aslında birbirinizi tanımadığınız için yanlış anlıyorsunuz.Aslında sinir oldum bugün gerçekten. Muhtrmelen sizler de ilk defa kızgın bir şeyler yazdığımı görmüşsnüzdür.bazen diyorum ki Gülşah gibi sadece kilo bildirimi yapıp geçeyim ☺ gülşah kız ses ver ☺
Ama sonra kararsız kalıyorum Pireye kızıp yorgan yakmayayım diyorum
Ben de kimseye alınmadım ama kimse bana fırça atar gibi ye ye falan filan ,değil bana kimseye denmemeli ,söylemenin de adabı var dimi.5 ayda bir gün artı geldim diye bunları hak ettiğimi düşünmüyorum ki o zaman her hafta artı gelenlere kayalım yani verelim odunu ☺A
aslında birbirinizi tanımadığınız için yanlış anlıyorsunuz.
Vaktiyle voronese neler söyledik hiç alınmadı, çünkü o bizi bizde onu tanıdık.
Ben bugüne kadar kimseyi kırmadıysam herkese kibar konuştuysam ,öyle de olmasını dilerim,eleştiri olöadan olmaz ,kesinlikle açığım ama tabi yerinde
Aslında ben de takmam saracım ama üst üste 3 mesaj bana ithafen gelince cevap vermek durımunda kaldım. Aynen dediğin gibi yoka devamSorun ne biliyormusun burası sanal ortam olduğu için duygularımızı düşüncelerimizi yazıyla anlattığımız için birbirimizi tam olarak tanımadığımızdan insanların özel sorunlarınında olabileceği gözardı edildiğinden sadece o anki yoruma cevap yazılması
Bu hafta ben ve Aylin sabit geldik Aylin takıma geldiğinden beri resmen takımı omuzladı kız aylardır bırak dereceyi tabiri caizse yerlerde sürünen takımı ayağa kaldırdı bana gelince izindeyken aldığım kiloları bir kaç haftada atarak yeniden listeye girdim iki üç hafta fazlaca kilo verince bir iki hafta sabit kalmak hatta artı bile gelmek mümkünken sevgili vorones bizi kastederek sabit gelmek nedir ya listedeyken gibi hoş olmayan cümleler sarfetti ama ben sadece okudum geçtim cevap verip polemik yaratmak istemedim sonuçta ben kendimi biliyorum ve kilo veriyorum önemli olan bu
Demem o ki sende bu konunun üstünde çok durma beslenmene dikkat et kilonu ver mutlu ol gerisi önemli değil
En güzeli tatlım,çok da lezzetli oluyo zaten.Telefonun birazcık yaramazlık yapıyor sanırımPatates kızartması yazmıştım yine telefon beni mahfetmiş
Artık patates kızartmıyoruz ama fırınlıyoruz
Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Peynir
Bir fincan şekersiz yeşil çay
Ara
Üç tane hurma
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase yoğurt
Dört kaşık hsşlanmış bamya
Ara
İki tane salatalık
Akşam
Bir kase arpa şehriye çorbası
Fırında tavuk kanat
Salata
Ara
Bir fincan şekersiz yeşil çay
Su 3.5 litre spor 15 dakika leslie
moni Aylin42Konya
Ayneeenn canım.Ne kadar çok kızardık yeme şu abur cuburlarıı diyeA
aslında birbirinizi tanımadığınız için yanlış anlıyorsunuz.
Vaktiyle voronese neler söyledik hiç alınmadı, çünkü o bizi bizde onu tanıdık.
