Sen patates kızartması makarna ve pilavı. Aynı gün ye. Ve listede iken. .. neyse beklermisimMenümü yazayım
Her zamanki gibi kötü
Saat 13.00 gibi
5 yeşil zeytin
1 çatal patates kızartması
Maydanoz limon elmalı çay
.....
Saat 15.30 - 17.00 arasında 5-6 kaşık pilav
2 tavuk but
....
Saat 20.00 gibi 3 kaşık makarna
....
Ay çok yemişim ya ama telafi ediyorum :)
Su: 5 litre
Spor yok
1 ..1 kışilik takim ben mi yanlış anladim
Benim artım var, ve olabilir de . insanız kuzum olabilir de böyle şeylerNeyseki artısı olan yok. Ama.sabıt ney ya. Takımı temsil böyle olmamali. Kendiniz için başta uğraşın. Ama etmeyin yazık burda emek verené. Buraya kıymet verené. . Ha çok ugrasiosunz dr olmuyodr anlarım .ama ben dikkat ettim çaba verdim hemen hemen her gün spor yaptm 1000 gr verdim bu hafta.
Evet listede değilim ama girmeyi haketmeye çalışan eski bı uyeyım.
Sana ne derseniz kabul etmem. Biz burada aile gibiyiz. Hepiniz in iyiligi için. Şu sporlar à ve boğazlara dikkat yahuuuu
Neyse bir şey yazmıyorum, isteyen istediğini bekleyebilir,Sen patates kızartması makarna ve pilavı. Aynı gün ye. Ve listede iken. .. neyse beklermisim
Neyse arkadaşlar,size su orucumun ilk gününü paylaşayım, 2 saat sonra 24 saat dolacak,aç değilim,herhangi bir tansiyon vs.de yaşamadım yani yemek yediğim zamandan daha sağlıklı diyebilirim,
İlk günden -2.2kg şişlik gitti
Dün kilo bildirimi yaptığım kiloma indim çok şükür
Evet canım benim. En son dün 15te makarna ve biber dolması yedimm ooh iyi ettim. Sonra 17de kahve içtim başladım. Geceye yarım litre su içtim.24 saattir sadece su mu içtin canım ?
Evet canım benim. En son dün 15te makarna ve biber dolması yedimm ooh iyi ettim. Sonra 17de kahve içtim başladım. Geceye yarım litre su içtim.
7 gün inşallah sadeec su,
çay ,kahve bilmem ne hiçbir şey yok
Aslında korkuyordum su orucundan ama eşime çık bakayım tartıya dedim. Günde tek öğün yiyor ama ne isterse dürümünü yiyor tatlısını vs yiyor nescafesini içiyor, 3 ayda 8 kilo indi ,ben hala şişlik yüzünden aynı çıkıyorum, ama inceldim aslında xxl bedenden L bedene indim. Ama karın bölgesinde ödem çok ,bi cesaret başladım.iyiki de başlamışım
Bana da öyle geliyordu ama niywet her şeydir,beyni zorlayınca oluyor,önemli olan beynin kabul etmesi7 gün hiç birşey yemeyeceksin yaniAllah kolaylık versin o zaman. ama ben yapamam gibi geliyor
Yok öğün yok sadece su benimkiha yani günde sadece 1 öğün yapacaksın. ben yanlış anladım o zaman.
Farkında mısınız? Benim özel durumum bilindiği halde ara ara hep tepkiler ile karşılaşıyorum menü ile ilgili, aslında beni pek ilgilendirmiyor ama yine de insan bir buruk oluyor, çok istedim bugüne kadar amaan bugün de paylaşmayayım ne olacak,ama paylaşanlara haksızlık olur dedim ,zaten isteyen paylaşıyor istemeyen paylaşmıyor herkes kafasına göre, ben yediğim 1 çatal patates kızartmasını, 1 tatlı kaşığı tadına baktığım yemeği bile yazıyordum aldıpım artıyı verdiğim eksiyi yalansız olarak hep yazdım.
Ama ne bileyim
Artık rahatım menü ile ilgili
1 hafta su
8.gğn bir baedak meyve suyu
9.gün sebze suyu
10.gğn çorba böyle gidecek
Spor da yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?