- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Kız ne güzel şeyler gönderiyorsun,gaza geliyorum yavaş yavaş.Zamanın olsa da keşke kaptan yardımcısı olsan,çok güzel yapardın saracım
Benimde 1,5 lt oldu yatana kadar ancak 2 lt olur1,5 oldu benim de
Az da olsa egzersiz de yaptım ben bugün.
Squat, mekik, jumping jacks, ip atlama, plank ve wall sit
Canıımm kıyamam ben sana.Yapan da yok satan da yok öylemi.Havalar serinlesin ben sana kargoyla göndereyim.Daha moni nin mantı ve erişte siparişlerini de gönderemedim çok mahçubumBenim için çok ender bir yemek mantı bulursam asla kaçırmam( 2 yıldır ev mantısı yiyemeyen zavallı natsume ) kendim yapamıyorum, çevremde de yapabilen yok, dışarda satan da yok
Yani benim de her gün mutlaka çikolata yemişliğim oluyor
Yiyeceğin türünden ziyade fazla miktarda tüketilirse puan düşelim bence. Buna da menü bildiren kişi kendisi karar versin
Senin alerji ile ilgili durumlarını istisna geçebiliriz de kimsenin itirazı olacağını sanmıyorum.
Çok istemişimdir ama hiç yapmadım cnm.Yediğin besinlerin içinde ki yağ,pro ve karbo miktarlarını nasıl bilicen peki?Mesela salataya koyduğun yağ miktarı belli,yemeğe koyduğunda bellidir.Ama pro ve karbo yu nasıl bileceksin?Hep bu sorulardan dolayı yapamadım.Kalori hesabi yapan var mi ben bi program indirdim onunla yapıyorum simdi bi hesap yapicam. Günlük almam gereken yag protein karbonhidrat da yazıyor
Gel buraya natsumem yedireyim sana.Malum mantıcı olunca her zaman evde var.Ama derin dondurucu da tabii ki de.Ayda yılda bir pişer bizde.Göre göre doyuyoruz herhalde.Bi de çikolataları göre göre doysam ne vardı sanki
Benimde 1,5 lt oldu yatana kadar ancak 2 lt olur
Squat, mekik, jumping jacks, ip atlama, plank ve wall sit Bunları yaptın ve azda olsa diyorsun
Süpersin denir buna natsumem
Güzel yürekli ablacım benim teşekkür ederimCanıımm kıyamam ben sana.Yapan da yok satan da yok öylemi.Havalar serinlesin ben sana kargoyla göndereyim.Daha moni nin mantı ve erişte siparişlerini de gönderemedim çok mahçubum
İkinize de göndereyim Allah nasip ederse.Valla bak laf olsun diye söylemiyorum natsumem.Orjinal Kayseri mantısı fırınlanmaz,ama ben mecbur sizinkileri fırınlayıp göderirim.
Afiyet olsunnnnnnSabah
2 yumurtadan omlet
Ara
Karpuz
Öğle
Tavuk sote
Brokoli
Ara
Karpuz
Akşam
Mantı
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Kaç mesaj yazdığımı hatırlayamam gı ben ☺☺ zaten telefonu ara ara alıyorum elime ne zaman ne yazdım.hatırlarsam yazarım tabiki de ☺Tabloyu yarın pc boşalınca hazırlayacağım. Menü bildirimi yaparken spor, su miktarı ve bugün gönderdiğiniz mesaj sayılarını eklemeyi unutmayın
tadım kaçıktı biraz. dengem hepten gitti bu hafta. ama çok şükür şimdi iyiyim.Ondan mı kaç gündür sesin soluğun çıkmıyor fulyacım.Bende eskisi gibi yürüyüş yapamayınca motivasyonumu kaybettim.Ağrıdan yürüyemiyorum.Evin yakınlarında 10 dk ancak yürüyüp eve zor atıyorum kendimi
canım benim sağolasın. çok mutlu oldum böyle düşündüğüne60kiloyum sen de hoş geldinnn özlettin kendini ☺
Gelmenle burası renklendi hemen bak, çok güzel pozitif enerji veriyorsun herkese
tatlı olayını hiç sorma aylinimBenimde benimde
Hele birde pastalar da kullandığım 2,5 kg lık bitterli,sütlü ve beyaz dev çikolatalarım hep gözümün önüne geliyor.İşim çok zor çooook
Ama gerçekten niye biz böyle olduk saracım
orada bir topluluk var. yitik şifayı ücretsiz bulanlar diye. seviyeler var onları yapıyorsun. sayfa yöneticilerinden biri önderlik yapacak 30 unda başlayacak 1. seviye programına. ama önce sevileri tek tek okuman lazım. aidin salih in kitabından yola çıkıyor. kitabı da alman faydalı. ben aldım.Nasıl bir program biraz bahseder misin cnm
gel canım bak yeni gelenlerle de daha iyi oldu ortamEvet kuzum pek giremedim.Siparişler vardı bugünde 2 tepsi baklava yaptım az önce pişti yeni yattım.Bi de böbreğim ağrıyor,yürüyüşe çıkamıyorum 10 dk anca yürüyebiliyorum ablam.Motivasyonumu kaybettim iyice,o yüzden de hiç giresim gelmiyor.
