Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

niye izinli oluyosun, ben bir şey mi kaçırdım
Evett bir daha yazayım. Konular birikti, iki ay sonra asıl dersler başlayacak ,onlar başlayana kadar elimdeki konuları bitirmem lazım. Burası çok vaktimi alıyor mesela 1 saate yakındır konsantre olamadım buraya girmekten hem biraz konu toparlayayım hem de diyet stresini atayım nedense buradayken çok stres yapıyorum ya veremezsem ya artı çıkarsam biraz free diyete devam istiyorum

Çok tşk ederim fulyam

kuzum dün söyleseydin izne ayırırdım seni listede. cuma günü bildirim yapmayacak mısın.?

Süpermiş cnm yarın ikisini de yapıcam.Üç şey sorucam ama
1 - Sen granola nın yulafını da inceltiyor musun?
2 - Yoksa granola yı dilimleyerek mi,yoksa 2-3 kere fırından çıkarıp karıştırıp tekrar mı fırınlıyorsun?
3 - Bu tarife keten tohumu koyarak denedin mi?

kuzum dün söyleseydin izne ayırırdım seni listede. cuma günü bildirim yapmayacak mısın.?
Ha, cumadan mı söyleniyordu. Tamam bu hafta da yapayım bildirim ama çok giremeyeceğim çünkü acil durumum. Çok salladım burası instagram facebook derken koptum silkelenmem lazım. 5 mesaj yazarım ☺ o sıkıntı değil ama haftaya kilo bşldşrşmş sonrası ayrılayım müsaden olursa

tamam kuzum aman kilo almada cumaya

Çok uzaklaşma, kilo alıp gelmeni istemeyiz

Amin, inşallah rabbim hepsine şifa versin

Sanki bende yapacam gibi

1- granolada yulaf ezmesini bütün koyuyorsun.
2- granola dilimlenmez ki. bar yapmıyorsun granola yapıyorsun. tüm malzemeyi (bal-pekmez hariç) karıştırıp fırında ya da döküm tavada karıştırarak pişiriyorsun. sona yakın bal-pekmez ekleyip karıştırıyorsun. hazır. yoğurda karıştırıp meyveyle yiyorsun.
3- keten tohumu tadını acıtır güzel olmaz. onu yoğurda koy ye, öğütüp salatalara koy. ekmek ve poğaçalarda güzel olur bir de.

sana sonra granola bar tarifi de veririm. bar sıkılaştırılmış hali.

Ne izliyorsunuz?Benim ki de güldür güldürü açmış onu izliyoruz
The Blacklist diye bir dizi izliyoruz, polisiye
5.sezona geçtik. Baya sürükleyici gidiyor tavsiye ederim biraz da film indiriyorum, önerileri olan varsa alabilirim
ben de yarın mutfakta uğraşırım. yapacaklarım var.
Oo neler yapacaksınnnn
Özletecek şekilde uzak kalmanı şahsen istemiyorum. Bence hiç gitme sadece zaman planlaması yapmaya çalış

Ee bunları ne yapıyoruz? Karıştırıp bırakacak mıyız
Ablacım koş 2 bardak su iç da 1,5 lt tamam olsun

Ben de cevabımı almış oldum

tamam kuzum aman kilo almada cumaya
Kilo alma diye bir şey yok hayatımda artık inşallah. Kalori kısıtlı beslenmeye başladım çok şükür , en azından karbonhidrat da olsa miktar azaldı. Bugün ne yediğimi ,ne kadar içtiğimi anlayamadım 50°ye yakındı sıcaklık, süründük resmen evde ama yarınki menüm hazır bugün de çok yemedim. Merak etme yani almiicamm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…