Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Amiin cnm Allah razı olsun.Sen nasıl oldun,dr unda türkiyeye gitmiş.Başka dr a gitsen olmuyor mu?Orda herkesin aile dr u oluyormuş.Eski ev sahibimiz söylemişti.
Evet aile doktorumuz, hemde türk. Başka doktora mecbur kalmadıkça gitmiyoruz.
Yatıp dinlenmeye zamanım yok.
Bugün evi yüzünden toparlayıp alış verişe gittim. Geldimki evde misafir .
Çay yapmış içiyorlardı .
Geleli baya olmuş, bulaşık makinamı bile boşaltmışlar. Biraz da beraber oturduk, sonra gittiler

Allah şifa versin, iyiyi çağıralım, iyisi gelsin

Taşlar için ne diyeceğimi bilemedim. Düşmemeleri bir probleme neden olur mu? Doktor bu konuda bir şey dedi mi? Başınız sağ olsun aman diyeyim kontrolleri ihmal etme Allh sizden uzak tutsun o kanseri
Yaşını bilmiyorum ama enerjin çok genç bence

Bitter çikolataya bayılıyorum ben asla bırakamam ama kontrollü tüketmeye çalışıyorum günde 2 kare kakao yüzdesi ne kadar yüksek olursa o kadar lezzetli teşekkür ederimmm
Süpeeeerrrsin
Bu hafta senden bireysel derece bekliyorum ona göre haaa.Takımız da inşallah dereceye girer
Dereceden ümitli değilim ama burdan edindiğim motivasyon ile hedefime ulaşacağıma eminim bu hafta kıracağız şeytanın bacağını

Yarınki akşam yemeğinde tandır ekmeğine sarılmış tavuk var nasıl yapsam da ayarını kaçırmasam bilemiyorum
İyi akşamlar
Dünkü menüm berbattı
Bugün
Saat 15.00
Karpuz
Saat 17.00-17.15
1 tabak tavuk çorbası
Salata
Su: 1 lt
Harika olmuş canım

Afiyet olsun senin listelerin Harika oluyor, dengeli sağlıklı
Benimde hiç mantığım almıyor.O taş orda dura dura zamanla tahribata sebep olabilir.Dr un dediklerine hiç tatmin olmadım zaten.En iyisi başka bir dr a daha gitmek
Kesinlikle katılıyorum bu fikre.
Muhteşem

Allah şifa versin, iyiyi çağıralım, iyisi gelsin
Ben kaçırmışım galiba sana da geçmiş olsun canım nasılsın?

İyi geceler
Menümü yazayım ben de

Kahvaltı
Yulaf lapası (dünün aynısı ek olarak kuru kayısı ve fıstık ezmesi ekledim)

Akşam
4,5 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt
Kızımın yemediği tavuklardan yedim çöpe gitmesin diye azıcık bir de

Su: 1,5lt (bugün fazla içemedim galiba o yüzden şuan açlıktan kıvranıyorum)
Spor: 200 ip, 200 jumping jacks, 40 squat, 30 mekik ve alt karın egzersizi, 1dk wall sit, 4000 adım yürüyüş

Aralarda sade kahve ve Yeşilçay içtim.

Akşam yemeğinden sonra yürüşüye çıktık her yerden ızgara et kokusu geliyordu çok acıktım
Ama yarın tandır ekmeği var akşam yemeğinde dengelenmesi için atıştırmadım bir şey.

Yemeyi saat yedide kapattım ama az sıvı aldığım için ödem oluşabilir

Dolaptaki dondurmaları da ağzıma sürmedim kendimi alkışlıyorum bunun için Cuma 63 olursam eğer ödül olarak yiyeceğim

Geldin ki misafir mi?Yakın birileri olsa gerek.Ohh b. makinanın da yerleştirmişler haa.Ne güzel misafirmiş öyle gezom

Amiinn cnm herkesten uzak etsin inşallah.Enerjimin çok genç olduğunu düşünmen de çok hoşuma gitti.Tşk ederim natsumecim
Bu arada 71 modelim.Motor eski diye boşuna demiyorum.Arkadan baksan liselik motora baksan müxeliğim.Şaka bir yana yaşıma göre hareketli ve enerjisi yüksek biriyim.Sen kaç yaşındaşın

Afiyet olsun senin listelerin Harika oluyor, dengeli sağlıklı ☺

Kesinlikle katılıyorum bu fikre.

Muhteşem

Ben kaçırmışım galiba sana da geçmiş olsun canım nasılsın?
Şükürler olsun canım
Yatsam yatıracak da çok işim var.
Tatlı tatlı gezmenin acısı böyle çıkıyor

İnan bana asla tahmin edemezdim yaşını
29 olmak üzereyim ben de Ama hissettiğim yaş 18 ama aşırı derecede uyuşuk biriyimdir. Bıraksalar bütün gün boş boş yatabilirim ve hiç sıkılmam
Şükürler olsun canım
Yatsam yatıracak da çok işim var.
Tatlı tatlı gezmenin acısı böyle çıkıyor
Hiçbir iş (çocukları hariç tutuyorum) sağlığından daha önemli değildir sen yine de kendine çok yüklenme

Evet 32 saat dayanmıştım sonrasında doğum günü olunca bozdum daha da toparlayamadım ama bugün tekrar motivasyonuö geldş çok şükür. Gece bir şeyler yedim ve başladım hayırlısıyla. Şu bapırsaklarım karaciğerşm bir dinlensin kaç gün sürer bilmiyorum. Bir de bugün yine tansiyon 9-5 oldu yemek yemeye başladığımdan beri. Hem sıcak hem ywmek demek ki çarpıyor biraz aç kalayım da rahatlayayım zatwn şişim

Çocuklarım kazık kadar oldular
Şükür biraz azalttım işimi, bundan sonrası daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…