- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Bende aynı şeyi düşündüm.Ama avantajı da var dezavantajı da sankiBirinci olan 8.takımın bir üyesi var bu haksız rekabet değilmi sizce de
Bence de gezom hem de hiç yakışmadıBize hiç yakışmadı
Geçmiş olsunn,insanın evi gibisi yokDökülüyoruz kızlar, sağ salim evimize varsaydık
Msj iki kere gitmiş net çekmiyodu ondan oldu herhaldeKızlar gelin bu hafta kendi aramızda yarış yapalım.Daha önce de yazdım ama kimseden ses çıkmadı.İnanın daha keyifli olıyor.Daha azimle ve istikrarlı yaparız diyetimizi.Herkes kendine bş rakip belirlesin yarın başlayalım.sara_28 rakibim olur musun?
Hadi kızlar yarın başlıyoruz artık silkelenmek lazım.Ben de bu hafta sabittim ama cumaya çok güzel olacak.Bu sefer dereceye gireceğiz inşallah.Biz bunu haketmiyor muyuz?Ya takımımız ve kaptanımız haketmiyor mu?O zaman yarından tezi yok başlıyoruz anlaştık mı
Geçmiş olsun cnmDökülüyoruz kızlar, sağ salim evimize varsaydık
Teşekkür ederim canım, burdada evimdeyim ama zaman az, bacılar, kardeşler görüşmek için zorluyoruz. O yüzden hiç dinlenemedim.Geçmiş olsunn,insanın evi gibisi yok
Sağol AylinimGeçmiş olsun cnm
Dökülüyoruz kızlar, sağ salim evimize varsaydık
Kızlar gelin bu hafta kendi aramızda yarış yapalım.Daha önce de yazdım ama kimseden ses çıkmadı.İnanın daha keyifli olıyor.Daha azimle ve istikrarlı yaparız diyetimizi.Herkes kendine bş rakip belirlesin yarın başlayalım.sara_28 rakibim olur musun?
Hadi kızlar yarın başlıyoruz artık silkelenmek lazım.Ben de bu hafta sabittim ama cumaya çok güzel olacak.Bu sefer dereceye gireceğiz inşallah.Biz bunu haketmiyor muyuz?Ya takımımız ve kaptanımız haketmiyor mu?O zaman yarından tezi yok başlıyoruz anlaştık mı?
Sağol saracımGeçmiş olsun canım
Rakibin olurum hemde seve seve
1 ..1 kışilik takim ben mi yanlış anladimsonuncu olmuşuz
Çok kötü be abla.ya. herkes özellikle takimdakiler bi kendine gelsin yaMaalesef sonuncu olduk. Bu hafta güzel eksiler bekliyorum.
Çok teşekkür ederimgezegenfeza geçmiş olsun canım.
Neyseki artısı olan yok. Ama.sabıt ney ya. Takımı temsil böyle olmamali. Kendiniz için başta uğraşın. Ama etmeyin yazık burda emek verené. Buraya kıymet verené. . Ha çok ugrasiosunz dr olmuyodr anlarım .ama ben dikkat ettim çaba verdim hemen hemen her gün spor yaptm 1000 gr verdim bu hafta.10. Takım 633. ETAP ***
mn5822(74,0/73,8/0,2/%0,27)
natsume(65,5///%)Sabit.
peaceful16 (73,0/72,4/0,6/%0,82)
baby cat( 72,6/73,1/-0,5/%-0,69)
Gulsahhh01(56,8/56,4/0,4/%0,70)
Aylin42konya(71,3///%)Sabit.
Sara_28(77,5//%)Sabit.
10. Takım Ortalaması:% 0,157
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?