Geçmiş olsun ablaBen bi ara düzenli yapıyordum, şu ara belim ağrıyor, doktora gitmeden yürüyüş harici bisey yapmak istemiyorum
Hoş geldin cnm.Ben Aylin,takıma katıldğımda isminizi okumuştum ama çok muhabbetimiz olamadan sanırım mezun olmuştun
Insallah abla nasılsınMerhaba kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun
Insallah abla nasılsın
1 haftadir cabaliyorum abla insallah daha da duzen oturur. Calisiyorum simdi iyiyim aksama bakalim ne yiyecegim :)İyiyim canım sen nasılsın başlayabildinmi diyete
1 haftadir cabaliyorum abla insallah daha da duzen oturur. Calisiyorum simdi iyiyim aksama bakalim ne yiyecegim :)
istediğin zaman izne ayrılabilirsin canımAklıma gelmişken kaptanmoni ben ne zaman izne ayrılabilirim?
Durum şöyle iki hafta sonra taşınacağız. Ev bulma, eşya alma, düzen kurma derken bir süre düzenli olarak tartılamayacağım sanırım. Takımı olumsuz etkilememek için bu tartılamayacağım süreçte izinli olup sonra listeye devam edebilir miyim?
Burda aktif olmaya ve diyetime devam edeceğim ama sadece tartı düzenim olmayacak gibi geliyor
canımcım istediğin etknliği yapabilirsinGeçenlerde aklıma bir şey gelmişti.
Eskiden wydra spor ile ilgili bir tablo yapıyordu o ara herkes çılgınlar gibi spor yapıyordu sanki daha aktifti burası da. Benzer bir uygulama daha yapsak mı?
Belli başlı kriterler için puanlar belirleyelim ve kendi içimizde mini bir rekabet başlatalım.
Menü bildirimi
Atılan mesaj sayısı
İçilen su miktarı
Spor yapılması
Kaçamaksız bir menü olması için artı puan veya kaçamaklar için eksi puan
Menülere yorum yapılması artı puan
Vs vs ( bunu düşünürken aklıma daha fazla kriter gelmişti ama şuan hatırlayamadım)
Eğer kabul ederseniz puan dağılımını da belirleyip örnek bir tablo hazırlamaya çalışabilirim.
En düşük puanı olana ve en yüksek puan alanlara motive edici ödül veya mini cezalar belirleyebiliriz. Beyin fırtınası ile karar verilebilir bunların ne olacağına da
istediğin zaman izne ayrılabilirsin canım
istersen mezun da olabilirsin.
bu hafta güzel eksiyle güzel bir mezuniyet olabilir.
mezun olduktan bir süre sonra şartları yerine getirirsen devam edebiliyorsun.
natsume(71,8/70,7/1,1/% 1,53)Yeni üye bt: 23.03.2019 bk:76,3 h:65
natsume(64,8/64,5/0,3/%0,46)
Teşekkür ederimmm kaptanımcanımcım istediğin etknliği yapabilirsin
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş.Sabah
Füme etli peynirli omlet
Ara
Küçük bir salkım üzüm
Öğle
Ispanak
Yoğurt
Az tarhana çorba
Az makarna
Akşam
Pırasa
Yoğurt
Su 1.5 lt
Sporu yapınca yazacağımm.moni kaptanım spor için puan yazıyor muyuz?
Teşekkür ederimm :) takım çok sessiz sakin ben motivasyonumu arttırmak isterken gün akşam oldu kimse yazmıyor diyr düşünüyorum dün sen yazmıştın baska kimse yok takım kurallarına da uymuyor yazmamak anlamadım ama hep böyleyse daha aktif bir takımda olmak isterim kendim için..Afiyet olsun güzel bir menü olmuş.
Spor için puan yazmıyoruz bir süredir
Sporumu ekleyim.
30 dk eliptik
20 squat
40 jumping jacks
30 Crunches
başın sağolsun canım. mekanı cennet olsun.kızlar dedemi kaybettim memlekete gidiyoruz birkaç gün katilamiyacagim aranıza
hoş geldin vampirim@gezegenfezamoni Ara ara gelip okuyup kaçıyorum 11 ay oldu ben mezun olalı ama 11 ayda 10 kilo almayı eski halime dönmeyi başardım. Moralim çokk bozuk
içinde neler varki ?iste bu corba :))
cok guzel, cin restoranlarinda oluyo genelde. ben cok seviyorum. deneyebilirsin :)
Eki Görüntüle 2300421
afiyet olsun , olsun arada olur oyle :)
burada devam et canımBen de kendimi toplayamıyorum mesela kahvaltı ve öğle yemeğini düzene oturttum ama ara ve akşam kısmı henüz düzene girmedi. Mezun olmuştum ama üye arayanlara yazıcam bakalım yeniden bi takımla bu serüvene başlamam lazım. Kesinlikle kilo veremiyorum da çok sıkıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?