Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ama öyle kız ne güzeldi o günler  her hafta derece yeseydik ve bütün takımlar bizi kıskanıyordu istersek yine öyle olabiliriz

Kızının doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu huzurlu yaşları olsun

Ama öyle kız ne güzeldi o günler  her hafta derece yeseydik ve bütün takımlar bizi kıskanıyordu istersek yine öyle olabiliriz
Eveett saram o günler çok güzeldi.Dediğin gibi herkes bizi kıskanırdı gerçekten.Ama takım çok kalabalıktı,ondan da mı daha zevkliydi bilmem.

İşleri bitirmenin yolunu ben biliyorum
YAPMAMAK

Sen hiçbir şey yememişsin ablacım ama

Ben iki gündür fenalardayım yolunmak yeterli gelmeyecek benim için

Bayramda buralarda kalmak iyi gelmedi bize

Polemik sebebiyle ceza almışım. İyi ki 2 gün geçti sinirim geçti.. Nedir yani karşıdaki bana istediğini söylesin ben susayım bu mudur yani? Eşim çocukla oynuyordu. Arkasını bi döndü ,ne oldu iki dakikada dudağın uçukladı dedi :)) olamaz böyle bir haksızlık gerçekten zoruma gitti. İki ayrı gmail hesabı aldım kaydolmak için. Onaylamadılar.olsun...
Bundan sonra bir kez daha engellenirsem bir daha kadınlar kulübüne girmeyeceğim. Ha eğer almazsam da sadece kilo bildirimlerimi yapıp geçeceğim. Böyle adalet olmaZ...
Ben yine de sizden helallik alayım. Zannetmiyorum ama kalbini kırdığım varsa özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…