Sağ ol canımÇok geçmiş olsun, evet zor, onlar açısından daha da zor Allah kolaylık versin.
İyi akşamlar
Menümü yazıp kaçayım giremedim fazla bugün kriz günlerden biriydi. Sabah dörde kadar kızım uyumadı, ağladı, mızırdadı. Gün içinde de devam etti bu durumu. Diş çıkrmak ne zor şeymiş.
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurt
1,5 dilim kaşarlı yumurtalı kepek ekmeği ( tost makinasında yaptım kızım için)
Domates salatalık
Peynir zeytin
Ara
1 incir
Akşam
Et sote
Yoğurt
Ara
2 kare bitter
Ara
Yarım hurma
Su içemedim bugün dün de keza aynıydı. Hayırlısı artık.
İyi geceler
Ne oldu bacım, kim üzdü seni . sen çok dirayetliydin yemeğe karşı, eminim gerçekten çok etkilemiştir
Hiçbirşey, hiç kimsesenden kıymetli deyil.
Yediysen yedin canını sıkma lütfen
Aynen katılıyorum , ben her gün çok yiyordum ,ben de üzüntüyle başlamıştım yemeye, ama dünyanın sonu değil ,sen çok güçlüsün her zaman diyorum iradene hayranım ,bir güncük olur öyle ,üzüntüler gelip geçici, önemli olan can sağlığı
Gecmis olsun minnosa, agrisi hafifler insallah
Ben bu çin çorbasını çok merak ediyorum bir dahakine fotoğraf falan yükleyebilir misin?Gunaydin kizlar
dunku menum
kahvalti: 1 haslanmis yumurta, hindi fume, 1 dilim beyaz peynir, 3 ceri domates, 1 dilim kepek ekmegi, bitki cayi
ogle: Çin corbasiKK48: acili sebzeli bi tur corba), yarim porsiyon etli sebzeli eriste
ara: buzlu sutlu kahve, 3 minik tuzlu kurabiye
aksam: 3 adet kapali lahmacun (kucuk cig borek seklinde firinda yapiliyor), yarim kase cacik
yemekten sonra biraz karpuz yedim. nane cayi ictim.
cok enteresan bir menu olmus dun cidden :) birazda karbonhidrati abarttim farkindayim. neyse bugun pilates dersim var dengelerim artik.
Kızlar çok teşekkür ederimm
Ben bu çin çorbasını çok merak ediyorum bir dahakine fotoğraf falan yükleyebilir misin?
O kdar da fazla karbonhidrat yok bence menüde
Ben döner ekmek yedim bugün. Bütün bir ay yediğimden daha fazla ekmek yemişimdir
Yarın telafi ederim artık.
bugün güzelliklerle dolu bir gün olsun kazasız belasız bir gün olsun kötü insanlar bizden uzak olsun
Bende aynı durumdayım canım
Benimde var, sürmek istemiyom. Eve gelen misafirin çocuğu ekranı bozmuş, şimdi hiç canım istemiyor
Ben de kendimi toplayamıyorum mesela kahvaltı ve öğle yemeğini düzene oturttum ama ara ve akşam kısmı henüz düzene girmedi. Mezun olmuştum ama üye arayanlara yazıcam bakalım yeniden bi takımla bu serüvene başlamam lazım. Kesinlikle kilo veremiyorum da çok sıkıldım.
yer var mı bilmiyorum abla biraz baktım ama çok kişi ismi var ilk sayfada bende katılmak isteyenlere yazdımBaşka bir takım niye arıyorsun canım buraya gelsene
Burdan devam et canım.yer var mı bilmiyorum abla biraz baktım ama çok kişi ismi var ilk sayfada bende katılmak isteyenlere yazdımmoni kaptanım ne derse
tamam o zamann takımda kimler var inceleyeceğim bi ondan sonra da kendimi tanıtırım tekrar tanımayanlara :)Burdan devam et canım.
Yer var tabi, moni ne zaman geleni geri çevirdi ki, senide seve seve kucaklar
hoşgeldin canım, ilk sayfa güncel değil. tabii ki her zaman yerimiz varyer var mı bilmiyorum abla biraz baktım ama çok kişi ismi var ilk sayfada bende katılmak isteyenlere yazdımmoni kaptanım ne derse
iste bu corba :))
cok guzel, cin restoranlarinda oluyo genelde. ben cok seviyorum. deneyebilirsin :)
afiyet olsun , olsun arada olur oyle :)
Eki Görüntüle 2300421
Hoş geldinnnnİsminiz (İsteğe Bağlı ): Vampir
Yaşınız : 25
Boyunuz: 155
Mesleginiz: Ebe
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Nişanlı
Çocuk Sayısı ve yaşları: 0
Emziriyor musunuz: -
Yaşadığınız şehir:Antalya
Kilo alma hikayeniz : 18 ine kadar 45 kiloydum ve o zamana kadar yeme problemlerim vardı et yemezdim, sebze seçerdim sadece abur cubur. Sonra yemek seçmemeye başladım ve yedikçe kilo almaya sonra da bir daha hiç o eski halime dönmedim. Daha önce 2 kez burda yarıştım ve 57-58 kiloya düştüm ama koruyamadım malesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Öncelikle sağlığım için. Bel ağrım ve daha rahat bir nefes için.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Haftanın altı günü çalışıyorum o yüzden sadece akşamları müsait olabiliyorum. Sabah kahvaltımı evde düzenli yapıyorum. daha önce diyetisyene de gittim ama olmadı ordan kalan listemle devam etmeye çalışacağım. Onun dışında akşama kadar hastanede geçiyor günüm yoğun bir iş tempom var ama işimi çok seviyorum, bebeklerimi , annelerimi çok seviyorum :) Boş kalan vakitlerimi kitap okuyarak geçiriyorumTaze nişanlıyım çeyiz hazırlıkları yapıyorum böyle şeyler
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?): 13 ve 10. takımda yarışmıştım, değişmedi.
Şu anki kilonuz: geçtiğimiz cuma 69.3
Hedef kilonuz: ilk hedefim 60
Siz de bana kendinizi tanıtırsanız çok memnun olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?