Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eveet cnm hemde nasıl.O zamanlar sürekli derece alırdık,motivasyonumuz süperdi.Hatta bir keresinde hiç unutmam,hem takım olarak 1. olmuştuk,hemde bşreyseldeki bütün dereceleri kapmıştık.Bütün dereceler bizimdi

Evet aynı gün sonuncuda bizim takımdandı

markanın tam adı Caterpillar canım. büyük mağazalarda var. orjinalliğinden şüphe etme. aynı isimde bile olsa sen orjinalini gördüysen zaten sahtesini anlarsın. onun dışında bu botlar başka markalarda da var. daha hesaplı. orjinal cat ler biraz pahalı.
öğrencilik yıllarımda sarı ve kahve renklerini almıştım çok giydim. şimdi de caterpilların orjinali bende var. siyahı. bir kış kar yağmıştı mecbur aldım altı tırtıklı diye. işe spor giymiyorum o yüzden sürekli kullanmıyorum. ama geçen kış haftasonu kotun altına giydim evde boşuna durmasın diye. bana ağır geliyor ve de çok kaba. dediğim gibi öğrencilik yıllarımda çok giyerdim ama şimdi çok cazip gelmiyor. eee burda da pek kar yok zaten.

almayı düşünürsen ama (sizin oralarda kar vardır kışın çünkü) gerçekten taş gibi botlar. çok sağlam ondan şüphe yok.

Iyi aksamlar ben menumu yazayim. Kurallari henuz okumadim ama eskisi gibi yazayim.

Sabah
09.00 : buyuk bardak yarim limonlu su
09.30 kahvalti
1 dilim kepekli ekmek
2 bardak siyah cay
Avuc icinin yarisi peynir
Domates / salata
1 haslanmis yumurta

Oglen:
1 kase tavuk corbasi

Ara
1 buyuk kupa kahve sutlu

Aksam
1 kepce et sulu bugday corba.

Aksam kizimin dogum gununu kutluyacaz insallah tutarim kendimi.

Henuz tartiyada cikmadim, pazartesi cikmayi dusunuyorum.

Spor ve su tam istedigim gibi olmadi ama onuda halledecegim kesin
Sevgiler saygilar mucuklar

Hosgeldin takima

Bugunden ziyaretlerimiz basladi malesef bakamadim mesajlara, Menu bildirimi yapayim

Sabah: 1 haslanmis yumurta, lor peyniri, 1 dilim pastirma, 1 dilim kepek ekmegi, filtre kahve

Ogle: misafirlikte 1 kadinbudu kofte, 2 sarma, 1 kucuk dilim pasta, yarim dilim borek

Aksam: 2 kofte, 1 tabak bulgur pilavi, salata, ayran

Bayramda dikkat ederek devam edicem bakalim

Kahvaltıdaki krep istediler
İçine çikolatayı fıstık ezmesini sürüp sürüp yedik
İtinayla yolunacağınız söylenmişti kaptanım tarafından dimiii natsumem.Şirin şirin yüzünü kapama öyle.Bitiyorum zaten bu emojiye.

Neyse afiyet olsun şekerim.Bende 1 yumurta ve 1 galetayla bu saati ettim.Şimdi 3 kaşık nohut 3 kaşık da yoğurt yedim bu saatte.Benim de saçlarım yolunacak.Valla hiç zamanım olmadı.Sipariş baklavaları götürdüm,2 tepsi daha açtım onları verdim.Avm ye yarım saat kadar hemen bi gittik geldik.Yemek,bulaşık vs vs...Şimdi çamaşır astı
yeni yattım.Aman yeter olduğu kadar olsun ne bu bee hiç iş bitmiyor.Çooook yorulmuşum valla.

Zaman ayırıp bu kadaaaar uzun bilgi verdiğin için çok tşk ederim canım benim

*** 10. Takım 635. ETAP ***

mn5822(73,5///%)
natsume(64,8///%)
peaceful16 (72,4///%)
baby cat(72,8///%)
Gulsahhh01(56,4///%)
Aylin42konya(68,4///%)
Sara_28(77,0///%)

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

Vorones(59,9/)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
60kiloyum(83/)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
Kimmik(53,7/b)0Yeni üye, bt:9 Haziran 2019 bk:56 hk:50

Kızının doğum günü kutlu olsun canım
Hayırlı uzun ömürler dilerim

Bende şimdi yatmaya gidiyorum.
Iş bittimi, malesef bitmedi, ayaklarımın altı zonkluyor, kalani yarın yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…