- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Seni yaramaz seniii bitter haaBen de içine biraz bitter atmıyor değilim
Çok güzel tadı ama gerçekteniçindeki malzemelerde değişiklik yapıp kızıma uygun hale getirdim ona da yaptım
İnşallah biran önce geçer sancısı artmadan
SüpeeeerrrsinUcundan 64leri gördüm bugün güne güzel başladım
Düşmüyormuş ki yerinden oynamışlar sadece.Zaten düşmesi de mümkün değilmiş.Tembel taşlar gömülüp kalmışlar böbreğe.Aylin42Konya geçmiş olsun canım taş düşürüyomuşsun
İyi baari sevindim cnm.Bi aralar baya bi sıkıntı yaşamıştınSağoladın canım, ufak tefek şeyler harici hamdolsun iyiyim.
Hiçbişey yememişin ki babyİyi akşamlar
Dünkü menüm berbattı
Bugün
Saat 15.00
Karpuz
Saat 17.00-17.15
1 tabak tavuk çorbası
Salata
Su: 1 lt
çok geçmiş olsun canım. D vitamini miktarın kaç çıktı?Bugün çok şükür iyiyim.Sancım çook hafif var.Bugün dr a gttim .Tomografi çekildi 4-5 taş varmış.Normalde taşlar böbreğin boşluğunda olurmuş.Ama benim kine çok şaşırdı,çünkü dokuların (etin) içine gömülüymüş.Ne ameliyat olunurmuş,ne de düşermiş.Çünkü gömülü nasıl düşücekler.Orda kalıcakmış,taşlarım beni çok seviyorlar hiç bırakmıyorlar
Sol memede de lezyon var.İki teyzem var.Birinin kızı meme kanserinden vefat etti.Diğer teyzemin de iki memesi de alındı.Herkesten daha çok risk altındayız.Lezyon da iyi bişey değil ve sıkı kontrol altında olucakmışım.
Amaan natsumem hst la başını ağrıttım.Yaş ilerledi artık motor eskidi beee.Herkes yaşımı hiç göstemediğimi söyler çok şaşırırlar.Hatta eşimi babam,oğlumu da eşim zannediyorlar.Ama motor eski anacımÇok çenem düştü
Düşmüyormuş ki yerinden oynamışlar sadece.Zaten düşmesi de mümkün değilmiş.Tembel taşlar gömülüp kalmışlar böbreğe.
Ayy aklıma ne geldi tövbe yarabbi.Birine böbreğimi vermem gerekirse taşlı böbreği kimse istemez
Aslında bugün moralim çok bozuksara_28 cım işi gırgıra vuruyorum.Sen nasılsın cnm
Bugün çok şükür iyiyim.Sancım çook hafif var.Bugün dr a gttim .Tomografi çekildi 4-5 taş varmış.Normalde taşlar böbreğin boşluğunda olurmuş.Ama benim kine çok şaşırdı,çünkü dokuların (etin) içine gömülüymüş.Ne ameliyat olunurmuş,ne de düşermiş.Çünkü gömülü nasıl düşücekler.Orda kalıcakmış,taşlarım beni çok seviyorlar hiç bırakmıyorlar
Sol memede de lezyon var.İki teyzem var.Birinin kızı meme kanserinden vefat etti.Diğer teyzemin de iki memesi de alındı.Herkesten daha çok risk altındayız.Lezyon da iyi bişey değil ve sıkı kontrol altında olucakmışım.
Amaan natsumem hst la başını ağrıttım.Yaş ilerledi artık motor eskidi beee.Herkes yaşımı hiç göstemediğimi söyler çok şaşırırlar.Hatta eşimi babam,oğlumu da eşim zannediyorlar.Ama motor eski anacımÇok çenem düştü
Hoşbuldum saracım, ev berbat, bende idare ediyom. Bisürü iş var, en kısa yoldan yapmam lazım, hoşgeldin için gelenler olacak.
Geç yattık geç uyandım ondan sanırsam ama doydum ☺Hiçbişey yememişin ki baby
Geçmiş olsunBugün çok şükür iyiyim.Sancım çook hafif var.Bugün dr a gttim .Tomografi çekildi 4-5 taş varmış.Normalde taşlar böbreğin boşluğunda olurmuş.Ama benim kine çok şaşırdı,çünkü dokuların (etin) içine gömülüymüş.Ne ameliyat olunurmuş,ne de düşermiş.Çünkü gömülü nasıl düşücekler.Orda kalıcakmış,taşlarım beni çok seviyorlar hiç bırakmıyorlar
Geçmiş olsun, nedenini bilmiyprum yazdıysan da denk gelmedim sanırsam ama moralini bozma demekten başka bir şey diyemeyeceğim,Ben
Aslında benimde bugün moralim çok bozuk canım
Bol su iç diyebilirim sadece ama onuda sen biliyosun zaten doktorun ne diyor bu konuda
Tşk ederim monicim.Bilmiyorum ki kanda çıkıyor değil mi?Kan tahlili yapılmadı eğer kanda çıkıyorsaçok geçmiş olsun canım. D vitamini miktarın kaç çıktı?
Aynen dediğin gibi bol su içmekten başka yapıcak bişey yokmuşBen
Aslında benimde bugün moralim çok bozuk canım
Bol su iç diyebilirim sadece ama onuda sen biliyosun zaten doktorun ne diyor bu konuda
Benimde hiç mantığım almıyor.O taş orda dura dura zamanla tahribata sebep olabilir.Dr un dediklerine hiç tatmin olmadım zaten.En iyisi başka bir dr a daha gitmekAma bunun bir çaresi olmalı yoksa hayatını olumsuz etkiler
Doyduysan ne güzel no problem.Kaç yaşındasın küçük çocuğun olunca merak ettimGeç yattık geç uyandım ondan sanırsam ama doydum ☺
Tşk ederimGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?