Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cok tesekkurlerr ☺ Bende senin listelerini cok begeniyorum, ve ayrica sporunu keske senin kadar yapabilsemm
Teşekkür ederim A yapmak hiç yapmamaktan iyidir diye bir slogan yaptım kendime. Listemi tamamlayamasam da bir şeyler yapmaya çalışıyorum
Çocuklarım kazık kadar oldular
Şükür biraz azalttım işimi, bundan sonrası daha kolay
Maşallah
Dinlen biraZ kendine zaman ayır

Neyse bir şey yazmıyorum, isteyen istediğini bekleyebilir,
Kalp kırmaya değmez ,en azından üslubumuzu biraz daha yumuşak tutabiliriz,
Aman ya. Deli Kiz severim seni de . Ondan di sana laf söylemem. İyi sen bilin . Nasıl istersen öyle. Yap. Uslubumda sana göre ayarlarim artık.

Ben söylemem baby. Bu arada senin de alerji Vs. Oldgnu bilmiodm. Geçmiş olsun. .menülerinin keyfi tercihi olduğunü dusundum ve. Empati kur istersen bu rahatlıkla bu listede artı Vs. Sen olsan ne derdin . Gerçi belki de sen benim gibi üstüne vazife olmayan şeye karismazdin !!!

Olamaz Die bişey yok. Tabi babi . Sen bilin . Artı gel gene madem. Ye makarna dolma
Biraz düzgün konuşmalısın, babanın uşağı yok karşında, medeni insanlarız şurada, emir vari konuşmaya hakkın yok ,istediğimi de yerim. Herkes her zaman artı gelebiliyor, beni mi kestirdin gözüne, nisan ayından beri ilk defa geldim gücün bana yetti besbelli

Gerçekten mi tahmin etmezdin.Ayy çok hoşuma gitti valla.Önden baksan liselik,motora baksan müzeliğim diye boşuna demiyorum natsumem.Herkes bu lafıma çok güler nerden buldun diye.Ama bende kendimi 30 lu yaşlarda hissediyorum inan ki.Hem bedensel hem de ruhsal olarak ki eşim beni çok yıprattı.Asker babanın kızı ve asker adamın eşi olmanın zorluğunu anlatsam inan roman olur.Ona rağmen böyleyim.Polyannacılık oynamaya çalışıyorum,ama bazen oyun bozuluyor.
Bende hiç yatamam.Bugünde baklava siparişlerime başlıcam.
Sana bişey diyeyim mi yat kızım booş ver.Keyfine bak,ne yaparsan yap kimseye yaranamazsın.Evladın,anan ve baban hariç kimse için ne kendini ne üzmeye ne de yormaya değer.Bi insan nankör ve körse herşey boşunadır.

Benim eşim de polis şuan şark görevini sürdürüyor çok stresli bir durum bu bile ki senin durumun çok daha zordur eminim allah yardımcıları olsun hepsinin.
İnsanlar dediğin gibi nankör ve çok benciller haketmeyecek fazla değer vermeye, üzerine titremeye gerek yok. 11 aylık olmak üzere kızım işte bütün işim, gücüm, uğraşım o
Siparişlerde kolaylıklar dilerim sana, yemek işiyle uğraşıp da diyet yapmaya çalışmak çok zor olmuyor mu ? Ben sumo güreşçisine dönerdim eminim

Rabbim sana da prensese de sağlıklı mutlu hayırlı ömürler nasip etsin cnm.En güzel uğraşın prensesin olsun zaten.Bundan daha güzel daha özel bir uğraş yok.
Ben senin eşinin de asker yada polis olduğunu tahmin etmiştim.Tayini çıkan siz miydiniz?Mezun olduktan sonra uzun bir aradan sonra tekrar takıma döndüğümde sizleri daha tanımıyordım.Tayininin çıktığını söyleyen biri vardı.
Pasta böreklerin içinde diyet hiç zor olmuyor.Yapmadığım zaman kilo alıyorum,çok tuhaf değil mi?Aslında ben birşeylerle uğraşmazsam kilo alıyorum.Meşgalem olduğunda yemek aklıma gelmez,hiç acıkmam.Mesala 1 ay kadar şehir dışına çıktık.Kamp çıktı oraya gittik.Ordan estetik operasyonum tetkik vs için İstanbul derken 1 ayı buldu nerdeyse.Belki inanmayacaksın ama 8 kilo almışım.Sonra tekrar buraya geldim.Pasta,börek,mantı... dan da zamanım kalırsa da dikiş makinamla uğraşırım,kermeslere örgü örerim,çocuk tokaları yaparım ..... Galiba birkaç gündür çok konuşuyorum
Hadi kendine iyi bak cnm.Prensesi de çok öpüyorum.Mektubun veda kısmı gibi oldu Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim diyim de tam olsun baaari

Evet tayini çıkan Benin muhtemelen Eylül’de taşınacağız. İnşallah bir aksilik olmazsa.
Ben gözümün önünde olan yiyeceği affetmiyorum. Bir şeyler pişirirken yarısını tadına bakıyorum diye yerdim hep o derece
If yapmak disipline etti biraz beni. Ağzıma tane koymaz oldum açlık saatlerinde.
Konuş canım konuş fena mı tanışmış olduk
Burda konuşunca daha güzel oluyor

Tadına bakıyorum diye YARISINI MIIII Gerçekten de tanışmış olduk dimi ama.Ama dediğin gibi yazışınca daha güzel oluyor natsumem.Daha da keyifli hale geliyor.
Hadi bakalım cumaya göster kendini.Tayininiz de hayırlı olsun,gittiğiniz yerde mutlu olun inşallah

Özellikle kızartmalar

Çok memnun oldum ben tanıştığımıza
Teşekkür ederim güzel dileklerin için

Aslında sinir oldum bugün gerçekten. Muhtrmelen sizler de ilk defa kızgın bir şeyler yazdığımı görmüşsnüzdür.bazen diyorum ki Gülşah gibi sadece kilo bildirimi yapıp geçeyim ☺ gülşah kız ses ver ☺
Ama sonra kararsız kalıyorum Pireye kızıp yorgan yakmayayım diyorum

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Peynir
Bir fincan şekersiz yeşil çay

Ara
Üç tane hurma

Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase yoğurt
Dört kaşık hsşlanmış bamya

Ara
İki tane salatalık

Akşam
Bir kase arpa şehriye çorbası
Fırında tavuk kanat
Salata

Ara
Bir fincan şekersiz yeşil çay

Su 3.5 litre spor 15 dakika leslie

moni Aylin42Konya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…