- 30 Mart 2019
- 315
- 230
- 53
- 33
hoşgeldin canım.Merhaba kızlar bende zayıflamak ıcın aranıza katıldım 23 yasındayım 72 kılo 1.60 boyundayım
Hoşgeldin canımSelam kizlar yeni arkadasiniz geldiinsallah beraber zayıflayacağız. 3 cocuk annesiyim. Şuan 93 kiloyum . 20 kilo vermeyi planlıyorum. Sizler ne durumdasınız??
Hadi canım, benden küçüksün sanıyordum45. evet çalışıyorum canım.
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar bende zayıflamak ıcın aranıza katıldım 23 yasındayım 72 kılo 1.60 boyundayım
Hayırdır monişimkızlar acilen yardımcıya ihtiyacım var.
Maalesef eskisi gibi değil cnmTopik çok sakinnn neden kimseler yok
Hakkında hayırlısı olsun cnmOkulların isimleri açkklandı bugün. Bu bir haftayı açılan okullar ve ilçeler hakkında araştırma yaparak geçireceğim
Canıım takıma geri döndüğüm ilk zamanlar bana da dert olmuştu ama alıştım artık.Eskisi gibi değil,sayfaları okuyarak uyuya kalırdım,şöyleydi,böyleydi.......diye diye öldüm.İnşallah zamanla yine eskisi gibi olurTakımın sessizliği bana dert oldu.. kimse yazmıyor doğru düzgün oysaki yarın cuma. Buraların şimdi şöyle bekliyorum böyle bekliyorum mesajlariyla onu yeme su ic mesajlariyla dolması lazımdı
HoşgeldinizSelam kizlar yeni arkadasiniz geldiinsallah beraber zayıflayacağız. 3 cocuk annesiyim. Şuan 93 kiloyum . 20 kilo vermeyi planlıyorum. Sizler ne durumdasınız??
Çok da haklısınnn. Ben o meşhur aktif zamanlarına denk gelemedim ama burda geldiğimden beri dönem dönem böyle durgunluklar oluyor, bazen de saygılardan mesajlar atılmış oluyor gün içinde. Bu aralar tatiller, düğünler falan herkes yoğun galibaTeşekkür ederimm :) takım çok sessiz sakin ben motivasyonumu arttırmak isterken gün akşam oldu kimse yazmıyor diyr düşünüyorum dün sen yazmıştın baska kimse yok takım kurallarına da uymuyor yazmamak anlamadım ama hep böyleyse daha aktif bir takımda olmak isterim kendim için..
Merhaba, hoş geldiniz öğretmenimSelam kizlar yeni arkadasiniz geldiinsallah beraber zayıflayacağız. 3 cocuk annesiyim. Şuan 93 kiloyum . 20 kilo vermeyi planlıyorum. Sizler ne durumdasınız??
Hoş geldinnnnMerhaba kızlar bende zayıflamak ıcın aranıza katıldım 23 yasındayım 72 kılo 1.60 boyundayım
Çok teşekkür ederim ablacım, sen nasılsın? Görünmüyorsun sanki bu aralarHakkında hayırlısı olsun cnm
Ondan mı kaç gündür sesin soluğun çıkmıyor fulyacım.Bende eskisi gibi yürüyüş yapamayınca motivasyonumu kaybettim.Ağrıdan yürüyemiyorum.Evin yakınlarında 10 dk ancak yürüyüp eve zor atıyorum kendimiben de bu aralar çok yiyorum. nasıl düzene giricem bilmiyorum. bir anda beslenme düzenim alt üst oldu
İnşallah saracımHoşgeldin doğru yerdesin burada birlikte kilolarımıza elveda diyecez
Benimde benimdeBiz niye böyle olduk Fulyacım bende çok yiyorum bu aralar canım çikolatayı çok istiyor
Nasıl bir program biraz bahseder misin cnmben ayın 30 unda face de bir grup var. program başlayacak ona katılmayı düşünüyorum. bakalım hayırlısı olsun.
Evet kuzum pek giremedim.Siparişler vardı bugünde 2 tepsi baklava yaptım az önce pişti yeni yattım.Bi de böbreğim ağrıyor,yürüyüşe çıkamıyorum 10 dk anca yürüyebiliyorum ablam.Motivasyonumu kaybettim iyice,o yüzden de hiç giresim gelmiyor.Çok da haklısınnn. Ben o meşhur aktif zamanlarına denk gelemedim ama burda geldiğimden beri dönem dönem böyle durgunluklar oluyor, bazen de saygılardan mesajlar atılmış oluyor gün içinde. Bu aralar tatiller, düğünler falan herkes yoğun galiba
Merhaba, hoş geldiniz öğretmenim ☺
Ben de 28 yaşında ve bir çocuk annesiyimm (ay ilk defa kurdum bu kalıbı cümle içinde çok farklı hissettirsi)
78 kilo civarında başladımm son durumu yarın tartıda göreceğiz. Bu aralar motivasyonum yerlerde diyet yapamıyorum pekumarım artı çıkmam.
Hoş geldinnnnBütün her şeyi üstte yazıvermişim kendimi kaptırıp
Çok teşekkür ederim ablacım, sen nasılsın? Görünmüyorsun sanki bu aralar
Daha devam ediyor yani taş sancılarıEvet kuzum pek giremedim.Siparişler vardı bugünde 2 tepsi baklava yaptım az önce pişti yeni yattım.Bi de böbreğim ağrıyor,yürüyüşe çıkamıyorum 10 dk anca yürüyebiliyorum ablam.Motivasyonumu kaybettim iyice,o yüzden de hiç giresim gelmiyor.
Insallah artar takimin motivasyonu.. deneyeceğim şimdilik buralarda :)Canıım takıma geri döndüğüm ilk zamanlar bana da dert olmuştu ama alıştım artık.Eskisi gibi değil,sayfaları okuyarak uyuya kalırdım,şöyleydi,böyleydi.......diye diye öldüm.İnşallah zamanla yine eskisi gibi olur
Hatta koç,kuzu yapmıştı moni hatırlıyor musun?Çok sürmedi ama yine de güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?