Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Takımın sessizliği bana dert oldu.. kimse yazmıyor doğru düzgün oysaki yarın cuma. Buraların şimdi şöyle bekliyorum böyle bekliyorum mesajlariyla onu yeme su ic mesajlariyla dolması lazımdı

bir süredir sessiz takım. biz birkaç kişi de çok rahatsısız. hep dile getirdik. mezun olan gitti. yeni gelenlerin bir kısmı devam etmedi. diyete tam adapte olamayanlar iki yazdı durdu. moninin de sağlık sorunları sorunları vardı sürekli takımda olamadı.
ama burada kal. yaz dönemi tatile giden var. işi olan var. biliyorum takım çok sessiz olunca tadı olmuyor ama toparlarız. bak ben de kaç gündür giremedim. belli kişiler hep burada merak etme.

geçen ay bir takıma tesadüfen girip baktım. inanır mısın kaç gün kimse yazmamış. bir kişi aralarda iki kelime yazmış o kadar. tam 3 takım dolandım. inan bazı dönem bütün takımlar bir süre sessiz sedasız ilerliyor. zaten eylül geliyor. toplanırız. yeni üyeler de katılır aramıza.

geçen gün birşey oldu. geçti gitti ama çok canım sıkıldı. tadım kaçtı buralara da gelemedim. stresten çok yedim. hele bugün sırf karbonhidrat oldu. acilen düzene girmem gerek. yarın da cuma. tartı günü ama olan oldu artık. yarına bakıcaz.

Iyi ki yazdın.. yoksa dediğim gibi ben zaten motivasyon arıyorum, arttırmak adına bi çabam var ama sinerji olmazsa ben de zorlaniyorum. Bekleyeceğim bakalım inşallah dediğin gibi olur takım kendine gelir. Bana benden hırslı arkadaşlar lazım:)

Umarım eksi görürsün tartıda sabah :) ben cok heyecanlıyım ilk haftam tam olarak adapte olamadım ama çabaladım beni umutlandıran sey gram da olsa kilo kaybetmiş olmak

Umarım eksi görürsün tartıda sabah :) ben cok heyecanlıyım ilk haftam tam olarak adapte olamadım ama çabaladım beni umutlandıran sey gram da olsa kilo kaybetmiş olmak

ben pek eksi göreceğimi sanmıyorum canım. ama bundan sonra dikkat edeceğim.

Selam kizlar yeni arkadasiniz geldiinsallah beraber zayıflayacağız. 3 cocuk annesiyim. Şuan 93 kiloyum . 20 kilo vermeyi planlıyorum. Sizler ne durumdasınız??
hoşgeldin canım. ben fulya. takım kaptanımız moni
Ben klimayi actim oturuyorum cok sicak bi yesil cay içtim odemler gitsin
ben de az önce limonla birlikte kabuk tarçın içtim. madensuyu falan.

Selam hanımlarrrr, çok haklısınız, bu takımda en çok nirdesiniz kızlarrrrr diyen kişi bendirim herhalde ☺ ama beni de küstürdüler valla hala geçmedi yazasım falan gelmiyor,bir de günüm geldi iştah patlaması ,gerginlik derken canım hiç yazmak istemedi, sabah 8e kadar twmizlik yaptım daraldım falan. Şu an parmaklarım dahil yüzüm ayaklarım şiş. Yeni gelenler hoş geldinizz. Umarım canlanır bakalım

ben de bu aralar çok yiyorum. nasıl düzene giricem bilmiyorum. bir anda beslenme düzenim alt üst oldu

ben de bu aralar çok yiyorum. nasıl düzene giricem bilmiyorum. bir anda beslenme düzenim alt üst oldu
Ben 3 program indirdim canım biraz önce. Kalori sayacı, alışkanlıkşar ve öğün hatırlatıcı. Ya Bismillah deyip sabahtan itibaren tekrar başlıyorum Allah'ın izniyle. Alışkanlıklarda yasaklar var. Makarna pilav kızartma ekmrk hamur işi akşam 19dan sabah 9 a kadar yemek yasak.Öğün planlayıcı da sabah 9 - 11-14.--- 16.30-19.00.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…