Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tabii ki mantı yemelisin
Ayda kaç kere evde mantı olur ki değerlendirmel lazım
En son ne zaman yedim hatırlamıyorum ben de :)

Kendi evime degil ablama gideceğim orda yiyecegim aslında oglen de dikkat ettim baya az biraz yiyebilirim yanında cokca yoğurtla

En son ne zaman yedim hatırlamıyorum ben de :)

Kendi evime degil ablama gideceğim orda yiyecegim aslında oglen de dikkat ettim baya az biraz yiyebilirim yanında cokca yoğurtla

O zaman öyle yap ama kalorisi açısından yedikten sonra imkanın varsa yürüyüş yap çünkü gün içinde az kalori almış olabilirsin fakat yediklerimiz kadar yediğimiz şeylerin saatide önemli mantıyı öğlen yesen akşam yediğin kadar zararı olmazdı anlatabiliyormuyum gülüm

kız kahveyle anlarımda , çayla çiklat ne alaka
hiç aklıma gelmeyecek ikili

Çok az olduğunu sende biliyosun canım en azından bu saatten sonra yatana kadar iki litreye tamamlamaya çalış mesela her saat başı bir bardak su içsen yine olur
Akşam 8 de kızıma yatıya gidecem.
8 e kadar ne içersem, sonrası benim için sıkıntı

Akşama tavuk haşlayıp salata yapacam bide bulgur pilavı pilavdan belki iki kaşık yerim belli yemem

Sizin menüler neler kızlar yazında hepimize fikir olsun
1 kabak rendeledim, 1 yumurta ve biraz beyaz peynir ekledim. Fırına sürmem gerekiyordu, tavada arkalı önlü pişiriyim dedim, dağıldı, karıştırarak pişirdim.
Muhtemelen yoğurtla ondan yerim

fakat yediğin saat açısından sıkıntılı, yakmak için sonrasında yürüyüş ya da spor yapmalısın.

Teşekkür ederim yorumlariniz icinn :)
Ben yapıyorum vampircim.günde 1200 kalorilik yapıyordum ama bugünden itibaren 900 kaloriye düşürdüm
Cok az degil mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…