Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya kızlar komedi gibi, aylardır aynı kilodayım, ama bel kemiğime dokunabiliyorum artık, meydana çıktı yağlar gidince ( hayatta buna da sevinmek varmış ☺☺☺)
Ne ödemmiş arkadaş at at bitmiyor :)
Bugün tartıldım 74 çıktım anlayamıyorum 1.5 kg fazla ödem

Son düzenleme:

sıcak ödem yapar canım.

Lonely single girl yeşil çay içemiyordun. geçen gün dilara koçak ın ödem için smootie videosunu izledim. yap iç istersen. 2 dilim kavun, 2 kabuğu soyulmuş salatalık, 1/2 demet maydanoz, 1/2 limon suyu, 1/2 çb su. blenderda karıştırıyorsun içiyorsun. ben yapmayı düşünüyorum.

bugün de kan değerlerimin bazısı daha çıkmış. b12 normal seviyeye ulaşmış. güzel haber bu. hemen takviyeyi bırakıcam.
d vitaminim düşük takviyeye devam. kıştan bu yana hiç kullanmasam eksiye mi düşerdi çok merak ediyorum
demir çok düşük ama ferritinim yani demir depom azcık demir yüklenmiş. 3 ay önceki tahlilimde o da çok düşüktü. buna da sevindim açıkçası.

moralimi bozanlardan biri de insülin seviyem. 10 olmuş. aralıkta 5 ti ne güzel. mayıs sonunda 9 du. şimdi 10 a çıkmış. zira sürekli birşeyler yemek istiyorum. karbonhidrat. ama sanırım moralim bozulunca iştahım kesildi. üzerine valla 1 kupa filtre kahve içtim. çok dikkat edicem. geriye 5 e hatta 4 e düşürücem. kilomu da etkiler çünkü.
magnezyumum orta seviyede. ama zaten magnezyumun çoğu kaslardaymış. yani kandan çok ölçülemiyor. nasılsa b12 yi bırakıcam. bugün magnezyuma başladım. az yükselsin.

Değerlerinin genel olarak iyi çıkmasına sevindim canım

İnsülin direnci benimde 5 çıkmıştı canım doktor ilaç kullanmana gerek yok dedi stresten artmış seninki demişti bayramdan sonra yine baktıracam

Belkide bu kadar acıkmamızın sebebi budur Fulyacım

Kavun ve salatalık da cıs bize ama bugün maydanoz limon yeşil elma çayı yaptım içtim işime de yaradı biraz çok şükür tavsiye ederim. ☺ tarif için teşekkürlet

iyi olan değerlere ben de sevindim canım çok şükür. teşekkür ederim.
yok canım insülin direnci ölçüsü HOMA değeri. senin HOMA değerin 5 çıkmıştır. yanlış hatırlamıyorsam HOMA nın üst sınırı 2 ydi. senin 5 çıktıysa insülin direncin vardır. benim HOMA değerim 1 küsur. sorun yok. insülin hormonum 10. üst sınırı 25 ama olsun 5 e kadar iyi değer. üzüldüm o yüzden. kilo vermemi zorlaştırır. zira sürekli karbonhidrat istiyorum. ama hemen önlemimi almam lazım.
Bugün midem çok bulandı çok halsizleştim ara ara böyle olmaya başladım bitkinleşiyorum resmen niye bilmiyorum
geçmiş olsun canım. stres ve sıcaklardan olabilir.
Kavun ve salatalık da cıs bize ama bugün maydanoz limon yeşil elma çayı yaptım içtim işime de yaradı biraz çok şükür tavsiye ederim. ☺ tarif için teşekkürlet
kız siz ne yiyonuz anlamadım ki herşey yasak

☺☺
Ne bilem işte balık,tavuk,fasulye ,kuru fasulye,nohut, şehriye,makarna,mısır,patlamış mısır,zeytin,patates,havuç,marul, lahana,ıspanak,ekmek,unlu şeyler,(kabartma tozu vanilya yasak), limon,maydanoz elma,karpuz,pirinç,bulgur,... Bu kadar bu döngü gidiyor.
Kırmızı et değil de süt ürünleri alerjisi geçer inşallah ya 7 yaş falan diyor doktorlar, ilk başta 3 yaşında geçer diyorlardı sonra 6 dediler sonra 7 ,okula başlamadan bitsin istiyorum orda millet çikolata yerken yemek istwyecek falan. Daha tadını bilmiyor ama o zamana büyüyecek. Rabbim dermansız dert vermesin buna da şükür.
Aslında emzirme olayını bıraktı hatta iki gün istemedi ama 4 kafa dişi birden bitiyor, ağrı kesici ateş düşürücü şurup da içemiyor ,içerilerinde portakal çilek aroması olduğu için, bana sığınıyor,ben dd olmaz falan diyorum bir iki kere ama yine de emziriyorum. Yani niyeti süt içmek falan değil zaten acısını dindirmek,yazık onun gözünden bakınca. Ama yine de bıraktı sayıyorum ben. Ağrıları azalsın hayırlısıyla da

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…