monicim kimse kırılmanı istemiyorselam kızlar, hep buraların boş olduğundan böylece de motivasyonunuz olmadığından bahsetmişsiniz. haklısınız..
ama... burayı canlandırmak sizin göreviniz, sizler yazmazsanız menü paylaşmazsanız kim yazacak?
taşın altına elini koyan olmazsa bu takım nasıl devam edecek... aylardır kaptan yardımcım yok... bir kişi de çıkıp ben yardım ederim demedi..
çok hoş fikirler sunuldu, sadece yapalım dendi.. ee kim yapacak, yapalım la olmuyor arkadaşınıza destek verip işin ucundan tutmanız lazım..
bende insanım ve bir hayatım var.. hepinizin olduğu gibi..
malum yaz, tatiller,yoğunluklar daha bi fazla..
kapıya kilit vurmak çok kolay...
herkes özgür.. istediği takıma geçme hakkı var..
yazacak çok şey var ama buna ne gönlüm ne de vaktim elvermiyor..
kırıldığımın farkında bile değilsiniz..
ne yazdın kız merak ettimKaptanım özel mesajdan yazdım size
Bi ara sarmıştım kalori hesabına hatta mutfak tartısı siparişi veriyorduk nerdeyse sepetten son anda çıkardımKalori hesabi yapan var mi ben bi program indirdim onunla yapıyorum simdi bi hesap yapicam. Günlük almam gereken yag protein karbonhidrat da yazıyor
Taze fasulye ve cacık yaptım, pilav yapmadım yanınaAkşama tavuk haşlayıp salata yapacam bide bulgur pilavı pilavdan belki iki kaşık yerim belli yemem
Sizin menüler neler kızlar yazında hepimize fikir olsun
kız kahveyle anlarımda , çayla çiklat ne alaka
hiç aklıma gelmeyecek ikili
Hoş geldinnnnben yeni katıldım 64 kiloyum
sabah bi dilim ekmek bir salatalık üç zeytin biraz peynir
öğlen bir elma
şimdide mercimek yemeği yapıyorum soğan salça mercimek tuzu çok az kullanıyorum yanında ayran yapıcam birerde domates salatalık
Bende fit365 i uygulamasını bende indireyim.Ama birkaç tane var.Senin ki hangisi cnm?Nasıl anlatılır kiben yapiyorum fit365 diye bi uygulama ile, cok memnunum 7-8 aydir kullaniyorum
En kötü profilinden müsait anında bakıp yaklaşık bir sayı verebilirsin canım ☺ En çok mesaj yazanlardan birisinn puana dönüştürelim onlarıKaç mesaj yazdığımı hatırlayamam gı ben ☺☺ zaten telefonu ara ara alıyorum elime ne zaman ne yazdım.hatırlarsam yazarım tabiki de ☺
Siz daha iyi bilirsiniz kaptanım dedimtadım kaçıktı biraz. dengem hepten gitti bu hafta. ama çok şükür şimdi iyiyim.
sana da geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifa versin.
canım benim sağolasın. çok mutlu oldum böyle düşündüğüne
tatlı olayını hiç sorma aylinim
orada bir topluluk var. yitik şifayı ücretsiz bulanlar diye. seviyeler var onları yapıyorsun. sayfa yöneticilerinden biri önderlik yapacak 30 unda başlayacak 1. seviye programına. ama önce sevileri tek tek okuman lazım. aidin salih in kitabından yola çıkıyor. kitabı da alman faydalı. ben aldım.
gel canım bak yeni gelenlerle de daha iyi oldu ortam
monicim kimse kırılmanı istemiyortabiki herkesin özel hayatı var, sıkıntılar, yoğunluk, iş vs... 24 saat kimse de burada duramaz.
