- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Evet aile doktorumuz, hemde türk. Başka doktora mecbur kalmadıkça gitmiyoruz.Amiin cnm Allah razı olsun.Sen nasıl oldun,dr unda türkiyeye gitmiş.Başka dr a gitsen olmuyor mu?Orda herkesin aile dr u oluyormuş.Eski ev sahibimiz söylemişti.
Allah şifa versin, iyiyi çağıralım, iyisi gelsinBugün çok şükür iyiyim.Sancım çook hafif var.Bugün dr a gttim .Tomografi çekildi 4-5 taş varmış.Normalde taşlar böbreğin boşluğunda olurmuş.Ama benim kine çok şaşırdı,çünkü dokuların (etin) içine gömülüymüş.Ne ameliyat olunurmuş,ne de düşermiş.Çünkü gömülü nasıl düşücekler.Orda kalıcakmış,taşlarım beni çok seviyorlar hiç bırakmıyorlar
Sol memede de lezyon var.İki teyzem var.Birinin kızı meme kanserinden vefat etti.Diğer teyzemin de iki memesi de alındı.Herkesten daha çok risk altındayız.Lezyon da iyi bişey değil ve sıkı kontrol altında olucakmışım.
Amaan natsumem hst la başını ağrıttım.Yaş ilerledi artık motor eskidi beee.Herkes yaşımı hiç göstemediğimi söyler çok şaşırırlar.Hatta eşimi babam,oğlumu da eşim zannediyorlar.Ama motor eski anacımÇok çenem düştü
Taşlar için ne diyeceğimi bilemedim. Düşmemeleri bir probleme neden olur mu? Doktor bu konuda bir şey dedi mi? Başınız sağ olsun aman diyeyim kontrolleri ihmal etmeBugün çok şükür iyiyim.Sancım çook hafif var.Bugün dr a gttim .Tomografi çekildi 4-5 taş varmış.Normalde taşlar böbreğin boşluğunda olurmuş.Ama benim kine çok şaşırdı,çünkü dokuların (etin) içine gömülüymüş.Ne ameliyat olunurmuş,ne de düşermiş.Çünkü gömülü nasıl düşücekler.Orda kalıcakmış,taşlarım beni çok seviyorlar hiç bırakmıyorlar
Sol memede de lezyon var.İki teyzem var.Birinin kızı meme kanserinden vefat etti.Diğer teyzemin de iki memesi de alındı.Herkesten daha çok risk altındayız.Lezyon da iyi bişey değil ve sıkı kontrol altında olucakmışım.
Amaan natsumem hst la başını ağrıttım.Yaş ilerledi artık motor eskidi beee.Herkes yaşımı hiç göstemediğimi söyler çok şaşırırlar.Hatta eşimi babam,oğlumu da eşim zannediyorlar.Ama motor eski anacımÇok çenem düştü
Bitter çikolataya bayılıyorum ben asla bırakamam ama kontrollü tüketmeye çalışıyorumSeni yaramaz seniii bitter haaŞaka şaka iyi yapıyorsun o kadardan bişey olmaz.Hatta bitterin zayıflamaya bile etkisi olduğu söylenir.Afiyet şeker olsun cnm kızına da yarasın kan olsun can olsun.Ama sana yaramasın lütfen
Dereceden ümitli değilim ama burdan edindiğim motivasyon ile hedefime ulaşacağıma eminimSüpeeeerrrsin
Bu hafta senden bireysel derece bekliyorum ona göre haaa.Takımız da inşallah dereceye girer
Harika olmuş canımİyi akşamlar
Dünkü menüm berbattı
Bugün
Saat 15.00
Karpuz
Saat 17.00-17.15
1 tabak tavuk çorbası
Salata
Su: 1 lt
Afiyet olsunIyi aksamlar
Menum:
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, domates, 1 dilim beyaz peynir, muz bal ve tam bugday unuyla muffinler yaptim onlardan 2 tane, cay
Ogle: 4 mucver, domates, 1 kasik yogurt
Ara: 1 bardak sutlu kahve, 1 muffin
Aksam: zeytinyagli fasulye, 1 mucver, 1 muffin.
1 saat pilates dersim vardi, su 2.5 lt olmustur.
