- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Canım benim çok teşekkür ederim60kiloyum sen de hoş geldinnn özlettin kendini ☺
Gelmenle burası renklendi hemen bak, çok güzel pozitif enerji veriyorsun herkese
hedef kilon 65 miş, yeni hedef mi belirlemek istiyorsun canım, yoksa şartların mezuniyete uyuyor.Günaydınn
Geçen cuma 64,5
Bugün 64,1
Fark -400gr
Kaptanım ben izne ayrılmak istiyorum, taşınıp yerleşene kadar.
Kaptanım özel mesajdan yazdım sizehedef kilon 65 miş, yeni hedef mi belirlemek istiyorsun canım, yoksa şartların mezuniyete uyuyor.
bana tekrar bu konuda dönüş yaparsan sevinirim. mezun mu izin mi olarak.
Hadi seninle başlayalım bazı şeyleri kesinlikle yememeye. Tabi ben makarna hariç .malum bağımlı kategorisinden çıkamadım henüz, istersen programın adını falan yazayım indirirsin telefonuna, hadi başlayalım alalım önünü. Ne dersin. Hiçbir şey için geç değilKızlar bombayı patlatiyorum. Wc, ödem ve +
Cuma 83
Bugün 85.4
Fark +2.4
Kızçe uyuyunca taslak bir tablo hazırlayacağım ben de.
Aktif olan herkesten önerileriyle destek olmasını istiyorum puan dağılımı vs konusunda.
Menü bildirimi X puan
1,5 ly su. İçmek Y puan
Spor yapmak Z puan
Mesaj göndermek ( gönderilen her bir mesaj için Q puan)
Kaçamaklı menü. -V puan
Önerilerle arttırıp azaltabilirizz. Puanlar nasıl olmalımsizce?
Evet o puanlar çok güzeldi. Onları uygulamak istersek eğer herkesin menü bildirimine sporunun puanını da hesaplayıp yazması gerekiyor bundan sonra. 13 kişi var tek tek hesaplamam fazla zaman alabilir gibiBen her seye kabulum ilk sayfadaki puanlar uygulanabilir bence
Sağol cnm inşallah.Ama dokuların içine gömülü olduğu için düşmezmiş ki.Yerinden oynadıkça çok ağrı yapıyor.Tekrar gidicem dr a.Daha devam ediyor yani taş sancıları
Biran önce düzelir umarım. Ne kadar beceriklisin maşallahmotivasyon konusunda grupça sınıfta kaldık bu hafta galiba. Ama buradan uzak kaldıkça daha da düşüyor biraz daha direnip aktif olmalıyız bence. ☺ (Diyorum ama benim ne kadar aktif olduğum da şüpheli )
Sonuna kadar haklısın ve hep hak verdim de sana monicim.Farkında olmadan kırmadım inşallah.Kırdıysam da özür dilerim kaptanım.selam kızlar, hep buraların boş olduğundan böylece de motivasyonunuz olmadığından bahsetmişsiniz. haklısınız..
ama... burayı canlandırmak sizin göreviniz, sizler yazmazsanız menü paylaşmazsanız kim yazacak?
taşın altına elini koyan olmazsa bu takım nasıl devam edecek... aylardır kaptan yardımcım yok... bir kişi de çıkıp ben yardım ederim demedi..
çok hoş fikirler sunuldu, sadece yapalım dendi.. ee kim yapacak, yapalım la olmuyor arkadaşınıza destek verip işin ucundan tutmanız lazım..
bende insanım ve bir hayatım var.. hepinizin olduğu gibi..
malum yaz, tatiller,yoğunluklar daha bi fazla..
kapıya kilit vurmak çok kolay...
herkes özgür.. istediği takıma geçme hakkı var..
yazacak çok şey var ama buna ne gönlüm ne de vaktim elvermiyor..
kırıldığımın farkında bile değilsiniz..
yok kuzum seninde ne kadar yoğun olduğunu biliyorum. bu arada çok geçmiş olsunSonuna kadar haklısın ve hep hak verdim de sana monicim.Farkında olmadan kırmadım inşallah.Kırdıysam da özür dilerim kaptanım.
İlk başlarda çok uğraştım ama dediğin gibi destek veren pek olmayınca bende bıraktım artık.Hep söylediğimle kaldım.
23.08.2019 listesi | menü | 1,5 lt su | spor | mesaj sayısı | kaçamak | toplam puan | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
G gulsahhh01 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
K Kimmik | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
M Manolya2010 |
haftalık liste | 23.082019 | 24.08.2019 | 25.08.2019 | 26.08.2019 | 27.08.2019 | 28.08.2019 | 29.09.2019 | TOPLAM PUAN |
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
G gulsahhh01 | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
K Kimmik | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
M Manolya2010 | ||||||||
|
Gayet güzel canım, ellerine sağlıkmenü bildirimi +10puan
1,5 lt su içmek +10 puan
spor yapmak +10 puan (veya ilk sayfadaki puanları kullanacağız. )
mesaj puanı +2 (her mesaj için +2 eklenecek) (günde 5 mesaj atılması zorunluydu o zaman tam puan oluyor) (* menü bildirirken o gün gönderilmiş olan toplam mesaj sayısı da eklenmeli)
Kaçamak -5
23.08.2019 listesi menü 1,5 lt su spor mesaj sayısı kaçamak toplam puan mn5822 Natsume peaceful16 Lonely single girl G gulsahhh01 Aylin42Konya vorones 60kiloyum K Kimmik gezegenfeza Mor Vampirella rishrose M Manolya2010
haftalık liste 23.082019 24.08.2019 25.08.2019 26.08.2019 27.08.2019 28.08.2019 29.09.2019 TOPLAM PUAN mn5822 Natsume peaceful16 Lonely single girl G gulsahhh01 Aylin42Konya vorones K Kimmik Mor Vampirella rishrose M Manolya2010 gezegenfeza
Çok sevindim canım,içim rahat etti vallayok kuzum seninde ne kadar yoğun olduğunu biliyorum. bu arada çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?