Bak natsumem abla dayağı yiceksin artık tızım.2 dürüm niye 1 neyine yetmedi gııı.Hani kocanla iddeaya girmedin mi 60 olucam diye.Kız sendin demi o rezil olmayım nolursun Allahım.Şurda cumaya ne kaldı.Bak bak hele utanmışta bi de sevimli sevimli yüzünü kapamış da şirinlik yaparmış.Amaaaa seni kurtaran en güzel şey azimle yaptığın sporlar bravooo canımİyi geceler
Menüm
Kahvaltı (13:00)
Yulaf lapası
Akşam (18:00)
2 tavuk dürüm (evde yaptım) (sebzelerini fırında, tavukları tavada yağsız pişirdim)
Su: 1,5 lt
Spor: 150 ip, 150 jumping jacks, 70sn wall sit, 40suat
yemeyi akşam yedide kapattım bugün de. Bakalım o dürümlerin dönüşü nasıl olacak bana
Saram dan başka bişeyde beklenemezdi.Güç ve azim sen de saracığımBu hafta moralim çok bozuktu çok can sıkıcı zamanlarım oldu ve ben diyeti duymak bile istemedim aynı gün hem makarna hem pirinç pilavı yapıp yedim günde bir yada iki bardak su içtim sonra dedimki kendime can sıkıcı durumlar geçici ama kilo alırsam yeniden başa dönüp bunca emeği heba edecem bir anda karar verdim ve bıraktığım yerden diyete tam gaz devam etme kararı aldım bugün sabahtan itibaren yeniden eski disiplinime döndüm hepimiz insanız zaman zaman dibe vursakta önemli olan yeniden ayağa kalkabilmek ben başaracam kendime inanıyor ve güveniyorum Eylül ayının sonuna kadar en az 15 kilo daha verecem kendime söz veriyorum sizinlede paylaşmak istedim bunu
Tamam beybisi yarışalımiyi geceler kızlar şükür geldim evindeyim
yarın spor diyet kaldığım yerden devam inşallah menü bildirmeye devam edeyim tatilde çok veremedim ama. almadimda baybi cat cumadan sonra yarisalim bacım nasip olursa gezen feza topragim sen nasılsın sara veronos natsume aylin hepinizi özledim arkadaşlar birkaç arkadaş daha var rumuzlarini okurken zorlanıyorum yazamadim bile kimmik sen nasılsın
Tşk ederim saracım.Ne kadar doğru ve güzel yazmışsın katılıyorum sana.Aynen dediğün gibi ben kendimi biliyorum ve kilo veriyorum önemli olan o.Sorun ne biliyormusun burası sanal ortam olduğu için duygularımızı düşüncelerimizi yazıyla anlattığımız için birbirimizi tam olarak tanımadığımızdan insanların özel sorunlarınında olabileceği gözardı edildiğinden sadece o anki yoruma cevap yazılması
Bu hafta ben ve Aylin sabit geldik Aylin takıma geldiğinden beri resmen takımı omuzladı kız aylardır bırak dereceyi tabiri caizse yerlerde sürünen takımı ayağa kaldırdı bana gelince izindeyken aldığım kiloları bir kaç haftada atarak yeniden listeye girdim iki üç hafta fazlaca kilo verince bir iki hafta sabit kalmak hatta artı bile gelmek mümkünken sevgili vorones bizi kastederek sabit gelmek nedir ya listedeyken gibi hoş olmayan cümleler sarfetti ama ben sadece okudum geçtim cevap verip polemik yaratmak istemedim sonuçta ben kendimi biliyorum ve kilo veriyorum önemli olan bu
Demem o ki sende bu konunun üstünde çok durma beslenmene dikkat et kilonu ver mutlu ol gerisi önemli değil
Hoşgeldin canım.Biz de seni özledik.Nasılsın neler yaptın anlat bakalım.iyi geceler kızlar şükür geldim evindeyim
yarın spor diyet kaldığım yerden devam inşallah menü bildirmeye devam edeyim tatilde çok veremedim ama. almadimda baybi cat cumadan sonra yarisalim bacım nasip olursa gezen feza topragim sen nasılsın sara veronos natsume aylin hepinizi özledim arkadaşlar birkaç arkadaş daha var rumuzlarini okurken zorlanıyorum yazamadim bile kimmik sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?