Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sen patates kızartması makarna ve pilavı. Aynı gün ye. Ve listede iken. .. neyse beklermisim

Dunku menum:

Kahvalti
1 yumurta ile menemen
Salatalik

Ogle
1 kase mercimek corbasi

Aksam
1 kase mercimek corbasi, kitir ekmek ile
1 kase patlicanli mantarli et sote
1 kasik suzme yogurt

Ogleden once yarim saat hizli tempo yurudum. Ogleden sonra evi supurdum sildim bayagi yoruldum. Ikindide Squatgirl'in 500 kalori yaktiran yarim saatlik bir egzersizini yaptim. Ter icinde kaldim.

Ama bunlarin ustune aksam 2 top karadutlu dondurma yedim.

Benim artım var, ve olabilir de . insanız kuzum olabilir de böyle şeyler

Neyse arkadaşlar,size su orucumun ilk gününü paylaşayım, 2 saat sonra 24 saat dolacak,aç değilim,herhangi bir tansiyon vs.de yaşamadım yani yemek yediğim zamandan daha sağlıklı diyebilirim,
İlk günden -2.2kg şişlik gitti
Dün kilo bildirimi yaptığım kiloma indim çok şükür

24 saattir sadece su mu içtin canım ?

Aslında korkuyordum su orucundan ama eşime çık bakayım tartıya dedim. Günde tek öğün yiyor ama ne isterse dürümünü yiyor tatlısını vs yiyor nescafesini içiyor, 3 ayda 8 kilo indi ,ben hala şişlik yüzünden aynı çıkıyorum, ama inceldim aslında xxl bedenden L bedene indim. Ama karın bölgesinde ödem çok ,bi cesaret başladım.iyiki de başlamışım

Evet canım benim. En son dün 15te makarna ve biber dolması yedimm ooh iyi ettim. Sonra 17de kahve içtim başladım. Geceye yarım litre su içtim.
7 gün inşallah sadeec su,
çay ,kahve bilmem ne hiçbir şey yok

7 gün hiç birşey yemeyeceksin yani Allah kolaylık versin o zaman. ama ben yapamam gibi geliyor

ha yani günde sadece 1 öğün yapacaksın. ben yanlış anladım o zaman.

Farkında mısınız? Benim özel durumum bilindiği halde ara ara hep tepkiler ile karşılaşıyorum menü ile ilgili, aslında beni pek ilgilendirmiyor ama yine de insan bir buruk oluyor, çok istedim bugüne kadar amaan bugün de paylaşmayayım ne olacak,ama paylaşanlara haksızlık olur dedim ,zaten isteyen paylaşıyor istemeyen paylaşmıyor herkes kafasına göre, ben yediğim 1 çatal patates kızartmasını, 1 tatlı kaşığı tadına baktığım yemeği bile yazıyordum aldıpım artıyı verdiğim eksiyi yalansız olarak hep yazdım.
Ama ne bileyim
Artık rahatım menü ile ilgili
1 hafta su
8.gğn bir baedak meyve suyu
9.gün sebze suyu
10.gğn çorba böyle gidecek
Spor da yapmıyorum

yok canım burulma. senin yiyecek listen gerçekten çok kısıtlı. belli bir döngü gidiyor. basit bir alerji değil yani. ama menü görülünce belki o anlık akla gelmiyor hemen karbolar göze batıyor. ondan yani. kimse kötü niyetli değil yani seni kırmak için söylemiyor.
ben de besin listeni tam görmeden benim gözüme de batıyordu. hatta yazmışımdır da çok karbonhidrat yiyorsun diye.
ama artık besin listeni gördükten sonra tam olarak anladım. senin beslenmen özel.
ama istersen yine de karboyu az tüketebilirsin. mesela yiyebildiklerinden balık çeşitleri, tavuk ve sanırım peynir ve yoğurt da yiyordun ona ağırlık verebilirsin. yanlarına da yiyebildiğin sebze ve yeşillik salata malzemelerinden. daha kolay kilo verirsin. karbo çok ödem de yapıyor.

neyse bu öneri tabi. nasıl istersen öyle beslen. sakın kırılma sonuçta herkes kilo vermeye çalışıyor önemli olan bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…