Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar gelin bu hafta kendi aramızda yarış yapalım.Daha önce de yazdım ama kimseden ses çıkmadı.İnanın daha keyifli olıyor.Daha azimle ve istikrarlı yaparız diyetimizi.Herkes kendine bş rakip belirlesin yarın başlayalım. sara_28 rakibim olur musun?
Hadi kızlar yarın başlıyoruz artık silkelenmek lazım.Ben de bu hafta sabittim ama cumaya çok güzel olacak.Bu sefer dereceye gireceğiz inşallah.Biz bunu haketmiyor muyuz?Ya takımımız ve kaptanımız haketmiyor mu?O zaman yarından tezi yok başlıyoruz anlaştık mı?

Kızlar gelin bu hafta kendi aramızda yarış yapalım.Daha önce de yazdım ama kimseden ses çıkmadı.İnanın daha keyifli olıyor.Daha azimle ve istikrarlı yaparız diyetimizi.Herkes kendine bş rakip belirlesin yarın başlayalım. sara_28 rakibim olur musun?
Hadi kızlar yarın başlıyoruz artık silkelenmek lazım.Ben de bu hafta sabittim ama cumaya çok güzel olacak.Bu sefer dereceye gireceğiz inşallah.Biz bunu haketmiyor muyuz?Ya takımımız ve kaptanımız haketmiyor mu?O zaman yarından tezi yok başlıyoruz anlaştık mı

Msj iki kere gitmiş net çekmiyodu ondan oldu herhalde

Dökülüyoruz kızlar, sağ salim evimize varsaydık

Geçmiş olsun canım

Rakibin olurum hemde seve seve

Günaydınn

Dünkü menüm

Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Domates salatalık biber peynir marul
2 tane Bebek pankeki

Akşam
Tavuk ızgara
Salata

Ara
3 kare bitter çikolata
Çay
Kahve

Su 1,5lt
Spor: 275 ip, 60 mekik, 120 squat, 30sn plank, 200jumping jacks, 40sn duvarda oturma, 3000 adım (2km) yürüyüş
Mekik ve squat yapmam gereken sayıya tamamlayamadı dün. Düzenli yapmak için bazılarında eksiltmeye gitmem gerekecek gibi görünüyor

Neyseki artısı olan yok. Ama.sabıt ney ya. Takımı temsil böyle olmamali. Kendiniz için başta uğraşın. Ama etmeyin yazık burda emek verené. Buraya kıymet verené. . Ha çok ugrasiosunz dr olmuyodr anlarım .ama ben dikkat ettim çaba verdim hemen hemen her gün spor yaptm 1000 gr verdim bu hafta.
Evet listede değilim ama girmeyi haketmeye çalışan eski bı uyeyım.
Sana ne derseniz kabul etmem. Biz burada aile gibiyiz. Hepiniz in iyiligi için. Şu sporlar à ve boğazlara dikkat yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…