Muffinler baya kucucuk bu arada cok gibi gorunduyse
Kesinlikle katılıyorum bu fikre.Benimde hiç mantığım almıyor.O taş orda dura dura zamanla tahribata sebep olabilir.Dr un dediklerine hiç tatmin olmadım zaten.En iyisi başka bir dr a daha gitmek
MuhteşemBugün yürüyüşü baya bi abartmışım.17 500 adım atmışım.Sadece yürüyüş ama günlük adımlar hariç.Bu cuma çok güzel olucak inşallah.Sonunculuğun acısını çıkarıcaz inşallahmoni
Ben kaçırmışım galiba sana da geçmiş olsun canım nasılsın?Allah şifa versin, iyiyi çağıralım, iyisi gelsin
Geldin ki misafir mi?Yakın birileri olsa gerek.Ohh b. makinanın da yerleştirmişler haa.Ne güzel misafirmiş öyle gezomEvet aile doktorumuz, hemde türk. Başka doktora mecbur kalmadıkça gitmiyoruz.
Yatıp dinlenmeye zamanım yok.
Bugün evi yüzünden toparlayıp alış verişe gittim. Geldimki evde misafir.
Çay yapmış içiyorlardı.
Geleli baya olmuş, bulaşık makinamı bile boşaltmışlar. Biraz da beraber oturduk, sonra gittiler
Doğru diyorsun.Amaan hiç takmam ki ben.Keşke hiçbir şeyi takmasamAllah şifa versin, iyiyi çağıralım, iyisi gelsin
Amiinn cnm herkesten uzak etsin inşallah.Enerjimin çok genç olduğunu düşünmen de çok hoşuma gitti.Tşk ederim natsumecimTaşlar için ne diyeceğimi bilemedim. Düşmemeleri bir probleme neden olur mu? Doktor bu konuda bir şey dedi mi? Başınız sağ olsun aman diyeyim kontrolleri ihmal etmeAllh sizden uzak tutsun o kanseri
Yaşını bilmiyorum ama enerjin çok genç bence
Bitter çikolataya bayılıyorum ben asla bırakamam ama kontrollü tüketmeye çalışıyorumgünde 2 kare kakao yüzdesi ne kadar yüksek olursa o kadar lezzetli teşekkür ederimmm
Dereceden ümitli değilim ama burdan edindiğim motivasyon ile hedefime ulaşacağıma eminimbu hafta kıracağız şeytanın bacağını
Yarınki akşam yemeğinde tandır ekmeğine sarılmış tavuk var nasıl yapsam da ayarını kaçırmasam bilemiyorum
Harika olmuş canım
Şükürler olsun canımAfiyet olsunsenin listelerin Harika oluyor, dengeli sağlıklı ☺
Kesinlikle katılıyorum bu fikre.
Muhteşem
Ben kaçırmışım galiba sana da geçmiş olsun canım nasılsın?
Evet eltim ve kaynım gelmişGeldin ki misafir mi?Yakın birileri olsa gerek.Ohh b. makinanın da yerleştirmişler haa.Ne güzel misafirmiş öyle gezom
Amiinn cnm herkesten uzak etsin inşallah.Enerjimin çok genç olduğunu düşünmen de çok hoşuma gitti.Tşk ederim natsumecim
Bu arada 71 modelim.Motor eski diye boşuna demiyorum.Arkadan baksan liselik motora baksan müxeliğim.Şaka bir yana yaşıma göre hareketli ve enerjisi yüksek biriyim.Sen kaç yaşındaşın
Hiçbir iş (çocukları hariç tutuyorum) sağlığından daha önemli değildir sen yine de kendine çok yüklenmeŞükürler olsun canım
Yatsam yatıracak da çok işim var.
Tatlı tatlı gezmenin acısı böyle çıkıyor
32 yaşDoyduysan ne güzel no problem.Kaç yaşındasın küçük çocuğun olunca merak ettim
Cok tesekkurlerrAfiyet olsunsenin listelerin Harika oluyor, dengeli sağlıklı ☺
Çocuklarım kazık kadar oldularİnan bana asla tahmin edemezdim yaşını
29 olmak üzereyim ben deAma hissettiğim yaş 18 ama aşırı derecede uyuşuk biriyimdir. Bıraksalar bütün gün boş boş yatabilirim ve hiç sıkılmam
Hiçbir iş (çocukları hariç tutuyorum) sağlığından daha önemli değildir sen yine de kendine çok yüklenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?