Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım listen ile ilgili fazla karbonhidratlı olduğu yönünde geçen haftalarda yorum yapanlardan biri de bendim ama o an bilmiyordum durumunu. Kırdım galiba seni bilmeden gerçekten özür dilerim

Evwt sen de dedin ama bir demek var bir demek var .dediğim gibi üslup. Sara da beni uyarıyor bazen ama ben mutlu oluyorum ,iyiliğimi düşünüyor, tatlı dille söylüyor,sen de öyle....,
süt ürünleri yok peynir yoğurt vs. Ama Zaten artık eski kiloma dönmek istemediğim için verdikten sonra dikkat ederim. Hamilelikte çatlamayan karnım bu seferki kiloda çatladı ,ve bir daha da bu varislerle uğraşmak istemiyorum, kilo alınca çıkıyor, o yüzden fazlasıyla dikkat edeceğim inşallah ,bakalkm

Canım listen ile ilgili fazla karbonhidratlı olduğu yönünde geçen haftalarda yorum yapanlardan biri de bendim ama o an bilmiyordum durumunu. Kırdım galiba seni bilmeden gerçekten özür dilerim
Ypk hayır kesinlikle ,bunu kabul etmiyorum çünkü sen de pataklayarak söylemedin,hatta inanır mısın senin söylediğini hatırlamıyorum bile demek ki normal demişsin

eger bende kirdiysam ozur dilerim, aslinda yorum yaparken herkesin iyiligini dusundugum icin yapiyorum ki eminim buradaki herkeste oyledir. mesela sen simdi sadece su icicem 1 hafta diyince insan ister istemez sasiriyor ve yorum yapiyoruz, ama kirici konusmadan tabiki..

hani 1 hafta su icip hic bisey yemeden ac kalarak kilo verirsin bence, 0 kalori cunku... ama ya sonra? verdigini nasil geri almayacaksin ? insaniz canimiz karbonhidratta cekiyor yiyoruzda, herkes yiyo , ama olculu bugun yesek yarin dikkat ediyoruz. beni asil dusunduren sen sadece su ile beslenerek sagligini kaybetmeyecekmisin ? saglikli bir kilo verme olacakmi sence?
ondan daha once sana diyetisyene gitme sansin var mi demistim, alerjin oldugu icin, herseyi yiyemedigin icin senin ihtiyacin var gibi gelmisti buna. hem bu sayede yemek yiyerek kilo verebilirsin diye dusunmustum. ama tabiki sen bilirsin en iyisini canim.

Diyetisyene gittim zaten ,hem de iki ayrı diyetisyen. Ama ikisi de liste verdi bu uy, uy da listede yasaklı şeyler var, onları çizdiler, geriye bir şey kalmadı zaten o kadar az yşyebilsem yerdim .
Su konusuna da gelince. Sağlık kaybetme gibi bir durum yok aslında,sen araştıran birisin biliyorum, şeker videosunı da sen söylemiştin , baya bir araştırdım ve zararını görmedim o yüzden karar verdim bir de geri alma konusunda, buraktığın zaman, ne de olsa zayıfladım deyip yemeğe gömülürsem tabi alırım diye düşünüyorım ama temkinli bir yeme alışkanlığı oluşturabilirsem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca da dediğim gibi, usturuplu eleştiriye her zaman açıpım,kırılma falan yok

Haklisin aslinda alerjik oldugun seyler olunca ister istemez kisitlaniyo diyetin. Ama yiyebildigin seyler mesela tam bugday makarna, tavuk , yogurt falan bunlar serbest dimi? Yada genel olarak sebze meyve alerjin var mi? Guzel bi programda yapilabilir aslinda. Belki gittigin diyetisyenler cok iyi degildi? Olabilirmi..

Arastirdiysan tamam dikkat et sadece...

Hepsi olabilir, süt ürünleri ve kırmızı et ve meyveler ,kuruyemişler uzayıp gidiyor. Alerji oğlumun, emzirdiğim için ben de yemiyorum ,sonuna geldşk emzirmenin ama günde bir kere de olsa alıyor ve ben dikkat etmek durumundayım. Emin ol çok araştırdım ve 3 aydır ilk defa tansiyonum bugğn oynamadı sabit kaldı , tansiyon hasyçtası oldupumu dğşünmeye başlamıştım

alerji oğlunun ama senin de ayrıca vardı alerjin öyle değil mi? öyle hatırlıyorum.

sabah
pastırmalı bol peynirli omlet
1,5 tk bal
domates salatalık biber
1 dilim tbe

ara
çekirdek
1 bardak ev yapımı posalı meyve suyu (az şekerli erik, şeftali, kayısı)

öğlen
3 küçük köfte
makarna
biber
ayran

ara bir kase içinde
2 yk süzme yoğurt
2 taze incir
2 tk tahin
2 ceviz
1 tk bal, tarçın

akşam
1 kase et sulu sütlü bol acılı çorba (minik etler vardı içinde)
taze fasulye
pancar turşusu, 1 biber
1 küçük dilim ekşimaya siyez ekmeği

yatana kadar 2 lt su
az sonra az üzümsulu madensuyu ve biraz çekirdek

menüm çok dolu farkındayım diyet menüsü değil zaten. menü yazıp yediklerimi görmek istedim.

Ypk hayır kesinlikle ,bunu kabul etmiyorum çünkü sen de pataklayarak söylemedin,hatta inanır mısın senin söylediğini hatırlamıyorum bile demek ki normal demişsin
Niyet olarak destek olmak birbirimizi motive etmek olsa da yazı dilinde yanlış anlaşılmalar olabilir ya da birbirimizi henüz çok iyi tanımamaktan kaynaklı kırgınlıklar olabilir diye düşünmüştüm. Ne diyebilirim ki gerçekten sonradan mesajları okudukça farkettim alerji durumunu ben

Canımsın üzme canını senin özel durumunu bilmiyordur belki sen bayağı aşama kaydettin kilo vermek için çabalaman takdire şayan sen hedefine odaklan gerisini boş ver canım benim

Menüm

Kahvaltı
Omlet
Domates salatalık biber peynir salam
Marul

Öğlen
Bebek mücveri 2 tane (kızçeden artanları attım ağzıma)

Akşam
1 servis kaşığı makrna
Tavuk sote
Yoğurt

Ara
Hurmalı çikolatalı toplar (instagramda bir diyetisyende gördüm tarifi günde 3-4 tane yenilebilirmiş) ( hurma, yulaf tozu, bitter çikolata, kalp ve Hindistan cevizi koydum)

Rakip belirlemek kesinlikle motivasyonumuzu cok cok daha artırır diye dusunuyorum ben de.

Rakip belirlemek kesinlikle motivasyonumuzu cok cok daha artırır diye dusunuyorum ben de.
S
Sara sen ve benden başka böyle düşünen yok sanırım cnm.Kimseden ses yok.Zorla değil ya herkes kendi bilir.@Kimmik sara_28 ve bana katılmak istersen katılabilirsin cnm.Maksat diyetimizi daha motivasyonlu ve eğlenceli hale getirmek.Ben sarayı geçsem 1. olsam ne olur,boynuma madalya takmayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…