma arkadaşım...menülerimi düzene sokmam gerek. o insülin 5 e ineceksabah artı gördüm yine. bakalım cumaya kaç çıkacağım. r... öncesine de giriyorum. kendimi ayarlamam gerek.
dün sinameki ve probiyotik ile wc çözüldü. ama bugün yine tık yok
Zamanla olur bence bak ben hala aynı kilodayım hatta artıda takıldı kaldı. Canını sıkma arkadaşım...
Bu arada menüme ek az önce makarna yedim :)) kahvedeki şeker iştah yaptı demek ki şimdi yarım aat yürüyüşe çıkıyoruzz
İf benim de çok hoşuma gidiyor. Ve spor yapamıyorum deme çocuklarla ve evle uğraşmak başlı başına bir spor benceÇok güzel
çok güzel
Ben spor yapamıyorum , ama if ile incelmeye devam ediyorum spor da yapsam çoktan 2 beden incelmiştim ama hiç uğraşamam. Bu akşam çıkmayı planlıyorum, 3 gündür kapıya çıkamadı çocuk bakalım
Off spora bakİyi akşamlar
Kahvaltı
2 yumurta
1 tk fıstık ezmesi
Öğle
Ton balıklı salata
Akşam
Yulaf ve chialı süt (yarım muz ve 2 kare bitter çikolata da ekledim)
Su: 1,5 litre (bu artar uyuyana kadar)
Spor:
200 ip
30 mekik
100 squat
160 jumping jacks
20 sn plank
20 sn wall sit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?