1,5 oldu benim deKızlar şimdiye kadar ne kadar su içtik benim 1.5 litre oldu sizlerde söyleyin içmeyenlere içsin lütfen
1,5 oldu benim de
Az da olsa egzersiz de yaptım ben bugün.
Squat, mekik, jumping jacks, ip atlama, plank ve wall sit
En son ne zaman yedim hatırlamıyorum ben de :)Tabii ki mantı yemelisin
Ayda kaç kere evde mantı olur ki değerlendirmel lazım
Eve giderken bir kavanoz bamya al eve git sepete dök güzelce yıka iki domatesinde kabuklarını soyup küp küp doğra iki diş sarımsağıda ez içine bir yemek kaşığı zeytinyağı ile sotele bamyaların üzerine dök mantının sarımsaklı yoğurdundanda bir kase al yanına onunda üzerine biraz pul biber ve nane ekle karıştır afiyetle ye hepsinin hazırlanması 10 dakika sürer ve mantıdan daha lezzetli olur
Yarım ltKızlar şimdiye kadar ne kadar su içtik benim 1.5 litre oldu sizlerde söyleyin içmeyenlere içsin lütfen
fakat yediğin saat açısından sıkıntılı, yakmak için sonrasında yürüyüş ya da spor yapmalısın.Bugun 500 kusur kalori almisim zaten o yuzden mantı kalori acisindan yiyebilirim
çok kötü gülüm, yaz mevsimindeyiz en az 2 litre olmalıYarım lt
Şimdi bi yarım lt daha aldım yanıma,çok kötü gülüm, yaz mevsimindeyiz en az 2 litre olmalı
En son ne zaman yedim hatırlamıyorum ben de :)
Kendi evime degil ablama gideceğim orda yiyecegim aslında oglen de dikkat ettim baya az biraz yiyebilirim yanında cokca yoğurtla
Yarım lt
kız kahveyle anlarımda , çayla çiklat ne alakaBalkonumu yıkadım tuvaletleri lavaboları ve banyolarımı temizledim yemeğimi de ocağa koydum çay demledim yüzde 82 kakaolu bitter çikolata ile bir fincan çay içip dinlenecem sonra evi süpürüp silip toz alma var sırada
Ben yapıyorum vampircim.günde 1200 kalorilik yapıyordum ama bugünden itibaren 900 kaloriye düşürdümKalori hesabi yapan var mi ben bi program indirdim onunla yapıyorum simdi bi hesap yapicam. Günlük almam gereken yag protein karbonhidrat da yazıyor
Akşam 8 de kızıma yatıya gidecem.Çok az olduğunu sende biliyosun canım en azından bu saatten sonra yatana kadar iki litreye tamamlamaya çalış mesela her saat başı bir bardak su içsen yine olur
1 kabak rendeledim, 1 yumurta ve biraz beyaz peynir ekledim. Fırına sürmem gerekiyordu, tavada arkalı önlü pişiriyim dedim, dağıldı, karıştırarak pişirdim.Akşama tavuk haşlayıp salata yapacam bide bulgur pilavı pilavdan belki iki kaşık yerim belli yemem
Sizin menüler neler kızlar yazında hepimize fikir olsun
Şimdi farkettimkız kahveyle anlarımda , çayla çiklat ne alaka
hiç aklıma gelmeyecek ikili
fakat yediğin saat açısından sıkıntılı, yakmak için sonrasında yürüyüş ya da spor yapmalısın.
O zaman öyle yap ama kalorisi açısından yedikten sonra imkanın varsa yürüyüş yap çünkü gün içinde az kalori almış olabilirsin fakat yediklerimiz kadar yediğimiz şeylerin saatide önemli mantıyı öğlen yesen akşam yediğin kadar zararı olmazdı anlatabiliyormuyum gülüm
Cok az degil miiBen yapıyorum vampircim.günde 1200 kalorilik yapıyordum ama bugünden itibaren 900 kaloriye düşürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?