Nasıl yapalım ne yapalım bilemedim.Birbirimize faydamız olur mu,bi fikrin tavsiyen var mı diye soruyorum.Ama kelin kremi olsa önce kendine sürermiş dicen.
Her akşam yattığım da yarın zorlada olsa yürüyüşe çıkıcam,düzenli beslenicem diyorum ama yataktan kalkamıyorum.Bugün 12:30 uyandım
Çok becerklisin valla fulyacım maşallahbu aralar düzensiz beslenmeden dolayı ve de tabi insülinimin 10 olmasından dolayı canım çok tatlı istiyor. elimin altında sağlıklı abur cubur lazım. zaten bir sonraki regl öncem de yaklaşıyor. o yüzden datlubişiler hazırladım lokmalık. dolapta hazır bulunucak.
Ben de nescafebende Türk Kahvesi yaptım .
Anneme yaklaşık altı ay önce yumurtalık kanseri teşhisi konuldu malesef ameliyat oldu şimdi kemoterapi görüyor
Wc sorununu sık sık yaşıyorsun sen.Ben de çok nadir olur ama zorluğunu bilirim.Geçen gün sara baby nin bir tarifini denedi faydasını görmüştü.Tam hatırlamıyorum ama kayısıları suda ıslattı ertesi gün kayısılarını yedi sonra da suyunu içmişti.Sorunu çözülmüştü,denedin mi hiç?burada sık sohbet iyi gelir. onun dışında kafamızı toplucaz aylinim. 3 gündür wc sıkıntılı o da zorladı beni. balon gibi şişim.
Ne küslüğü cadııSen de kendine iyi bakAylin42Konya abla. Nedense bir seni görmezlikten geliyorum havası seziyorum o nedenle ben kimseyle dargın durmam, gerçek hayatta da böyleyim ,yok yok ben rahat edemem küs hak edenler olur, hakkım yenir malum o ayrı
Oh tamam o zaman no prb ☺Ne küslüğü cadııİyi niyetle bişey yazarım şimdi,yine yanlış anlaşılırım diye hiç bulaşmıyorum açıkcası.Delüüüü
kız ne izni seni izinli yazmadık kiOh tamam o zaman no prb ☺
Çok becerklisin valla fulyacım maşallah
Evde bi ton yulaf ezmezi ve keten tohumu var.Bi gronala yapayım dedim hala yapamadım.Yulaf ezmesinden bildiğin denediğin sağlıklı atıştırmalık tariflerin kesin vardır.Zamanın olunca alengirli tariflerini bekliyorum tatliş.Keten tohumu,fındık,fıstık,ceviz,kuru üzüm,kayısı,incir bunlar evde var ona göre tarif verirsen sevinirim.Eksik olanı da hiiç gidip alamam halim yok zaten
niye izinli oluyosun, ben bir şey mi kaçırdımŞimdi ben izinliyim değil mi? Şartları neler ,ne zaman geri dönmek zorundayım? Çok soru sordum
Wc sorununu sık sık yaşıyorsun sen.Ben de çok nadir olur ama zorluğunu bilirim.Geçen gün sara baby nin bir tarifini denedi faydasını görmüştü.Tam hatırlamıyorum ama kayısıları suda ıslattı ertesi gün kayısılarını yedi sonra da suyunu içmişti.Sorunu çözülmüştü,denedin mi hiç?
Aa düzeldiğine sevindim canım.Beslenmeyle alakalıysa onu zaten çözersin senameliyattan sonra sorunum çözüldü benim. son günlerde kötü beslendim ondan oldu. sinameki içtim düzelir yarın. gece probiyotik de alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?