- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Keşke derslerim olmasa ben çok isterim ama ona bile yetişemiyorum. Malum sıcaklarda gündüz uyuyor gece oturuyoruz.mesela şu saate kadar uyumadım hala oturuyoruz. Kırılma lütfen illaki bir yardımcı olmak isteyen çıkacaktır ve yavaş yavaş yeni gelenlerle birlikte canlanmaya başladı bile takımselam kızlar, hep buraların boş olduğundan böylece de motivasyonunuz olmadığından bahsetmişsiniz. haklısınız..
ama... burayı canlandırmak sizin göreviniz, sizler yazmazsanız menü paylaşmazsanız kim yazacak?
taşın altına elini koyan olmazsa bu takım nasıl devam edecek... aylardır kaptan yardımcım yok... bir kişi de çıkıp ben yardım ederim demedi..
çok hoş fikirler sunuldu, sadece yapalım dendi.. ee kim yapacak, yapalım la olmuyor arkadaşınıza destek verip işin ucundan tutmanız lazım..
bende insanım ve bir hayatım var.. hepinizin olduğu gibi..
malum yaz, tatiller,yoğunluklar daha bi fazla..
kapıya kilit vurmak çok kolay...
herkes özgür.. istediği takıma geçme hakkı var..
yazacak çok şey var ama buna ne gönlüm ne de vaktim elvermiyor..
kırıldığımın farkında bile değilsiniz..
selam kızlar, hep buraların boş olduğundan böylece de motivasyonunuz olmadığından bahsetmişsiniz. haklısınız..
ama... burayı canlandırmak sizin göreviniz, sizler yazmazsanız menü paylaşmazsanız kim yazacak?
taşın altına elini koyan olmazsa bu takım nasıl devam edecek... aylardır kaptan yardımcım yok... bir kişi de çıkıp ben yardım ederim demedi..
çok hoş fikirler sunuldu, sadece yapalım dendi.. ee kim yapacak, yapalım la olmuyor arkadaşınıza destek verip işin ucundan tutmanız lazım..
selam kızlar, hep buraların boş olduğundan böylece de motivasyonunuz olmadığından bahsetmişsiniz. haklısınız..
Yani ben her türlü canlandırma etkinliğine varım sinerji olduğu süreceAbla ben kendi açımdan konuştum yani evet motivasyon düşüklüğü var ben geleli daha 3 gün oldu ama en çok ben yazmaya çalışıyorum. Yardımcılık konusunda da 6 gün çalışan biri olarak yapamam ama aktif tutma etkinlik yapma spor puanlama gibi şeyler yapabilirim ben
başın sağolsun canım. mekanı cennet olsun.
hoş geldin vampirimhiç sorma ben de bir türlü toplayamadım moralim bozuk
içinde neler varki ?
burada devam et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?