Bende dün gece acıktım ama yemedim aç uyudum
Ya kızlar komedi gibi, aylardır aynı kilodayım, ama bel kemiğime dokunabiliyorum artık, meydana çıktı yağlar gidince( hayatta buna da sevinmek varmış ☺☺☺)
Ne ödemmiş arkadaş at at bitmiyor :)
Bugün tartıldım 74 çıktım anlayamıyorum 1.5 kg fazla ödem
Dimi olabilir tabi ya, sıcaklar başladığından beri düşük yansiyonla geziyorum ,hayırlısıyla şu yazı bir atlatsaydıksıcak ödem yapar canım.
Bireyselde birinci olmuşum ben çok sevindimEki Görüntüle 2293934
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 632. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk on dereceye üç üyesini yerleştiren 9. Takıma tebrikler!
Liste birincisisara_28 (10. Takım) kocaman tebrikler!
Değerlerinin genel olarak iyi çıkmasına sevindim canımbugün de kan değerlerimin bazısı daha çıkmış. b12 normal seviyeye ulaşmış. güzel haber bu. hemen takviyeyi bırakıcam.
d vitaminim düşüktakviyeye devam. kıştan bu yana hiç kullanmasam eksiye mi düşerdi çok merak ediyorum
demir çok düşük ama ferritinim yani demir depom azcık demir yüklenmiş. 3 ay önceki tahlilimde o da çok düşüktü. buna da sevindim açıkçası.
moralimi bozanlardan biri de insülin seviyem. 10 olmuş. aralıkta 5 ti ne güzel. mayıs sonunda 9 du. şimdi 10 a çıkmış. zira sürekli birşeyler yemek istiyorum. karbonhidrat. ama sanırım moralim bozulunca iştahım kesildi. üzerine valla 1 kupa filtre kahve içtim. çok dikkat edicem. geriye 5 e hatta 4 e düşürücem. kilomu da etkiler çünkü.
magnezyumum orta seviyede. ama zaten magnezyumun çoğu kaslardaymış. yani kandan çok ölçülemiyor. nasılsa b12 yi bırakıcam. bugün magnezyuma başladım. az yükselsin.
Kavun ve salatalık da cıs bize ama bugün maydanoz limon yeşil elma çayı yaptım içtim işime de yaradı biraz çok şükür tavsiye ederim. ☺ tarif için teşekkürletLonely single girl yeşil çay içemiyordun. geçen gün dilara koçak ın ödem için smootie videosunu izledim. yap iç istersen. 2 dilim kavun, 2 kabuğu soyulmuş salatalık, 1/2 demet maydanoz, 1/2 limon suyu, 1/2 çb su. blenderda karıştırıyorsun içiyorsun. ben yapmayı düşünüyorum.
Açlıktandır belki , dün gece aç yattım demiştinBugün midem çok bulandı çok halsizleştim ara ara böyle olmaya başladım bitkinleşiyorum resmen niye bilmiyorum
iyi olan değerlere ben de sevindim canım çok şükür. teşekkür ederim.Değerlerinin genel olarak iyi çıkmasına sevindim canım
İnsülin direnci benimde 5 çıkmıştı canım doktor ilaç kullanmana gerek yok dedi stresten artmış seninki demişti bayramdan sonra yine baktıracam
Belkide bu kadar acıkmamızın sebebi budur Fulyacım
geçmiş olsun canım. stres ve sıcaklardan olabilir.Bugün midem çok bulandı çok halsizleştim ara ara böyle olmaya başladım bitkinleşiyorum resmen niye bilmiyorum
kız siz ne yiyonuz anlamadım ki herşey yasakKavun ve salatalık da cıs bize ama bugün maydanoz limon yeşil elma çayı yaptım içtim işime de yaradı biraz çok şükür tavsiye ederim. ☺ tarif için teşekkürlet
☺☺iyi olan değerlere ben de sevindim canım çok şükür. teşekkür ederim.
yok canım insülin direnci ölçüsü HOMA değeri. senin HOMA değerin 5 çıkmıştır. yanlış hatırlamıyorsam HOMA nın üst sınırı 2 ydi. senin 5 çıktıysa insülin direncin vardır. benim HOMA değerim 1 küsur. sorun yok. insülin hormonum 10. üst sınırı 25 ama olsun 5 e kadar iyi değer. üzüldüm o yüzden. kilo vermemi zorlaştırır. zira sürekli karbonhidrat istiyorum. ama hemen önlemimi almam lazım.
geçmiş olsun canım. stres ve sıcaklardan olabilir.
kız siz ne yiyonuz anlamadım ki herşey yasak
Açlıktandır belki , dün gece aç yattım demiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?