- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Selam gezegen, gerçektwn kötü bu hafta herkes dökülmüşUmarım son 3 e kalmayız
kurallar böyle ama. evet tek kişi var takımda listede olan. neyse boşver önemli olan zayıflamak.Birinci olan 8.takımın bir üyesi var bu haksız rekabet değilmi sizce de
Sen yazınca farkettim o niye öyle acabaBirinci olan 8.takımın bir üyesi var bu haksız rekabet değilmi sizce de
kurallar böyle ama. evet tek kişi var takımda listede olan. neyse boşver önemli olan zayıflamak.
Ben talibim emin olabilirsiniz :)Maalesef sonuncu olduk. Bu hafta güzel eksiler bekliyorum.
Hayırlısı olsun canımSelam gezegen, gerçektwn kötü bu hafta herkes dökülmüş
Ben bugün karar verdim ,birazdan çıkıcaz 4.gün için lavöan seti alıcam o derece kararlıyım inşallah.çünkü kahve bağımlılığım hat safhaya çıktı,içmesem koklayasım geliyo :)) dün içmedim sabaha kadar baş ağrısı çektim. Mahvoldum yol yakınken hem ondan kurtulurum hem bağırsak problemimden, eminim varisime de iyi gelecektir ,ilk etapta 7 gün ile başlayacağım ne de olsa yavaş yavaş vücudu alıştırdım if ile. Hayırlıaı olsun bakalım
Duruma göre belki uzatırım belki öyle kalır, meyve sıkacağı makinem de var onunla açarım. Bir yputube kanalını bugğn bütğn videolarını izledim. Ders mers çalışmadım .. Adamın bir sözü çok etkiledi. Bumu yapmazsanı,(lavmandan korkanlar için ,yani ben :)) zatwn kolonoskopi yapılacak,( bağırsak problemi olanlar için) doğru hatta ben gün bile alacaktım da narkoz veriyor diye vazgeçmiştim..
Bize hiç yakışmadısonuncu olmuşuz
Sonuncu cnm |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?