Canım listen ile ilgili fazla karbonhidratlı olduğu yönünde geçen haftalarda yorum yapanlardan biri de bendim ama o an bilmiyordum durumunu. Kırdım galiba seni bilmeden gerçekten özür dilerimFarkında mısınız? Benim özel durumum bilindiği halde ara ara hep tepkiler ile karşılaşıyorum menü ile ilgili, aslında beni pek ilgilendirmiyor ama yine de insan bir buruk oluyor, çok istedim bugüne kadar amaan bugün de paylaşmayayım ne olacak,ama paylaşanlara haksızlık olur dedim ,zaten isteyen paylaşıyor istemeyen paylaşmıyor herkes kafasına göre, ben yediğim 1 çatal patates kızartmasını, 1 tatlı kaşığı tadına baktığım yemeği bile yazıyordum aldıpım artıyı verdiğim eksiyi yalansız olarak hep yazdım.
Ama ne bileyim
Artık rahatım menü ile ilgili
1 hafta su
8.gğn bir baedak meyve suyu
9.gün sebze suyu
10.gğn çorba böyle gidecek
Spor da yapmıyorum
Evwt sen de dedin ama bir demek var bir demek var .dediğim gibi üslup. Sara da beni uyarıyor bazen ama ben mutlu oluyorum ,iyiliğimi düşünüyor, tatlı dille söylüyor,sen de öyle....,yok canım burulma. senin yiyecek listen gerçekten çok kısıtlı. belli bir döngü gidiyor. basit bir alerji değil yani. ama menü görülünce belki o anlık akla gelmiyor hemen karbolar göze batıyor. ondan yani. kimse kötü niyetli değil yani seni kırmak için söylemiyor.
ben de besin listeni tam görmeden benim gözüme de batıyordu. hatta yazmışımdır da çok karbonhidrat yiyorsun diye.
ama artık besin listeni gördükten sonra tam olarak anladım. senin beslenmen özel.
ama istersen yine de karboyu az tüketebilirsin. mesela yiyebildiklerinden balık çeşitleri, tavuk ve sanırım peynir ve yoğurt da yiyordun ona ağırlık verebilirsin. yanlarına da yiyebildiğin sebze ve yeşillik salata malzemelerinden. daha kolay kilo verirsin. karbo çok ödem de yapıyor.
neyse bu öneri tabi. nasıl istersen öyle beslen. sakın kırılma sonuçta herkes kilo vermeye çalışıyor önemli olan bu.
Ypk hayır kesinlikle ,bunu kabul etmiyorum çünkü sen de pataklayarak söylemedin,hatta inanır mısın senin söylediğini hatırlamıyorum bileCanım listen ile ilgili fazla karbonhidratlı olduğu yönünde geçen haftalarda yorum yapanlardan biri de bendim ama o an bilmiyordum durumunu. Kırdım galiba seni bilmeden gerçekten özür dilerim
Farkında mısınız? Benim özel durumum bilindiği halde ara ara hep tepkiler ile karşılaşıyorum menü ile ilgili, aslında beni pek ilgilendirmiyor ama yine de insan bir buruk oluyor, çok istedim bugüne kadar amaan bugün de paylaşmayayım ne olacak,ama paylaşanlara haksızlık olur dedim ,zaten isteyen paylaşıyor istemeyen paylaşmıyor herkes kafasına göre, ben yediğim 1 çatal patates kızartmasını, 1 tatlı kaşığı tadına baktığım yemeği bile yazıyordum aldıpım artıyı verdiğim eksiyi yalansız olarak hep yazdım.
Ama ne bileyim
Artık rahatım menü ile ilgili
1 hafta su
8.gğn bir baedak meyve suyu
9.gün sebze suyu
10.gğn çorba böyle gidecek
Spor da yapmıyorum
Diyetisyene gittim zaten ,hem de iki ayrı diyetisyen. Ama ikisi de liste verdi bu uy, uy da listede yasaklı şeyler var, onları çizdiler, geriye bir şey kalmadı zaten o kadar az yşyebilsem yerdimeger bende kirdiysam ozur dilerim, aslinda yorum yaparken herkesin iyiligini dusundugum icin yapiyorum ki eminim buradaki herkeste oyledir. mesela sen simdi sadece su icicem 1 hafta diyince insan ister istemez sasiriyor ve yorum yapiyoruz, ama kirici konusmadan tabiki..
hani 1 hafta su icip hic bisey yemeden ac kalarak kilo verirsin bence, 0 kalori cunku... ama ya sonra? verdigini nasil geri almayacaksin ? insaniz canimiz karbonhidratta cekiyor yiyoruzda, herkes yiyo , ama olculu bugun yesek yarin dikkat ediyoruz. beni asil dusunduren sen sadece su ile beslenerek sagligini kaybetmeyecekmisin ? saglikli bir kilo verme olacakmi sence?
ondan daha once sana diyetisyene gitme sansin var mi demistim, alerjin oldugu icin, herseyi yiyemedigin icin senin ihtiyacin var gibi gelmisti buna. hem bu sayede yemek yiyerek kilo verebilirsin diye dusunmustum. ama tabiki sen bilirsin en iyisini canim.
