Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

menu ve sporun cok guzelll tebrikler

Gunaydin hepimize guzel bir hafta olsun insallah

cuma 72.4 tum bugun 71.8 im. Cumaya 71.5lar ve alti gormek istiyorum insallah.

dunku menum biraz karisikti yazamadim:

kahvalti: 2 dilim pastirma,2 yumurta, yarim simit, 1 dilim ekmek, peynir, domates/biber , filtre kahve

ara: haslanmis misir, biraz kabak cekirdegi, 1 kare bitter cikolata, 1 aktivia (bunlari aralikli yedim gun icinde)

aksam: ton balikli salata, 2 galeta , cay

Bence 70 leri görürsün cnm.Hatta ünşallah 6 ları görürsün.Ben bugün ucundan gördüm çok şükür

Afiyet olsun çok güzel dengeli olmuş

ben haşlanmış yumurtayı çok sevmiyorum. çok nadir kayısı kıvamında (üstüne karabiber pulbiber zeytinyağı) ya da yumurta piyazı şeklinde yiyorum. hele ki ara öğünde tek başına yiyemem.
ben hala halsizim ve kendimden bıktım canım. bugün doktora gittim tahlil sonuçlarım için. evet demirin çok düşük ama halsizliğinin tek nedeni bu değil dedi. ameliyattan dolayı halsizsin, birkaç ay böyle olacakmış yani. sabredicem artık
alengirli menülerime yakında yeniden başlayacağım canım merak etme dün gece gece bol sebzeli bol peynirli baharatlı karabuğday poğaçası yaptım. lif tavan efsane oldu

yoğurdu eskisi kadar çok yemiyorum. laktoz şişiriyor. laktozsuz süt alıp mayaladım. o iyi ama o da uzun vadeli süt. çok kullanmak istemiyorum.

İyi akşamlar

Menüm

Kahvaltı
Yulaf lapası
Yeşilçay

Akşam
Türlü
Yoğurt

Ara
1 hurmalı top
Sade kahve

Aralarda sade kahve içtim.

Şimdi de 1 tane hurmalı toplardan yemeyi düşünüyorum.
If yapmaya başladım tekrar saat sekizde son vereceğim bugün yeme işine.

Su 2lt
Spor:
İp 350, mekik 40, squat 220, plank 40sn, jumping jacks 250, wall sit 50sn (bu sonuncu beni mahvetti bacaklarım yandı yandı)

Umarım biran önce iyileşirsin
Canım yaa bugün sağlık ocağına gittim.İdrarda kan ve protein çıktı.Bi de bişey negatif çıkmış pozitif olması gerekiyormuş.Üroloji uzmanına git mutlaka dedi.Randevu aldım yarın gidicem bakalım.Sanırım taş düşürüyorum.3-4 sene de bir yokluyor zaten

Alengirli menülerini severim senin.Hiç unutmuyorum ilk söylediğimde seni kırdım zannetmiştim ve çok üzülmüştüm.Gerçekten ama menülerin çok hoşuma gidiyor,öyle bir zevkle okuyorum ki.Değişik değişik şeyler yapıyorsun

Ameliyatın etkisi tabii ki devam eder fulyacım.Elimizi azıcık kesiyoruz da 1 hafta da bile tamamen geçmiyor.Bi de senin ki büyük ameliyat kolay mı?Kendine ve beslenmene çok dikkat etmelisin zaten ediyorsun da bildiğim kadarıyla.Biraz daha sabret bakalım napalım canım.En azından işin zor kısmını atlattın çok şükür

*** 10. Takım 634. ETAP ***

mn5822(73,8///%)
natsume(65,5///%)
peaceful16 (72,4///%)
baby cat(73,1///%)
Gulsahhh01(56,4///%)
Aylin42konya(71,3///%)
Sara_28(77,5//%)

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

Vorones(60,4)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
60kiloyum(81,6/)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
Kimmik(53,7)0Yeni üye, bt:9 Haziran 2019 bk:56 hk:50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…