Biz niye böyle olduk Fulyacım bende çok yiyorum bu aralar canım çikolatayı çok istiyor
Ben 3 program indirdim canım biraz önce. Kalori sayacı, alışkanlıkşar ve öğün hatırlatıcı. Ya Bismillah deyip sabahtan itibaren tekrar başlıyorum Allah'ın izniyle. Alışkanlıklarda yasaklar var. Makarna pilav kızartma ekmrk hamur işi akşam 19dan sabah 9 a kadar yemek yasak.Öğün planlayıcı da sabah 9 - 11-14.--- 16.30-19.00.....
İşe yararsa ben de girerimben ayın 30 unda face de bir grup var. program başlayacak ona katılmayı düşünüyorum. bakalım hayırlısı olsun.
hoşgeldin canım.Selam kizlar yeni arkadasiniz geldiinsallah beraber zayıflayacağız. 3 cocuk annesiyim. Şuan 93 kiloyum . 20 kilo vermeyi planlıyorum. Sizler ne durumdasınız??
Selammm aradığım motivasyon aradığım heyecanSelam hanımlarrrr, çok haklısınız, bu takımda en çok nirdesiniz kızlarrrrr diyen kişi bendirim herhalde ☺ ama beni de küstürdüler valla hala geçmedi yazasım falan gelmiyor,bir de günüm geldi iştah patlaması ,gerginlik derken canım hiç yazmak istemedi, sabah 8e kadar twmizlik yaptımdaraldım falan. Şu an parmaklarım dahil yüzüm ayaklarım şiş. Yeni gelenler hoş geldinizz. Umarım canlanır bakalım
Afiyet olsun canım.Ben klimayi actim oturuyorum cok sicak bi yesil cay içtim odemler gitsin
Bol eksiler canımHoşgeldinizz ben gecen hafta 69.3 tüm bakalim yarin neler olacak :)
Memnun oldum fulya ben gül.Afiyet olsun canım.hoşgeldin canım. ben fulya. takım kaptanımızmoni
ben de az önce limonla birlikte kabuk tarçın içtim. madensuyu falan.
35 yaşındayım öğretmenim canım. Sen kaç yaşındasın çalışıyor musun?kaç yaşındasın çalışıyor musun?
Evet aradığın şey bende beybisimSelammm aradığım motivasyon aradığım heyecan
Memnun oldum fulya ben gül.Afiyet olsun canım.
35 yaşındayım öğretmenim canım. Sen kaç yaşındasın çalışıyor musun?
O zamann zamanla görelim eksileri. Ben yatar sabah iş başıEvet aradığın şey bende beybisimşaka bir yana yarından itibaren her akşam gündüz yediğim naneleri anlatacğım ama hiç kaçamağım olmayacak inaşllah.söz
Teşekkürlerhoşgeldin canım.
İnşallah canım yarın sil baştan yapacağım.Hoşgeldin doğru yerdesin burada birlikte kilolarımıza elveda diyecez
hoşgeldin canım.
Canım çalışmak ta insanı düzene sokuyor evde olmak zor geldi bana.ibşallah başlayacağım ama.45. evet çalışıyorum canım.
Canım çalışmak ta insanı düzene sokuyor evde olmak zor geldi bana.ibşallah başlayacağım ama.
kızlar acilen yardımcıya ihtiyacım var.
Noldu canımkızlar acilen yardımcıya ihtiyacım var.
Hem de ne yemeevet evde olunca yeniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?