Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam kızlar, hep buraların boş olduğundan böylece de motivasyonunuz olmadığından bahsetmişsiniz. haklısınız..

ama... burayı canlandırmak sizin göreviniz, sizler yazmazsanız menü paylaşmazsanız kim yazacak?
taşın altına elini koyan olmazsa bu takım nasıl devam edecek... aylardır kaptan yardımcım yok... bir kişi de çıkıp ben yardım ederim demedi..

çok hoş fikirler sunuldu, sadece yapalım dendi.. ee kim yapacak, yapalım la olmuyor arkadaşınıza destek verip işin ucundan tutmanız lazım..

bende insanım ve bir hayatım var.. hepinizin olduğu gibi..
malum yaz, tatiller,yoğunluklar daha bi fazla..

kapıya kilit vurmak çok kolay...
herkes özgür.. istediği takıma geçme hakkı var..

yazacak çok şey var ama buna ne gönlüm ne de vaktim elvermiyor..
kırıldığımın farkında bile değilsiniz..

*** 10. Takım 636. ETAP ***

mn5822(73,5///%)
natsume(64,5///%)
peaceful16 (72,1///%)
baby cat(72,6///%)
Gulsahhh01(56,2///%)
Aylin42konya(68,2///%)

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

Vorones(59,9/b)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
60kiloyum(83/)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
Kimmik(53,7/b)0Yeni üye, bt:9 Haziran 2019 bk:56 hk:50

yarışma ile ilgili tüm sorularınızın cevapları burada...

Keşke derslerim olmasa ben çok isterim ama ona bile yetişemiyorum. Malum sıcaklarda gündüz uyuyor gece oturuyoruz.mesela şu saate kadar uyumadım hala oturuyoruz. Kırılma lütfen illaki bir yardımcı olmak isteyen çıkacaktır ve yavaş yavaş yeni gelenlerle birlikte canlanmaya başladı bile takım

Moni cim benim durumumu biliyorsun buraya her zaman vakit ayıramıyorum bu aralar yoksa seni yalnız bırakmazdım bu yüzden bana kırılma lütfen

Abla ben kendi açımdan konuştum yani evet motivasyon düşüklüğü var ben geleli daha 3 gün oldu ama en çok ben yazmaya çalışıyorum. Yardımcılık konusunda da 6 gün çalışan biri olarak yapamam ama aktif tutma etkinlik yapma spor puanlama gibi şeyler yapabilirim ben

Yani ben her türlü canlandırma etkinliğine varım sinerji olduğu sürece

başın sağolsun canım. mekanı cennet olsun.
hoş geldin vampirim hiç sorma ben de bir türlü toplayamadım moralim bozuk
içinde neler varki ?

burada devam et canım

icinde bir suru sebze, tavuk, degisik bir kivami var muhtemelen soya sosu var. yeni tatlara aciksaniz deneyinn :)

Gunaydinlar,

moni haklisin, hepimize dusuyor aslinda burayi canlandirmak veya bi etkinlik planlamak, hep birlikteyiz bu takimda herkesin kendi yasantisi ve yogunluguda var, mumkun olmadi demekki yapmamiz..

benim kilom sabit 72.
72 ugurlu rakamim falan mi acaba bi cikiyor, tam gaz devam ediorum 72de takiliyorum. son 2-3 kg kaldi oysaki.. zormus son kilolari vermek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…