hoş geldin güzellik valla ben özledim kendi adima hiçbir yere kaçmak yok daha yarisacagiz seninlePolemik sebebiyle ceza almışım. İyi ki 2 gün geçti sinirim geçti.. Nedir yani karşıdaki bana istediğini söylesin ben susayım bu mudur yani? Eşim çocukla oynuyordu. Arkasını bi döndü ,ne oldu iki dakikada dudağın uçukladı dedi :)) olamaz böyle bir haksızlık gerçekten zoruma gitti. İki ayrı gmail hesabı aldım kaydolmak için. Onaylamadılar.olsun...
Bundan sonra bir kez daha engellenirsem bir daha kadınlar kulübüne girmeyeceğim. Ha eğer almazsam da sadece kilo bildirimlerimi yapıp geçeceğim. Böyle adalet olmaZ...
Ben yine de sizden helallik alayım. Zannetmiyorum ama kalbini kırdığım varsa özür dilerim.
Dimi ama ☺hoş geldin güzellik valla ben özledim kendi adima hiçbir yere kaçmak yok daha yarisacagiz seninle
Hoş buldum☺ olsun yapacak bir şey yokhoşgeldin canım, arada herkes ceza alabiliyor çok takılma bu duruma.
Doğru valla natsume en iyisi yapmamak.İşten güçten yemeyi içmeyi unuttuyorum.Ama dün bende fenalardaydım inşallah artı gelmemİşleri bitirmenin yolunu ben biliyorum
YAPMAMAK
Sen hiçbir şey yememişsin ablacım ama
Ben iki gündür fenalardayım yolunmak yeterli gelmeyecek benim için
Bayramda buralarda kalmak iyi gelmedi bize
bayramya gülümKimse kilo bildirimi yapmamış, pazartesi değil mi bugün ya ☺
Olsunnnn bayram diye saldık mı yoksaaa ☺☺☺bayramya gülüm
Nazara mı geldinnnncuma : 68.4
Bugün : 68.7
Bayramınız nasıl geçiyor kızlar benimki çok güzel geçiyor
Dün iyiydi, bugün idare eder.Bayramınız nasıl geçiyor kızlar benimki çok güzel geçiyor
Ben bide tek başıma yapacamdün misafir geldi. Allah kabul etsin bugün de kurban geldi. onlarla uğraştık. az önce bitti ayırma - dolaba kaldırma işi. ama hala dağıtımları yapamadık. vereceğimiz kişilerin bir kısmı evde değilmiş. dolaba kaldırdık onları da. çok yorulduk ama. yarın dışarı çıkarım ama
Hoş geldinnnnnSelam kızlarrr beni özlediniz miii
Hoşgeldin BabyNazara mı geldinnnn
Iyi aksamlarrr takimdaslarimm
Bugun agzima bir catalcikk bile tatli surmedimm kendimle gurur duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?