Diyetisyene gittim zaten ,hem de iki ayrı diyetisyen. Ama ikisi de liste verdi bu uy, uy da listede yasaklı şeyler var, onları çizdiler, geriye bir şey kalmadı zaten o kadar az yşyebilsem yerdim.
Su konusuna da gelince. Sağlık kaybetme gibi bir durum yok aslında,sen araştıran birisin biliyorum, şeker videosunı da sen söylemiştin , baya bir araştırdım ve zararını görmedim o yüzden karar verdim bir de geri alma konusunda, buraktığın zaman, ne de olsa zayıfladım deyip yemeğe gömülürsem tabi alırım diye düşünüyorım ama temkinli bir yeme alışkanlığı oluşturabilirsem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca da dediğim gibi, usturuplu eleştiriye her zaman açıpım,kırılma falan yok
Hepsi olabilir, süt ürünleri ve kırmızı et ve meyveler ,kuruyemişler uzayıp gidiyor. Alerji oğlumun, emzirdiğim için ben de yemiyorum ,sonuna geldşk emzirmenin ama günde bir kere de olsa alıyor ve ben dikkat etmek durumundayım. Emin ol çok araştırdımHaklisin aslinda alerjik oldugun seyler olunca ister istemez kisitlaniyo diyetin. Ama yiyebildigin seyler mesela tam bugday makarna, tavuk , yogurt falan bunlar serbest dimi? Yada genel olarak sebze meyve alerjin var mi? Guzel bi programda yapilabilir aslinda. Belki gittigin diyetisyenler cok iyi degildi? Olabilirmi..
Arastirdiysan tamam dikkat et sadece...
Hepsi olabilir, süt ürünleri ve kırmızı et ve meyveler ,kuruyemişler uzayıp gidiyor. Alerji oğlumun, emzirdiğim için ben de yemiyorum ,sonuna geldşk emzirmenin ama günde bir kere de olsa alıyor ve ben dikkat etmek durumundayım. Emin ol çok araştırdımve 3 aydır ilk defa tansiyonum bugğn oynamadı sabit kaldı , tansiyon hasyçtası oldupumu dğşünmeye başlamıştım
Niyet olarak destek olmak birbirimizi motive etmek olsa da yazı dilinde yanlış anlaşılmalar olabilir ya da birbirimizi henüz çok iyi tanımamaktan kaynaklı kırgınlıklar olabilir diye düşünmüştüm. Ne diyebilirim ki gerçekten sonradan mesajları okudukça farkettim alerji durumunu benYpk hayır kesinlikle ,bunu kabul etmiyorum çünkü sen de pataklayarak söylemedin,hatta inanır mısın senin söylediğini hatırlamıyorum biledemek ki normal demişsin
Evwt sen de dedin ama bir demek var bir demek var .dediğim gibi üslup. Sara da beni uyarıyor bazen ama ben mutlu oluyorum ,iyiliğimi düşünüyor, tatlı dille söylüyor,sen de öyle....,
süt ürünleri yok peynir yoğurt vs. Ama Zaten artık eski kiloma dönmek istemediğim için verdikten sonra dikkat ederim. Hamilelikte çatlamayan karnım bu seferki kiloda çatladı ,ve bir daha da bu varislerle uğraşmak istemiyorum, kilo alınca çıkıyor, o yüzden fazlasıyla dikkat edeceğim inşallah ,bakalkm
Evet benim de yün,kırmızı et, kuru ot tozu,küçük balıklar(bazen),uhu japon yapıştırıcı,vs. Aklıma gelenler bunlaralerji oğlunun ama senin de ayrıca vardı alerjin öyle değil mi? öyle hatırlıyorum.
Kızlar gelin bu hafta kendi aramızda yarış yapalım.Daha önce de yazdım ama kimseden ses çıkmadı.İnanın daha keyifli olıyor.Daha azimle ve istikrarlı yaparız diyetimizi.Herkes kendine bş rakip belirlesin yarın başlayalım.sara_28 rakibim olur musun?
Hadi kızlar yarın başlıyoruz artık silkelenmek lazım.Ben de bu hafta sabittim ama cumaya çok güzel olacak.Bu sefer dereceye gireceğiz inşallah.Biz bunu haketmiyor muyuz?Ya takımımız ve kaptanımız haketmiyor mu?O zaman yarından tezi yok başlıyoruz anlaştık mı?
İnşallah kaptanım ben bu hafta kendime çok güveniyorum.Bu hafta çok güzel sonuçlar alacağımıza eminim
Dereceleri paylaşın bakalım bireyselde ki.
Bugün gezdim tozdum şimdi eve geldim misafir haber etti hemde yatıya gelecek kalkıp hazırlık yapayım ama önce bir nescafe içecem ohhh mis
Allah kolaylık versin,afiyet olsun.Hep bensiz içiyon ama olmuyor yaani
SRakip belirlemek kesinlikle motivasyonumuzu cok cok daha artırır diye dusunuyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?