ama açıkçası her ne kadar açıkça doğrudan yazmasak da bugüne kadar, ben ve diğer arkadaşlar kaptan olarak seni artık sıklıkla burada görmek istiyoruz. bilakis kırılırsın diye ve de tabi sağlık sorunların da oldu diye kimse doğrudan yazamadı. ama dürüst olmak gerekirse kaptanımızı daha sık görmek istiyoruz burada artık. emin ol biz seni çok seviyoruz
tabi bunun yanında herkesin sorumluluğu var paylaşım konusunda. o da başka konu. herkes yazmazsa kim sohbet edecek. o zaman toplanalım. eski hareketliliği geri getirmek hepimizin elinde
ben yoğun olmasam yardımcı olurum ama şu an mümkün değil. raporum bitti işe başladım.gerçi gel hala halsizliklerim var, iş yoğun, zor gidip geliyorum. eve gelince de ancak yazılanları okuyor cevap yazıyorum.
bu arada diğer sayfalarda gördüğüm arkadaşları davet ediyorum ara sıra. takıma öyle katkım oluyor. ama geçen haftalarda çağırdığım iki kişi geldi , sonra gelmediler buraya.
ne yazdın kız merak ettim
Ispanağı yoğurtla yeme bence cnm.Demirini öldürüyorsun.afiyet olsun.. ben ispanak yemegi yaptim yogurtla yeriz
Niye sıkıntıorda tuvalet yokmu
eline sağlık canım.menü bildirimi +10puan
1,5 lt su içmek +10 puan
spor yapmak +10 puan (veya ilk sayfadaki puanları kullanacağız. )
mesaj puanı +2 (her mesaj için +2 eklenecek) (günde 5 mesaj atılması zorunluydu o zaman tam puan oluyor) (* menü bildirirken o gün gönderilmiş olan toplam mesaj sayısı da eklenmeli)
Kaçamak -5
23.08.2019 listesi menü 1,5 lt su spor mesaj sayısı kaçamak toplam puan @mn5822 Natsume @peaceful16 Lonely single girl @gulsahhh01 Aylin42Konya @vorones 60kiloyum @Kimmik @gezegenfeza @MorVampirella rishrose @Manolya2010
haftalık liste 23.082019 24.08.2019 25.08.2019 26.08.2019 27.08.2019 28.08.2019 29.09.2019 TOPLAM PUAN @mn5822 Natsume @peaceful16 Lonely single girl @gulsahhh01 Aylin42Konya @vorones @Kimmik @MorVampirella rishrose @Manolya2010 @gezegenfeza
hoşgeldin canım.25 yaşındayim 64 kiloyum boyum 155 üç sene ünce 80 kilodan 59 a indim sonra 68 oldum üç senedir 63-67 arası gidip geliyorum kilo vermek istiyorum ama yavaş olsun diye dikkat ediyorum hızlı kilo verdiğimde rahatsızlanıyorum ve bi kiloda sabit kalmak istiyorum artık
çok güzel başlangıç yapmışsın.Sabah
2 yumurtadan omlet
Ara
Karpuz
Öğle
Tavuk sote
Brokoli
Ara
Karpuz
Akşam
Mantı
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
gayet güzel afiyet olsun.Menümü yazayımm
Sabah
1 yumurta, kepekli ekmek bir dilim, yeşil ve kırmızı biber, çok az da peynirle değişik bir tava tostu yaptım. Kızımın diliminin yarsını da ben yedim.
Ara
Sade filtre kahve
Bitter çikolata
Akşamdan önce
Denemek için konserve balık almıştım ondan yedim (midemi bulandırdı, sevmedim)
Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye
Cacık
Su 2lt
Spor: jumping jacks (90), ip atlama (100), mekik (4*20) wall sit (20sn) plank (20sn)
Bugün gönderdiğim mesaj sayısı: 10
Canım benimGüzel yürekli ablacım benim teşekkür ederim
Eğer imkanlar elverirse hayır demem vallahi
Benim annem hep çalışıyordu, evde yemekleri küçüklüğümden beri ben yapardım ama onlar da kızartma, türlü falandıevimizde mantı yapıldığı hiç olmamıştır hatta ilk defa ev mantısını atandıktan sonra Muş’ta bir kermeste yedim ben
Bir elin parmağını geçmez geçmez heralde mantı yediğim günler
Hamileyken canım istemişti bi ara burda bulamadık marketteki mantılardan yaptık biz de
Sporlar konusunda toplasan beş dk sürmez süre olarak ama bebekle anca o kadar oldu. Ayağımın altında dolanıyor, üzerime çıkıyor sürekli o da oyun yapıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?