Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçenlerde aklıma bir şey gelmişti.
Eskiden wydra spor ile ilgili bir tablo yapıyordu o ara herkes çılgınlar gibi spor yapıyordu sanki daha aktifti burası da. Benzer bir uygulama daha yapsak mı?

Belli başlı kriterler için puanlar belirleyelim ve kendi içimizde mini bir rekabet başlatalım.

Menü bildirimi
Atılan mesaj sayısı
İçilen su miktarı
Spor yapılması
Kaçamaksız bir menü olması için artı puan veya kaçamaklar için eksi puan
Menülere yorum yapılması artı puan
Vs vs ( bunu düşünürken aklıma daha fazla kriter gelmişti ama şuan hatırlayamadım)

Eğer kabul ederseniz puan dağılımını da belirleyip örnek bir tablo hazırlamaya çalışabilirim.

En düşük puanı olana ve en yüksek puan alanlara motive edici ödül veya mini cezalar belirleyebiliriz. Beyin fırtınası ile karar verilebilir bunların ne olacağına da

Olur tabiki,
Kim takip edecek, listeyi kim yapacak

Olur tabiki,
Kim takip edecek, listeyi kim yapacak
Belki de o hafta sonuncu olana ceza olarak veririrz liste görevini (ya da yarım saat leslie yapılması gibi herkesin yapabileceği tarzda görevler)
Yani takımın tamamı katılmak isterse ben başlangıç için bir tablo oluşturup müsait oldukça onu düzenlemeyi deneyebilirim. Şuan kestiremiyorum ne kadar zaman alır, zor olur mu? Deneyip görmek lazım

Mesela herkes menü bildirimine ek olarak son menü bildiriminden itibaren yazdığı mesaj sayısını da eklerse listeyi yapan kişi tek tek bakmak zorunda kalmaZ. Böyle pratik kısayollar da düşünülebilir. Spor vs zaten o mesajda yazıyor olacak. Yapılabilir görünüyor bana

Son düzenleme:

Bencede çok güzel olur canım

hoşgeldin canım, ilk sayfa güncel değil. tabii ki her zaman yerimiz var
Teşekkür ederim ablacim :)
Cokk memnun oldum insallah hep birlikte hedeflerimize ulaşırız:)

Menüde kahvaltı olsa ve cokca ekmek olmasa guzel olurdu :)

İnşallah cnm

Aynen öyle cnm,ben de hep şükrederim,beterin beteri var.Rabbim dermansız dert vermesin

Çok doğru diyorsun da gezom ben yiyemiyorum işte.Belki 2 aydır para bile vermiyor.Mesela daha önce kendi diktiğim mutfak perdemi yeni evin camına göre ayarladım diktim.Yenisini almıyor işte.3 ay antreler halısız kaldı,uğraşa uğraşa letgodan ikinci el ancak aldırtabildim ucuz diye.
Amaan boşveriyorum artık Allaha havale ettim,öte dünya da kendi versin hesabını.Yüzüne de hiç hakkımı helal etmiyorum dedim bundan ötesi yok zaten

Yazık yaa,ama bu işler böyle cnm işleri görülene kadar terbiyesizler.Hiç mi Allah korkusu yok aklım almıyor inan ki

Çok canım sıkkın moralim bozuk bu saatte peynir ekmek yedim sebeb olan utansın
Ahh ahh ne diyeyim saram.Yorulduk artık.Biliyor musun artık hiç birşey umurumda değil.Keşke sende yapabilsen,herkes yapabilse.Ben boşverdim artık.Valla eşim dese ki anlaşamıyoruz ayrılalım sen bilirsin derim.Böye küs küs mü yaşamak istiyor yine sen bilirsin derim.
Hiç kimse için ve hiçbişey için üzülmeye değmez.Bu dünyaya bi daha gelmicez.Sen ben hepimiz çok değerliyiz.Bi de şunu dicem,sen üzüldükçe,taktıkça karşı taraf daha mutlu oluyor

Hoş geldin cnm.Ben Aylin,takıma katıldğımda isminizi okumuştum ama çok muhabbetimiz olamadan sanırım mezun olmuştun

Süper fikir harikasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…