Olur tabiki,Geçenlerde aklıma bir şey gelmişti.
Eskiden wydra spor ile ilgili bir tablo yapıyordu o ara herkes çılgınlar gibi spor yapıyordu sanki daha aktifti burası da. Benzer bir uygulama daha yapsak mı?
Belli başlı kriterler için puanlar belirleyelim ve kendi içimizde mini bir rekabet başlatalım.
Menü bildirimi
Atılan mesaj sayısı
İçilen su miktarı
Spor yapılması
Kaçamaksız bir menü olması için artı puan veya kaçamaklar için eksi puan
Menülere yorum yapılması artı puan
Vs vs ( bunu düşünürken aklıma daha fazla kriter gelmişti ama şuan hatırlayamadım)
Eğer kabul ederseniz puan dağılımını da belirleyip örnek bir tablo hazırlamaya çalışabilirim.
En düşük puanı olana ve en yüksek puan alanlara motive edici ödül veya mini cezalar belirleyebiliriz. Beyin fırtınası ile karar verilebilir bunların ne olacağına da
Belki de o hafta sonuncu olana ceza olarak veririrz liste göreviniOlur tabiki,
Kim takip edecek, listeyi kim yapacak
Belki de o hafta sonuncu olana ceza olarak veririrz liste görevini(ya da yarım saat leslie yapılması gibi herkesin yapabileceği tarzda görevler)
Yani takımın tamamı katılmak isterse ben başlangıç için bir tablo oluşturup müsait oldukça onu düzenlemeyi deneyebilirim. Şuan kestiremiyorum ne kadar zaman alır, zor olur mu? Deneyip görmek lazım
Mesela herkes menü bildirimine ek olarak son menü bildiriminden itibaren yazdığı mesaj sayısını da eklerse listeyi yapan kişi tek tek bakmak zorunda kalmaZ. Böyle pratik kısayollar da düşünülebilir. Spor vs zaten o mesajda yazıyor olacak. Yapılabilir görünüyor bana
Teşekkür ederim ablacim :)hoşgeldin canım, ilk sayfa güncel değil. tabii ki her zaman yerimiz var
Cokk memnun oldum insallah hep birlikte hedeflerimize ulaşırız:)Evde yapılabilir bir şey mi acaba
Mutlaka denerim bir gün çim restoranına denk gelirsemteşekkür ederimmmm
Hoş geldinnnn
Ben 28 yaşındayım, öğretmenim, evliyim, 11 aylık bir kızçem var
Genelde 54 kilodaydım ama atandıktan sonra hayatımdan hareket azaldı. Okulumun bahçesindeli lojmanda yaşadığım için 3 yılda 69 kiloya çıkıverdim
Evlenmden önce biraz zayıfladım gelinlik giyeceğiZ, eşim de fit biri olunca yanında şişko durmamak için
Hamilelikte tekrar kilo aldm haliyle. Doğumdan sonra verdim çoğunu ama süt yapsın diye yaptığım girişimler ve evde geçen dört ayda tekrar kilo aldım ve en son 78,6 görünce dur demeye karar verdim bu gidişe. ( sütüm de kesilmişti. Öncesinde az olan süt de etkilenmesin diye diyete hiç bulaşmamştm)
Şuan 64 civarında dolaşıyorum
İki hafta sonra taşınacağız, memleketteyken tıka basa yemek için diyete devam ediyorum
Menüde kahvaltı olsa ve cokca ekmek olmasa guzel olurdu :)Menümü de yazayımm
Öğle
1 tavuk döner ( ekmek yedim hem de çoook ekmek)
Ayran
Akşam
Fırında balık
Salata
Ara
Sade buzlu kahve
Bitter çikolata
Gün içinde mutfağa gittikçe çiğ fındık ve badem de attım ağzıma
Yarın telafi menüsü yapacağım
Aslında kahvaltı yapıyorım. İf yapmaya çalışıyorum 11 ve 20 arası yiyorum. Ben kahvaltımı hazırlamadan eşim döneri getirince dedim yiyeyimMenüde kahvaltı olsa ve cokca ekmek olmasa guzel olurdu :)
Ben bi ara düzenli yapıyordum, şu ara belim ağrıyor, doktora gitmeden yürüyüş harici bisey yapmak istemiyorumAranızda spor için eliptik kullanan var mı
İnşallah cnmBizim ilk evlendigimizden beri boyle, aslinda esimin karakteri bu; ailesine, yakin cevresine , bana siniri asip konusabiliyo. Benim bunu bilip uzatmamam lazim kavgada ama bende hep susamiyorum. Konu uzarsa cirkinlesiyo..
Allah kolaylik versin sabirliymissin sende. Insallah kiymetini anlar esin
Aynen öyle cnm,ben de hep şükrederim,beterin beteri var.Rabbim dermansız dert vermesingünaydın kızlar mevla kimseye gelemeyeceği yükvermez imtihan dünyası her kul illaki birşey ile sinanacak ama şunu unutmamak lazım iyisi olmuyor yenisi oluyor esinleçok iyi oldanda evlat çıkıyor aile çıkıyor dertsiz olmaz müslüman buna şükür diyelim sabır edelim
Çok doğru diyorsun da gezom ben yiyemiyorum işte.Belki 2 aydır para bile vermiyor.Mesela daha önce kendi diktiğim mutfak perdemi yeni evin camına göre ayarladım diktim.Yenisini almıyor işte.3 ay antreler halısız kaldı,uğraşa uğraşa letgodan ikinci el ancak aldırtabildim ucuz diye.Tam dayaklıkmış yeğenide.
