Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

burada sık sohbet iyi gelir. onun dışında kafamızı toplucaz aylinim. 3 gündür wc sıkıntılı o da zorladı beni. balon gibi şişim.

Sabah
1 dl çavdar ekmeğine labne peynir
portakal suyu

Ara
10-12 fındık

Öğle
Brokoli
Yoğurt
Mercimek çorba

Ara:
Üzüm

Akşam:
4 yk makarna
Salata
1 dolma biber

Su 2 lt
2 fincan yeşil çay
Spor yok

Bununla birlikte toplam 9 msj yazdım yani 18 puan mesajım
Natsume

Çok becerklisin valla fulyacım maşallah
Evde bi ton yulaf ezmezi ve keten tohumu var.Bi gronala yapayım dedim hala yapamadım.Yulaf ezmesinden bildiğin denediğin sağlıklı atıştırmalık tariflerin kesin vardır.Zamanın olunca alengirli tariflerini bekliyorum tatliş.Keten tohumu,fındık,fıstık,ceviz,kuru üzüm,kayısı,incir bunlar evde var ona göre tarif verirsen sevinirim.Eksik olanı da hiiç gidip alamam halim yok zaten

Anneme yaklaşık altı ay önce yumurtalık kanseri teşhisi konuldu malesef ameliyat oldu şimdi kemoterapi görüyor
aaa gerçekten mi çok üzüldüm cnm.Kemoterapi zorlu bir süreç.Meme kanseri olan teyzemden biliyorum.Rabbim annene,teyzeme ve bütün hastalara acil şifa versin.Sağlık olmayınca hiçbir şeyin ne tadı ne anlamı var

burada sık sohbet iyi gelir. onun dışında kafamızı toplucaz aylinim. 3 gündür wc sıkıntılı o da zorladı beni. balon gibi şişim.
Wc sorununu sık sık yaşıyorsun sen.Ben de çok nadir olur ama zorluğunu bilirim.Geçen gün sara baby nin bir tarifini denedi faydasını görmüştü.Tam hatırlamıyorum ama kayısıları suda ıslattı ertesi gün kayısılarını yedi sonra da suyunu içmişti.Sorunu çözülmüştü,denedin mi hiç?

Ne küslüğü cadıı İyi niyetle bişey yazarım şimdi,yine yanlış anlaşılırım diye hiç bulaşmıyorum açıkcası.Delüüüü

granola tarifi vereyim. ben de yapacağım yarın.

2 su bardağı yulaf ezmesi, 1 su bardağı çiğ kuruyemiş karışımı (badem, fındık, ayçekirdeği, kabak çekirdeği, kaju vs), 2 yk bal ya da pekmez, 2 yk fındık yağı ya da hindistancevizi yağı, 1 çk tarçın

ameliyattan sonra sorunum çözüldü benim. son günlerde kötü beslendim ondan oldu. sinameki içtim düzelir yarın. gece probiyotik de alırım.

Bende menümü yazayım uykum gelmeye başladı
2 gündür yatılı misafirim var,oğlumun üniversiteden iki arkadaşı geldi.Menü yazmadan söylemek istedim

Sabah : 1 hşl yumurta
1,5 kk peynir,1 zeytin
1 dl kızarmış tb ekmeği
4 dilim suçuk
1 tk bal 1 ceviz
Domates salatalık biber

Öğle : yarım şeftali büyüktü
3 tane finger bisküvi (ne alakaysa )

Akşam : 1 tane Etli ekmek (pide diye bilirsiniz)
Domates salatalık biber maydonoz
3-4 dilim kavun

Az önce : Cornetto dondurma
.
Kesinlikle kendime gelmem lazım.Hem kendim hemde takıma olan sorumluluğumdan dolayı.
Su 1 lt
Msj : 32
Spor : 25 dk yürüyüş zoraaki
Maydonoz alayım diye kendimi kandırdım çıktım
Natsume moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…