- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Bende kilomu yazıp azıcık daha yatayım.Hiç ayakta duracak halim yok.
Cuma : 71.3
Bugün : 69.7
İyi akşamlar
Kahvaltı
1 yumurta ile lorlu omlet ( bitiremedim)
Ara
kahve
2 kare bitter çikolata
Ara
Hurma topları ( 3-4 tane yedim)
Çay
Akşam
Yoğurtlama ( kızarmış patates, biber ve domatesli sos ile)
Kuskus makarna ( 2-3 kaşık)
Ara
Sade maden suyu
Şimdi de Yeşilçay içiyorum spor sonrası
Su: 1 lt
Spor: 300ip, 50 mekik, 150 squat, 30sn plank, 100 jumping jacks, 20 sn duvarda oturma, 20şer kez alt karın için egzersiz yaptım ayrıca. Squat 200 olması gerekiyor bugün yatana kadar onu tamamlayabilirim.
Çok tşk ederim tatlımcok gecmis olsun canim
Bence 70 leri görürsün cnm.Hatta ünşallah 6 ları görürsün.Ben bugün ucundan gördüm çok şükürGunaydin hepimize guzel bir hafta olsun insallah
cuma 72.4 tum bugun 71.8 im. Cumaya 71.5lar ve alti gormek istiyorum insallah.
dunku menum biraz karisikti yazamadim:
kahvalti: 2 dilim pastirma,2 yumurta, yarim simit, 1 dilim ekmek, peynir, domates/biber , filtre kahve
ara: haslanmis misir, biraz kabak cekirdegi, 1 kare bitter cikolata, 1 aktivia (bunlari aralikli yedim gun icinde)
aksam: ton balikli salata, 2 galeta , cay
Afiyet olsunGunaydin hepimize guzel bir hafta olsun insallah
cuma 72.4 tum bugun 71.8 im. Cumaya 71.5lar ve alti gormek istiyorum insallah.
dunku menum biraz karisikti yazamadim:
kahvalti: 2 dilim pastirma,2 yumurta, yarim simit, 1 dilim ekmek, peynir, domates/biber , filtre kahve
ara: haslanmis misir, biraz kabak cekirdegi, 1 kare bitter cikolata, 1 aktivia (bunlari aralikli yedim gun icinde)
aksam: ton balikli salata, 2 galeta , cay
Umarım biran önce iyileşirsinBende kilomu yazıp azıcık daha yatayım.Hiç ayakta duracak halim yok.
Cuma : 71.3
Bugün : 69.7
Geçmiş olsun cnm
Çok tşk ederim fulyacım.1 hşl yumurta,1 tane buz gibi şeftali,3 tane bir lokmalık etli dolma yedim.O da zorla...Habire su içiyorum,3-4 lt rahat içmişimdir.Bu arada menümü de yazmış oldım
Sen nasılsın,alengirli menülerine hastayım.Hiçbir şeye üşenmem ama kendime masa,yemek hazırlamaya çok üşenirim.Acıktım mı hemen 1 yumurta haşlayıp hüpletirim.Yada tarçınlı yoğurt şöyle buuuz gibi de olacak ohh miss.
Canım yaa bugün sağlık ocağına gittim.İdrarda kan ve protein çıktı.Bi de bişey negatif çıkmış pozitif olması gerekiyormuş.Üroloji uzmanına git mutlaka dedi.Randevu aldım yarın gidicem bakalım.Sanırım taş düşürüyorum.3-4 sene de bir yokluyor zatenUmarım biran önce iyileşirsin
Sen bu azimle 64 de görürsün 5 li rakamları da görürsün.Maşallah diyeyim nazar deymesin arkadaşımaMillet sporumu yaptım şimdi kahvaltımı yapacağım.
İnşallah haftanın geri kalanı da böyle devam eder ve 64 görürüm tartıda
Alengirli menülerini severim senin.Hiç unutmuyorum ilk söylediğimde seni kırdım zannetmiştim ve çok üzülmüştüm.Gerçekten ama menülerin çok hoşuma gidiyor,öyle bir zevkle okuyorum ki.Değişik değişik şeyler yapıyorsunben haşlanmış yumurtayı çok sevmiyorum. çok nadir kayısı kıvamında (üstüne karabiber pulbiber zeytinyağı) ya da yumurta piyazı şeklinde yiyorum. hele ki ara öğünde tek başına yiyemem.
ben hala halsizim ve kendimden bıktım canım. bugün doktora gittim tahlil sonuçlarım için. evet demirin çok düşük ama halsizliğinin tek nedeni bu değil dedi. ameliyattan dolayı halsizsin, birkaç ay böyle olacakmış yani. sabredicem artık
alengirli menülerime yakında yeniden başlayacağım canım merak etmedün gece gece bol sebzeli bol peynirli baharatlı karabuğday poğaçası yaptım. lif tavan efsane oldu
yoğurdu eskisi kadar çok yemiyorum. laktoz şişiriyor. laktozsuz süt alıp mayaladım. o iyi ama o da uzun vadeli süt. çok kullanmak istemiyorum.
Çok şükür monicim inan bu haberine sevindim.Bu hafta benimde beklentilerim çok.selam kızlar, hastalara şifa diliyorum.
Bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum
Cuma günü Allah nasip ederse evime dönüyorum.
Bayramı hasarsız atlatmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?