Bizimki de almanyaya getirtti, dünya para harcadı, harcadığı parayı ödeyeceklerdi güya.
Ne ödediler, ne çenelerini kapadılar. Şimdide küsler. Görümcemin bir lafı vardı, yemeyenin malını yerler. Şimdi diyorumki el yiyeceğine ben yerim. Adam bundan anlıyormuş
Yazık yaa,ama bu işler böyle cnm işleri görülene kadar terbiyesizler.Hiç mi Allah korkusu yok aklım almıyor inan kiTam dayaklıkmış yeğenide.
Bizimki de almanyaya getirtti, dünya para harcadı, harcadığı parayı ödeyeceklerdi güya.
Ne ödediler, ne çenelerini kapadılar. Şimdide küsler. Görümcemin bir lafı vardı, yemeyenin malını yerler. Şimdi diyorumki el yiyeceğine ben yerim. Adam bundan anlıyormuş
Çok şükürcanım senin tarifini yaptım gün kurusu kayısıları sıcak suda iki üç saat beklettim sonrada yedim ve suyunuda içtim kabızlık sorunum çözüldü Allah senden razı olsun rahatladım ya kaç gündür davul gibi şiştim çok sağol
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallahkızlar dedemi kaybettim memlekete gidiyoruz birkaç gün katilamiyacagim aranıza
Aynen öyle hepimiz hakettikMezun olan herkez kilo aldi ne yazikki yaa bende oyle gezegen abla aylin abla kaptan toplu katliam yapsa yeridir yani
Ahh ahh ne diyeyim saram.Yorulduk artık.Biliyor musun artık hiç birşey umurumda değil.Keşke sende yapabilsen,herkes yapabilse.Ben boşverdim artık.Valla eşim dese ki anlaşamıyoruz ayrılalım sen bilirsin derim.Böye küs küs mü yaşamak istiyor yine sen bilirsin derim.Çok canım sıkkın moralim bozuk bu saatte peynir ekmek yedim sebeb olan utansın
Hoş geldin cnm.Ben Aylin,takıma katıldğımda isminizi okumuştum ama çok muhabbetimiz olamadan sanırım mezun olmuştunİsminiz (İsteğe Bağlı ): Vampir
Yaşınız : 25
Boyunuz: 155
Mesleginiz: Ebe
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Nişanlı
Çocuk Sayısı ve yaşları: 0
Emziriyor musunuz: -
Yaşadığınız şehir:Antalya
Kilo alma hikayeniz : 18 ine kadar 45 kiloydum ve o zamana kadar yeme problemlerim vardı et yemezdim, sebze seçerdim sadece abur cubur. Sonra yemek seçmemeye başladım ve yedikçe kilo almaya sonra da bir daha hiç o eski halime dönmedim. Daha önce 2 kez burda yarıştım ve 57-58 kiloya düştüm ama koruyamadım malesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Öncelikle sağlığım için. Bel ağrım ve daha rahat bir nefes için.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Haftanın altı günü çalışıyorum o yüzden sadece akşamları müsait olabiliyorum. Sabah kahvaltımı evde düzenli yapıyorum. daha önce diyetisyene de gittim ama olmadı ordan kalan listemle devam etmeye çalışacağım. Onun dışında akşama kadar hastanede geçiyor günüm yoğun bir iş tempom var ama işimi çok seviyorum, bebeklerimi , annelerimi çok seviyorum :) Boş kalan vakitlerimi kitap okuyarak geçiriyorumTaze nişanlıyım çeyiz hazırlıkları yapıyorum böyle şeyler
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?): 13 ve 10. takımda yarışmıştım, değişmedi.
Şu anki kilonuz: geçtiğimiz cuma 69.3
Hedef kilonuz: ilk hedefim 60
Siz de bana kendinizi tanıtırsanız çok memnun olurum :)
Süper fikir harikasın cnmGeçenlerde aklıma bir şey gelmişti.
Eskiden wydra spor ile ilgili bir tablo yapıyordu o ara herkes çılgınlar gibi spor yapıyordu sanki daha aktifti burası da. Benzer bir uygulama daha yapsak mı?
Belli başlı kriterler için puanlar belirleyelim ve kendi içimizde mini bir rekabet başlatalım.
Menü bildirimi
Atılan mesaj sayısı
İçilen su miktarı
Spor yapılması
Kaçamaksız bir menü olması için artı puan veya kaçamaklar için eksi puan
Menülere yorum yapılması artı puan
Vs vs ( bunu düşünürken aklıma daha fazla kriter gelmişti ama şuan hatırlayamadım)
Eğer kabul ederseniz puan dağılımını da belirleyip örnek bir tablo hazırlamaya çalışabilirim.
En düşük puanı olana ve en yüksek puan alanlara motive edici ödül veya mini cezalar belirleyebiliriz. Beyin fırtınası ile karar verilebilir bunların ne olacağına da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?