☺☺
Ne bilem işte balık,tavuk,fasulye ,kuru fasulye,nohut, şehriye,makarna,mısır,patlamış mısır,zeytin,patates,havuç,marul, lahana,ıspanak,ekmek,unlu şeyler,(kabartma tozu vanilya yasak), limon,maydanoz elma,karpuz,pirinç,bulgur,... Bu kadar bu döngü gidiyor.
Kırmızı et değil de süt ürünleri alerjisi geçer inşallah ya 7 yaş falan diyor doktorlar, ilk başta 3 yaşında geçer diyorlardı sonra 6 dediler sonra 7 ,okula başlamadan bitsin istiyorum orda millet çikolata yerken yemek istwyecek falan. Daha tadını bilmiyor ama o zamana büyüyecek. Rabbim dermansız dert vermesin buna da şükür.
Aslında emzirme olayını bıraktı hatta iki gün istemedi ama 4 kafa dişi birden bitiyor, ağrı kesici ateş düşürücü şurup da içemiyor ,içerilerinde portakal çilek aroması olduğu için, bana sığınıyor,ben dd olmaz falan diyorum bir iki kere ama yine de emziriyorum. Yani niyeti süt içmek falan değil zaten acısını dindirmek,yazık onun gözünden bakınca. Ama yine de bıraktı sayıyorum ben. Ağrıları azalsın hayırlısıyla da
Amin inşallahcanım yaaa Rabbim tez zamanda şifa versin ikinize de.
Salatalık neden cisssKavun ve salatalık da cıs bize ama bugün maydanoz limon yeşil elma çayı yaptım içtim işime de yaradı biraz çok şükür tavsiye ederim. ☺ tarif için teşekkürlet
Ne yedin kızz
1 tabak sosisne yedin. gerçi ben de yedim
Süper haber; tebrikler canımBireyselde birinci olmuşum ben çok sevindim
Kıyamam ya çok zor gerçekten. İnşallah tez zamanda geçer☺☺
Ne bilem işte balık,tavuk,fasulye ,kuru fasulye,nohut, şehriye,makarna,mısır,patlamış mısır,zeytin,patates,havuç,marul, lahana,ıspanak,ekmek,unlu şeyler,(kabartma tozu vanilya yasak), limon,maydanoz elma,karpuz,pirinç,bulgur,... Bu kadar bu döngü gidiyor.
Kırmızı et değil de süt ürünleri alerjisi geçer inşallah ya 7 yaş falan diyor doktorlar, ilk başta 3 yaşında geçer diyorlardı sonra 6 dediler sonra 7 ,okula başlamadan bitsin istiyorum orda millet çikolata yerken yemek istwyecek falan. Daha tadını bilmiyor ama o zamana büyüyecek. Rabbim dermansız dert vermesin buna da şükür.
Aslında emzirme olayını bıraktı hatta iki gün istemedi ama 4 kafa dişi birden bitiyor, ağrı kesici ateş düşürücü şurup da içemiyor ,içerilerinde portakal çilek aroması olduğu için, bana sığınıyor,ben dd olmaz falan diyorum bir iki kere ama yine de emziriyorum. Yani niyeti süt içmek falan değil zaten acısını dindirmek,yazık onun gözünden bakınca. Ama yine de bıraktı sayıyorum ben. Ağrıları azalsın hayırlısıyla da
Ne güZEL sayabiliosun atlattigin şeyleri ben de annemlerden geldim . Çayın yanına baklava vardi 1 Çatal aldım. . Ama pestil ceviz ve dut kurusunü abartmş olabilirmZor sınavı atlattım çok şükür :) biraz önce açlık vurdu ama yemeden geçirdim.bu birrr.... Eşim gelirken keçiboynuzu pekmezi almış ekmeğe döküp yememek için zor tuttum ama tuttum bu ikii ☺ çok şükür atlattım
4 saate yakındır bir şey yemiyorum
Baya uzun zaman da yemeyeceğim inşallah yarın yemeye başlayacakken, sebze suyu ile başlamak istiyorum. Sebze suyundan kastım ,makinem yok da blender tarzı bir robot var küçük, içine
Maydanoz
Marul
Yeşil elma
Limon atmak istiyorum az da su
Nasıl olur sizce.
Karbonhidratsız 1 gün bile geçirsem bütün ödemi atarım inşallah başarabilirim ☺
Tebrik ederimBireyselde birinci olmuşum ben çok sevindim
En kısa zamanda geçsin gitsin inşallah canım☺☺
Alerji yapıyor çocuğa voronescimSalatalık neden cisss
1 tabak sosis
Süper haber; tebrikler canım
Kıyamam ya çok zor gerçekten. İnşallah tez zamanda geçer
Ne güZEL sayabiliosun atlattigin şeyleri ben de annemlerden geldim . Çayın yanına baklava vardi 1 Çatal aldım. . Ama pestil ceviz ve dut kurusunü abartmş olabilirm
Çok sağ olun hanımlar inşallah çabuk geçer.En kısa zamanda geçsin gitsin inşallah canım
5 lt su hay maaşallah ☺☺Menümü yazayım
Her zamanki gibi kötü
Saat 13.00 gibi
5 yeşil zeytin
1 çatal patates kızartması
Maydanoz limon elmalı çay
.....
Saat 15.30 - 17.00 arasında 5-6 kaşık pilav
2 tavuk but
....
Saat 20.00 gibi 3 kaşık makarna
....
Ay çok yemişim ya ama telafi ediyorum :)
Su: 5 litre
Spor yok
maaşallahBireyselde birinci olmuşum ben çok sevindim
Evet bugün çok sıcaktı çok susadım :)5 lt su hay maaşallah ☺☺
1 tabak sosis
Süper haber; tebrikler canım
Kıyamam ya çok zor gerçekten. İnşallah tez zamanda geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?