- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Eveet cnm hemde nasıl.O zamanlar sürekli derece alırdık,motivasyonumuz süperdi.Hatta bir keresinde hiç unutmam,hem takım olarak 1. olmuştuk,hemde bşreyseldeki bütün dereceleri kapmıştık.Bütün dereceler bizimdiTeşekkür ederim ablacım☺
Evet aranızda çok güzel, samimi bir bağ oluşmuş. Ben geldiğimden beri burda mezun olan arkadaşların isimleri geçiyordu. Kilo almalarına değil ama dönmelerine mutlu oldum ben de
Güzel bir motivasyon olacak takımdakiler için de
Çok iyiymiş belki yine olurEveet cnm hemde nasıl.O zamanlar sürekli derece alırdık,motivasyonumuz süperdi.Hatta bir keresinde hiç unutmam,hem takım olarak 1. olmuştuk,hemde bşreyseldeki bütün dereceleri kapmıştık.Bütün dereceler bizimdi
Eveet cnm hemde nasıl.O zamanlar sürekli derece alırdık,motivasyonumuz süperdi.Hatta bir keresinde hiç unutmam,hem takım olarak 1. olmuştuk,hemde bşreyseldeki bütün dereceleri kapmıştık.Bütün dereceler bizimdi
Çooookk tşk ederim canım kaptanım benimKendimi,seni ve bütün takımı mutlu etmek çok gurur verici.Bende herkese çok tşk ederim özellikle de hoş muhabbetleri için
Hoşbuldummm
Yolunan saclarim uzadi, yoldurmaya geldim haha bide kilo aldim gelmis (iyi biseymis gibi bide yaziyorum)Ben sizi cok ozledimmmmm ya
markanın tam adı Caterpillar canım. büyük mağazalarda var. orjinalliğinden şüphe etme. aynı isimde bile olsa sen orjinalini gördüysen zaten sahtesini anlarsın. onun dışında bu botlar başka markalarda da var. daha hesaplı. orjinal cat ler biraz pahalı.Herkese hayırlı geceler arkadaşlar tatlı rüyalar.Çoğunuz rüya görüyosunuzdur bile.Ben hacı yatmaz Aylin hala ayakta,baklavaları pişirdim anca yattım.
Konuyla çok alakasız olucak ama bişey sorucam.Cat botlar vardır ya,orjinal olup olmadığını nasıl ve nerden anlarız?Fikri olan varsa yazarsa çok sevinirim.Marka takıntım hiç yoktur ama bu Cat lar da taş gibi oluyor
Iyi aksamlar ben menumu yazayim. Kurallari henuz okumadim ama eskisi gibi yazayim.
Sabah
09.00 : buyuk bardak yarim limonlu su
09.30 kahvalti
1 dilim kepekli ekmek
2 bardak siyah cay
Avuc icinin yarisi peynir
Domates / salata
1 haslanmis yumurta
Oglen:
1 kase tavuk corbasi
Ara
1 buyuk kupa kahve sutlu
Aksam
1 kepce et sulu bugday corba.
Aksam kizimin dogum gununu kutluyacaz insallah tutarim kendimi.
Henuz tartiyada cikmadim, pazartesi cikmayi dusunuyorum.
Spor ve su tam istedigim gibi olmadi ama onuda halledecegim kesin
Sevgiler saygilar mucuklar
Kahvaltıdaki krep istediler
İçine çikolatayı fıstık ezmesini sürüp sürüp yedik
İnşalaahh cnmÇok iyiymiş belki yine olur
Evet aynı gün sonuncuda bizim takımdandı
Tşk ederim fulyacım.Keyfin yerine gelmedi mi dahaaatebrikler aylincim. çok sevindim senin adına
Zaman ayırıp bu kadaaaar uzun bilgi verdiğin için çok tşk ederim canım benimmarkanın tam adı Caterpillar canım. büyük mağazalarda var. orjinalliğinden şüphe etme. aynı isimde bile olsa sen orjinalini gördüysen zaten sahtesini anlarsın. onun dışında bu botlar başka markalarda da var. daha hesaplı. orjinal cat ler biraz pahalı.
öğrencilik yıllarımda sarı ve kahve renklerini almıştım çok giydim. şimdi de caterpilların orjinali bende var. siyahı. bir kış kar yağmıştı mecbur aldım altı tırtıklı diye. işe spor giymiyorum o yüzden sürekli kullanmıyorum. ama geçen kış haftasonu kotun altına giydim evde boşuna durmasın diye. bana ağır geliyor ve de çok kaba. dediğim gibi öğrencilik yıllarımda çok giyerdim ama şimdi çok cazip gelmiyor. eee burda da pek kar yok zaten.
almayı düşünürsen ama (sizin oralarda kar vardır kışın çünkü) gerçekten taş gibi botlar. çok sağlam ondan şüphe yok.
Kızının doğum günü kutlu olsun canımIyi aksamlar ben menumu yazayim. Kurallari henuz okumadim ama eskisi gibi yazayim.
Sabah
09.00 : buyuk bardak yarim limonlu su
09.30 kahvalti
1 dilim kepekli ekmek
2 bardak siyah cay
Avuc icinin yarisi peynir
Domates / salata
1 haslanmis yumurta
Oglen:
1 kase tavuk corbasi
Ara
1 buyuk kupa kahve sutlu
Aksam
1 kepce et sulu bugday corba.
Aksam kizimin dogum gununu kutluyacaz insallah tutarim kendimi.
Henuz tartiyada cikmadim, pazartesi cikmayi dusunuyorum.
Spor ve su tam istedigim gibi olmadi ama onuda halledecegim kesin
Sevgiler saygilar mucuklar
Bende şimdi yatmaya gidiyorum.İtinayla yolunacağınız söylenmişti kaptanım tarafından dimiii natsumem.Şirin şirin yüzünü kapama öyle.Bitiyorum zaten bu emojiye.
Neyse afiyet olsun şekerim.Bende 1 yumurta ve 1 galetayla bu saati ettim.Şimdi 3 kaşık nohut 3 kaşık da yoğurt yedim bu saatte.Benim de saçlarım yolunacak.Valla hiç zamanım olmadı.Sipariş baklavaları götürdüm,2 tepsi daha açtım onları verdim.Avm ye yarım saat kadar hemen bi gittik geldik.Yemek,bulaşık vs vs...Şimdi çamaşır astı
yeni yattım.Aman yeter olduğu kadar olsun ne bu bee hiç iş bitmiyor.Çooook yorulmuşum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?