Canım yaa bugün sağlık ocağına gittim.İdrarda kan ve protein çıktı.Bi de bişey negatif çıkmış pozitif olması gerekiyormuş.Üroloji uzmanına git mutlaka dedi.Randevu aldım yarın gidicem bakalım.Sanırım taş düşürüyorum.3-4 sene de bir yokluyor zaten
Ovv çok geçmiş olsun. Baya sancılı oluyor diyorlar taş düşürme içinSen bu azimle 64 de görürsün 5 li rakamları da görürsün.Maşallah diyeyim nazar deymesin arkadaşımaBen güveniyorum sana
Evet çok faydalı ve keyifli oluyor cnm.Hem de minik minik hedeflere ulaşmak daha kolay oluyorBu minik hedefler çok faydalı oluyor değil mi?
Hatırlıyorum bir zamanlar 6.. ları görmek için çabalıyordum. 69, 68 diye saya saya şuan 64 hedefliyorum ☺
Bu hurmalı toplardan ben sipariş çok yapıyorum,çok da beğeniliyor.Ama onlar diyet amaçlı almoyorlar tabii.O yüzden ben dışını çikolatayla kaplıyorumİyi akşamlar
Menüm
Kahvaltı
Yulaf lapası
Yeşilçay
Akşam
Türlü
Yoğurt
Ara
1 hurmalı top
Sade kahve
Aralarda sade kahve içtim.
Şimdi de 1 tane hurmalı toplardan yemeyi düşünüyorum.
If yapmaya başladım tekrar saat sekizde son vereceğim bugün yeme işine.
Su 2lt
Spor:
İp 350, mekik 40, squat 220, plank 40sn, jumping jacks 250, wall sit 50sn (bu sonuncu beni mahvetti bacaklarım yandı yandı)
Sanada cnmHayırlı sabahlar
Tşk ederiz Ayşecim.Senin sağlığın nasıl iyi misin?selam kızlar, hastalara şifa diliyorum.
Bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum
Cuma günü Allah nasip ederse evime dönüyorum.
Bayramı hasarsız atlatmalıyız
Sağol cnmGünaydın, mutlu salılar
Sağol cnm.Daha taş düşürme sancısını çok çektiğim söylenemz.Yerinden oynayınca böyle oluyor.Babama çekmişim çekmez olaydımOvv çok geçmiş olsun. Baya sancılı oluyor diyorlar taş düşürme için
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz ulaşacağız hedeflerimize ☺
Geçmiş olsun aylin, Allah şifa versinSağol cnm.Daha taş düşürme sancısını çok çektiğim söylenemz.Yerinden oynayınca böyle oluyor.Babama çekmişim çekmez olaydımo çok düşürdü.Fena sancılı bişey.Sol böbreğim hep sorınlu zaten.Buna da şükür beterin beteri var
Bu hurmalı toplardan ben sipariş çok yapıyorum,çok da beğeniliyor.Ama onlar diyet amaçlı almoyorlar tabii.O yüzden ben dışını çikolatayla kaplıyorum
İnşallah biran önce geçer sancısı artmadanSağol cnm.Daha taş düşürme sancısını çok çektiğim söylenemz.Yerinden oynayınca böyle oluyor.Babama çekmişim çekmez olaydımo çok düşürdü.Fena sancılı bişey.Sol böbreğim hep sorınlu zaten.Buna da şükür beterin beteri var
Hayırlı sabahlar
Sağoladın canım, ufak tefek şeyler harici hamdolsun iyiyim.Tşk ederiz Ayşecim.Senin sağlığın nasıl iyi misin?
Hoşbuldum saracım, ev berbat, bende idare ediyom. Bisürü iş var, en kısa yoldan yapmam lazım, hoşgeldin için gelenler olacak.Evine hoşgeldin canım nasılsın şimdi
Amiin cnm Allah razı olsun.Sen nasıl oldun,dr unda türkiyeye gitmiş.Başka dr a gitsen olmuyor mu?Orda herkesin aile dr u oluyormuş.Eski ev sahibimiz söylemişti.Geçmiş olsun aylin, Allah şifa versin
Bugün çok şükür iyiyim.Sancım çook hafif var.Bugün dr a gttim .Tomografi çekildi 4-5 taş varmış.Normalde taşlar böbreğin boşluğunda olurmuş.Ama benim kine çok şaşırdı,çünkü dokuların (etin) içine gömülüymüş.Ne ameliyat olunurmuş,ne de düşermiş.Çünkü gömülü nasıl düşücekler.Orda kalıcakmış,taşlarım beni çok seviyorlar hiç bırakmıyorlarBen de içine biraz bitter atmıyor değilim
Çok güzel tadı ama gerçekteniçindeki malzemelerde değişiklik yapıp kızıma uygun hale getirdim ona da yaptım
İnşallah biran önce geçer sancısı artmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?