Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sen bu azimle 64 de görürsün 5 li rakamları da görürsün.Maşallah diyeyim nazar deymesin arkadaşıma Ben güveniyorum sana
Ovv çok geçmiş olsun. Baya sancılı oluyor diyorlar taş düşürme için
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz ulaşacağız hedeflerimize

Bu hurmalı toplardan ben sipariş çok yapıyorum,çok da beğeniliyor.Ama onlar diyet amaçlı almoyorlar tabii.O yüzden ben dışını çikolatayla kaplıyorum

Ovv çok geçmiş olsun. Baya sancılı oluyor diyorlar taş düşürme için
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz ulaşacağız hedeflerimize ☺
Sağol cnm.Daha taş düşürme sancısını çok çektiğim söylenemz.Yerinden oynayınca böyle oluyor.Babama çekmişim çekmez olaydım o çok düşürdü.Fena sancılı bişey.Sol böbreğim hep sorınlu zaten.Buna da şükür beterin beteri var

Geçmiş olsun aylin, Allah şifa versin

Bu hurmalı toplardan ben sipariş çok yapıyorum,çok da beğeniliyor.Ama onlar diyet amaçlı almoyorlar tabii.O yüzden ben dışını çikolatayla kaplıyorum

Ben de içine biraz bitter atmıyor değilim
Çok güzel tadı ama gerçekten içindeki malzemelerde değişiklik yapıp kızıma uygun hale getirdim ona da yaptım
İnşallah biran önce geçer sancısı artmadan

Gunaydin mutlu gunler kizlar,

dunku menum:
kahvalti: 2 yumurtadan peynirli omlet, 1 dilim kepek ekmek, domates, 2 dilim pastirma

ara: turk kahvesi

ogle: ton balikli kepek ekmegine sandvic (kucuk uno tahilli ekmegi)

ara: activiali musli,2 adet galeta

aksam: 3 tane sebze mucver (kizartma esim firinda sevmiyo malesef :/ ) , 2 bardak cay

Bugün çok şükür iyiyim.Sancım çook hafif var.Bugün dr a gttim .Tomografi çekildi 4-5 taş varmış.Normalde taşlar böbreğin boşluğunda olurmuş.Ama benim kine çok şaşırdı,çünkü dokuların (etin) içine gömülüymüş.Ne ameliyat olunurmuş,ne de düşermiş.Çünkü gömülü nasıl düşücekler.Orda kalıcakmış,taşlarım beni çok seviyorlar hiç bırakmıyorlar

Sol memede de lezyon var.İki teyzem var.Birinin kızı meme kanserinden vefat etti.Diğer teyzemin de iki memesi de alındı.Herkesten daha çok risk altındayız.Lezyon da iyi bişey değil ve sıkı kontrol altında olucakmışım.
Amaan natsumem hst la başını ağrıttım.Yaş ilerledi artık motor eskidi beee.Herkes yaşımı hiç göstemediğimi söyler çok şaşırırlar.Hatta eşimi babam,oğlumu da eşim zannediyorlar.Ama motor eski anacım Çok çenem düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…