Basiniz sagolsunkızlar dedemi kaybettim memlekete gidiyoruz birkaç gün katilamiyacagim aranıza
Başın sağolsun canımkızlar dedemi kaybettim memlekete gidiyoruz birkaç gün katilamiyacagim aranıza
Oh ne güzelSabah tartildim 1.3 kg eksideyim
kaç kiloydun, kaça düştün dökül heleSabah tartildim 1.3 kg eksideyim
Bi kac kg verim yazacagim abla, parmaklarim varmiyor o sayiciklara tiklamayakaç kiloydun, kaça düştün dökül hele
Mezun olan herkez kilo aldi ne yazikki yaa bende oyle gezegen abla aylin abla kaptan toplu katliam yapsa yeridir yanigezegenfeza moni Ara ara gelip okuyup kaçıyorum 11 ay oldu ben mezun olalı ama 11 ayda 10 kilo almayı eski halime dönmeyi başardım. Moralim çokk bozuk
Mezun olan herkez kilo aldi ne yazikki yaa bende oyle gezegen abla aylin abla kaptan toplu katliam yapsa yeridir yani
Buralar ne kadar sessiz yaahuu kimse yogmii
Bende aynı durumdayım canımgezegenfeza moni Ara ara gelip okuyup kaçıyorum 11 ay oldu ben mezun olalı ama 11 ayda 10 kilo almayı eski halime dönmeyi başardım. Moralim çokk bozuk
BurdayımBuralar ne kadar sessiz yaahuu kimse yogmii
Benimde var, sürmek istemiyom. Eve gelen misafirin çocuğu ekranı bozmuş, şimdi hiç canım istemiyorAbla sorma ya kendimi kötü hissediyorum eve eliptik aldım mecbur vermem lazım bunları.
Ne oldu bacım, kim üzdü seni . sen çok dirayetliydin yemeğe karşı, eminim gerçekten çok etkilemiştirÇok canım sıkkın moralim bozuk bu saatte peynir ekmek yedim sebeb olan utansın
Hiçbirşey, hiç kimsesenden kıymetli deyil.Çok canım sıkkın moralim bozuk bu saatte peynir ekmek yedim sebeb olan utansın
Aynen katılıyorum , ben her gün çok yiyordum ,ben de üzüntüyle başlamıştım yemeye, ama dünyanın sonu değil ,sen çok güçlüsün her zaman diyorum iradene hayranım ,bir güncük olur öyle ,üzüntüler gelip geçici, önemli olan can sağlığıHiçbirşey, hiç kimsesenden kıymetli deyil.
Yediysen yedin canını sıkma lütfen
Çok geçmiş olsun, evet zor, onlar açısından daha da zor Allah kolaylık versin.İyi akşamlar
Menümü yazıp kaçayım giremedim fazla bugün kriz günlerden biriydi. Sabah dörde kadar kızım uyumadı, ağladı, mızırdadı. Gün içinde de devam etti bu durumu. Diş çıkrmak ne zor şeymiş.
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurt
1,5 dilim kaşarlı yumurtalı kepek ekmeği ( tost makinasında yaptım kızım için)
Domates salatalık
Peynir zeytin
Ara
1 incir
Akşam
Et sote
Yoğurt
Ara
2 kare bitter
Ara
Yarım hurma
Su içemedim bugün dün de keza aynıydı. Hayırlısı artık.
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?