Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben yeni katıldım 64 kiloyum
sabah bi dilim ekmek bir salatalık üç zeytin biraz peynir
öğlen bir elma
şimdide mercimek yemeği yapıyorum soğan salça mercimek tuzu çok az kullanıyorum yanında ayran yapıcam birerde domates salatalık

Hoşgeldin canım kendini tanıtırmısın biraz
25 yaşındayim 64 kiloyum boyum 155 üç sene ünce 80 kilodan 59 a indim sonra 68 oldum üç senedir 63-67 arası gidip geliyorum kilo vermek istiyorum ama yavaş olsun diye dikkat ediyorum hızlı kilo verdiğimde rahatsızlanıyorum ve bi kiloda sabit kalmak istiyorum artık

1 kabak rendeledim, 1 yumurta ve biraz beyaz peynir ekledim. Fırına sürmem gerekiyordu, tavada arkalı önlü pişiriyim dedim, dağıldı, karıştırarak pişirdim.
Muhtemelen yoğurtla ondan yerim

Dağılmasının sebebi içine un koymamış olman ben yulaf unu veya yulaf ezmesini kullanıyorum çok güzel oluyor birde kabağı rendeledikten sonra mutlaka suyunu sık yoksa oda dağılma yapar

Küçük bir tavsiye kabağa dereotu çok yakışıyor bu tür mücverde maydanoz dereotu ve sevdiğin baharatları ekleyip fırına ver çıkınca üzerine kaşar peyniri koyup tekrar fırına ver hem lezzetli hem diyet açısından sağlıklı bir yemek oluyor yanındada yoğurt çok yakışıyor

Afiyet olsun canım benim

Doğru yerdesin canım burada istediğin kiloya gelirsin inşallah takım kaptanımız moni görünce sana dönecektir takım kuralları hakkında

Hoşgeldin canım
Afiyet olsun

Teşekkür ederim
Suyunu kasıtlı sıkmadım, güya vitamini gitmesin dedim.
Netten karatay tarifi diye aldım, un yazmıyordu. Aslında farkettim, ya tutarsa diye yaptım tutmadı.

Hoşgeldinn keske ben de 64 olsam

Çok geçmiş olsun aylincim, vardır bir yolu heralde. Hadi orda kalacaksa ağrıyı dindirmenin bir yoluda vardır belki. Bence de bikaç doktora görünsen iyi olur
Allah razı olsun gezom.Gidicem zaten böyle olmaz.Yürüyememek sinirlerimi bozdu valla.
Sen nasılsın neler yapıyorsun?

Şahsen evde mantı olsa dibini bile sıyırırım
Ertesi gün de detoks yapardım
Gel buraya natsumem yedireyim sana.Malum mantıcı olunca her zaman evde var.Ama derin dondurucu da tabii ki de.Ayda yılda bir pişer bizde.Göre göre doyuyoruz herhalde.Bi de çikolataları göre göre doysam ne vardı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…