Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gecmis olsun minnosa, agrisi hafifler insallah

Gunaydin kizlar

dunku menum
kahvalti: 1 haslanmis yumurta, hindi fume, 1 dilim beyaz peynir, 3 ceri domates, 1 dilim kepek ekmegi, bitki cayi
ogle: Çin corbasi KK48: acili sebzeli bi tur corba), yarim porsiyon etli sebzeli eriste
ara: buzlu sutlu kahve, 3 minik tuzlu kurabiye
aksam: 3 adet kapali lahmacun (kucuk cig borek seklinde firinda yapiliyor), yarim kase cacik

yemekten sonra biraz karpuz yedim. nane cayi ictim.

cok enteresan bir menu olmus dun cidden :) birazda karbonhidrati abarttim farkindayim. neyse bugun pilates dersim var dengelerim artik.

Ne oldu bacım, kim üzdü seni . sen çok dirayetliydin yemeğe karşı, eminim gerçekten çok etkilemiştir

iş yerinde birine canım sıkılmıştı canım neyseki geçti gitti ama işte benim kötü huyum canım sıkılınca bişeyler yemek istiyorum

Hiçbirşey, hiç kimsesenden kıymetli deyil.
Yediysen yedin canını sıkma lütfen

sağol canım geçti ama işte gecenin bir yarısı yemek yediğim kar kaldı

sağol canım bende senin iradene hayranım

Hayırlı sabahlar
Natsume geçmiş olsun canım
Gecmis olsun minnosa, agrisi hafifler insallah

Kızlar çok teşekkür ederimm
Ben bu çin çorbasını çok merak ediyorum bir dahakine fotoğraf falan yükleyebilir misin?
O kdar da fazla karbonhidrat yok bence menüde

Ben döner ekmek yedim bugün. Bütün bir ay yediğimden daha fazla ekmek yemişimdir
Yarın telafi ederim artık.

iste bu corba :))
cok guzel, cin restoranlarinda oluyo genelde. ben cok seviyorum. deneyebilirsin :)

afiyet olsun , olsun arada olur oyle :)

Bende aynı durumdayım canım
Benimde var, sürmek istemiyom. Eve gelen misafirin çocuğu ekranı bozmuş, şimdi hiç canım istemiyor

Ben de kendimi toplayamıyorum mesela kahvaltı ve öğle yemeğini düzene oturttum ama ara ve akşam kısmı henüz düzene girmedi. Mezun olmuştum ama üye arayanlara yazıcam bakalım yeniden bi takımla bu serüvene başlamam lazım. Kesinlikle kilo veremiyorum da çok sıkıldım.

Başka bir takım niye arıyorsun canım buraya gelsene

yer var mı bilmiyorum abla biraz baktım ama çok kişi ismi var ilk sayfada bende katılmak isteyenlere yazdım moni kaptanım ne derse
Burdan devam et canım.
Yer var tabi, moni ne zaman geleni geri çevirdi ki, senide seve seve kucaklar

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Vampir
Yaşınız : 25
Boyunuz: 155
Mesleginiz: Ebe
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Nişanlı
Çocuk Sayısı ve yaşları: 0
Emziriyor musunuz: -
Yaşadığınız şehir:Antalya
Kilo alma hikayeniz : 18 ine kadar 45 kiloydum ve o zamana kadar yeme problemlerim vardı et yemezdim, sebze seçerdim sadece abur cubur. Sonra yemek seçmemeye başladım ve yedikçe kilo almaya sonra da bir daha hiç o eski halime dönmedim. Daha önce 2 kez burda yarıştım ve 57-58 kiloya düştüm ama koruyamadım malesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Öncelikle sağlığım için. Bel ağrım ve daha rahat bir nefes için.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Haftanın altı günü çalışıyorum o yüzden sadece akşamları müsait olabiliyorum. Sabah kahvaltımı evde düzenli yapıyorum. daha önce diyetisyene de gittim ama olmadı ordan kalan listemle devam etmeye çalışacağım. Onun dışında akşama kadar hastanede geçiyor günüm yoğun bir iş tempom var ama işimi çok seviyorum, bebeklerimi , annelerimi çok seviyorum :) Boş kalan vakitlerimi kitap okuyarak geçiriyorum Taze nişanlıyım çeyiz hazırlıkları yapıyorum böyle şeyler

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?): 13 ve 10. takımda yarışmıştım, değişmedi.
Şu anki kilonuz: geçtiğimiz cuma 69.3
Hedef kilonuz: ilk hedefim 60

Siz de bana kendinizi tanıtırsanız çok memnun olurum :)

iste bu corba :))
cok guzel, cin restoranlarinda oluyo genelde. ben cok seviyorum. deneyebilirsin :)

afiyet olsun , olsun arada olur oyle :)

Eki Görüntüle 2300421

Evde yapılabilir bir şey mi acaba
Mutlaka denerim bir gün çim restoranına denk gelirsem teşekkür ederimmmm
Hoş geldinnnn

Ben 28 yaşındayım, öğretmenim, evliyim, 11 aylık bir kızçem var
Genelde 54 kilodaydım ama atandıktan sonra hayatımdan hareket azaldı. Okulumun bahçesindeli lojmanda yaşadığım için 3 yılda 69 kiloya çıkıverdim
Evlenmden önce biraz zayıfladım gelinlik giyeceğiZ, eşim de fit biri olunca yanında şişko durmamak için

Hamilelikte tekrar kilo aldm haliyle. Doğumdan sonra verdim çoğunu ama süt yapsın diye yaptığım girişimler ve evde geçen dört ayda tekrar kilo aldım ve en son 78,6 görünce dur demeye karar verdim bu gidişe. ( sütüm de kesilmişti. Öncesinde az olan süt de etkilenmesin diye diyete hiç bulaşmamştm)
Şuan 64 civarında dolaşıyorum

İki hafta sonra taşınacağız, memleketteyken tıka basa yemek için diyete devam ediyorum

Aklıma gelmişken kaptan moni ben ne zaman izne ayrılabilirim?

Durum şöyle iki hafta sonra taşınacağız. Ev bulma, eşya alma, düzen kurma derken bir süre düzenli olarak tartılamayacağım sanırım. Takımı olumsuz etkilememek için bu tartılamayacağım süreçte izinli olup sonra listeye devam edebilir miyim?
Burda aktif olmaya ve diyetime devam edeceğim ama sadece tartı düzenim olmayacak gibi geliyor

Menümü de yazayımm

Öğle
1 tavuk döner ( ekmek yedim hem de çoook ekmek)
Ayran

Akşam
Fırında balık
Salata

Ara
Sade buzlu kahve
Bitter çikolata

Gün içinde mutfağa gittikçe çiğ fındık ve badem de attım ağzıma

Yarın telafi menüsü yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…