bence de haklısın. sıralama yapabiliriz, herkes sırayla liste ile ilgilenebilir. daha önce konusu geçmişti sonuncu olan arkadaşımıza da o haftanın liste görevini verebiliriz. ya da sonuncu olanlar için ip atlama, leslie, yürüyüş vb minik cezalar olabilir. (Kabul edilirse tabi)Gayet güzel canım, ellerine sağlık
Ben 1 kişinin yapması taraftarı deyilim, zira ciddi zaman alıyor.
Her hafta başka arkadaşın yapması daha iyi olur, hem herkes elini taşın altına koymuş olur.
Hemde işin ciddiyeti daha iyi anlaşılır.
Çok geçmiş olsun aylincim, vardır bir yolu heralde. Hadi orda kalacaksa ağrıyı dindirmenin bir yoluda vardır belki. Bence de bikaç doktora görünsen iyi olurSağol cnm inşallah.Ama dokuların içine gömülü olduğu için düşmezmiş ki.Yerinden oynadıkça çok ağrı yapıyor.Tekrar gidicem dr a.
Beceri konusunda hepiniz öylesiniz cnm, benim elimden geldiğince yapıyorum işte.İlkokul çağlarından beri elim hamur ve örgüde
Evet hepimiz sınıfta kaldık öğretmenim
hoşgeldin canım, nasıl gidiyor mezuniyet kilon ne durumdaKızlar merhaba nasılsınızzzz bugün foruma girince size bi selam vermek istedim eskilerden kimler var bakalım nasıl gidiyor
Aksama evde manti var ben ne yesem ne yapsammm
Tabii ki mantı yemelisinAksama evde manti var ben ne yesem ne yapsammm
Şahsen evde mantı olsa dibini bile sıyırırım
Ertesi gün de detoks yapardım
Buda demek oluyorki sen kaçamak yapabilirsinKızlar kaçamak kime göre neye göresizin kaçamak dedikleriniz benim normal yemeklerim☺
Benim için çok ender bir yemek mantı bulursam asla kaçırmamgeçen hafta yaptım, tadına bile bakmadım.
Benim için çokda şart bir yemek deyil
Yani benim de her gün mutlaka çikolata yemişliğim oluyorKızlar kaçamak kime göre neye göresizin kaçamak dedikleriniz benim normal yemeklerim☺
Aksama evde manti var ben ne yesem ne yapsammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?