Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bence de haklısın. sıralama yapabiliriz, herkes sırayla liste ile ilgilenebilir. daha önce konusu geçmişti sonuncu olan arkadaşımıza da o haftanın liste görevini verebiliriz. ya da sonuncu olanlar için ip atlama, leslie, yürüyüş vb minik cezalar olabilir. (Kabul edilirse tabi)
Bu haftayı ben yapayım, sonraki hafta için artık neye karar verilirse onu uygulayalım.

Çok geçmiş olsun aylincim, vardır bir yolu heralde. Hadi orda kalacaksa ağrıyı dindirmenin bir yoluda vardır belki. Bence de bikaç doktora görünsen iyi olur

*** 10. Takım 636. ETAP ***

mn5822(73,5/73,0/0,5/%0,68)
natsume(64,5/64,1/0,4/%0,62)İzinli.
peaceful16 (72,1/72,0/0,1/%0,14)
baby cat(72,6/72,5/0,1/%0,14)
Gulsahhh01(56,2/55,9/0,3/%0,53)
Aylin42konya(68,2///%)Sabit.

10. Takım Ortalaması:% 0,328

takım içi

Vorones(59,9/b)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
60kiloyum(83/85,4)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
Kimmik(53,7/b)0Yeni üye, bt:9 Haziran 2019 bk:56 hk:50
rishrose ( 93/)
morvampirella(69,3/68,7)
manolya2010(72/)

Kızlar kaçamak kime göre neye göre sizin kaçamak dedikleriniz benim normal yemeklerim☺
Buda demek oluyorki sen kaçamak yapabilirsin

Benim için kaçamak, tatlı, çikolata, dondurma, kurabiye gibi gibi...
Makarna, kızartma, miktarı az tutulursa sorun etmem

geçen hafta yaptım, tadına bile bakmadım.
Benim için çokda şart bir yemek deyil
Benim için çok ender bir yemek mantı bulursam asla kaçırmam ( 2 yıldır ev mantısı yiyemeyen zavallı natsume ) kendim yapamıyorum, çevremde de yapabilen yok, dışarda satan da yok
Kızlar kaçamak kime göre neye göre sizin kaçamak dedikleriniz benim normal yemeklerim☺
Yani benim de her gün mutlaka çikolata yemişliğim oluyor
Yiyeceğin türünden ziyade fazla miktarda tüketilirse puan düşelim bence. Buna da menü bildiren kişi kendisi karar versin
Senin alerji ile ilgili durumlarını istisna geçebiliriz de kimsenin itirazı olacağını sanmıyorum.

Aksama evde manti var ben ne yesem ne yapsammm

Eve giderken bir kavanoz bamya al eve git sepete dök güzelce yıka iki domatesinde kabuklarını soyup küp küp doğra iki diş sarımsağıda ez içine bir yemek kaşığı zeytinyağı ile sotele bamyaların üzerine dök mantının sarımsaklı yoğurdundanda bir kase al yanına onunda üzerine biraz pul biber ve nane ekle karıştır afiyetle ye hepsinin hazırlanması 10 dakika sürer ve mantıdan daha lezzetli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…