Öldüüümmm gülmektensara_28 Ben onu unutmuşum sen deyince hatırladım ve koptum.Sesli sesli nasıl güldüm hala da gülüyorum.Olsun o da bi derece Ay saram sen çok yaşa emi.Bütün yorgunluğumu aldın inan
Iyi aksamlar ben menumu yazayim. Kurallari henuz okumadim ama eskisi gibi yazayim.
Sabah
09.00 : buyuk bardak yarim limonlu su
09.30 kahvalti
1 dilim kepekli ekmek
2 bardak siyah cay
Avuc icinin yarisi peynir
Domates / salata
1 haslanmis yumurta
Oglen:
1 kase tavuk corbasi
Ara
1 buyuk kupa kahve sutlu
Aksam
1 kepce et sulu bugday corba.
Aksam kizimin dogum gununu kutluyacaz insallah tutarim kendimi.
Henuz tartiyada cikmadim, pazartesi cikmayi dusunuyorum.
Spor ve su tam istedigim gibi olmadi ama onuda halledecegim kesin
Sevgiler saygilar mucuklar
Tesekkur eserimKızının doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu huzurlu yaşları olsun
Tesekkur ederimKızının doğum günü kutlu olsun canım
Hayırlı uzun ömürler dilerim
Tşk ederim fulyacım.Keyfin yerine gelmedi mi dahaaa
Eveett saram o günler çok güzeldi.Dediğin gibi herkes bizi kıskanırdı gerçekten.Ama takım çok kalabalıktı,ondan da mı daha zevkliydi bilmem.Ama öyle kız ne güzeldi o günler  her hafta derece yeseydik ve bütün takımlar bizi kıskanıyordu istersek yine öyle olabiliriz
İşleri bitirmenin yolunu ben biliyorumİtinayla yolunacağınız söylenmişti kaptanım tarafından dimiii natsumem.Şirin şirin yüzünü kapama öyle.Bitiyorum zaten bu emojiye.
Neyse afiyet olsun şekerim.Bende 1 yumurta ve 1 galetayla bu saati ettim.Şimdi 3 kaşık nohut 3 kaşık da yoğurt yedim bu saatte.Benim de saçlarım yolunacak.Valla hiç zamanım olmadı.Sipariş baklavaları götürdüm,2 tepsi daha açtım onları verdim.Avm ye yarım saat kadar hemen bi gittik geldik.Yemek,bulaşık vs vs...Şimdi çamaşır astı
yeni yattım.Aman yeter olduğu kadar olsun ne bu bee hiç iş bitmiyor.Çooook yorulmuşum valla.
hoşgeldin canım, arada herkes ceza alabiliyor çok takılma bu duruma.Selam kızlarrr beni özlediniz miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?