- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Evett bir daha yazayım. Konular birikti, iki ay sonra asıl dersler başlayacak ,onlar başlayana kadar elimdeki konuları bitirmem lazım. Burası çok vaktimi alıyor mesela 1 saate yakındır konsantre olamadım buraya girmektenniye izinli oluyosun, ben bir şey mi kaçırdım
Çok tşk ederim fulyamgranola tarifi vereyim. ben de yapacağım yarın.
2 su bardağı yulaf ezmesi, 1 su bardağı çiğ kuruyemiş karışımı (badem, fındık, ayçekirdeği, kabak çekirdeği, kaju vs), 2 yk bal ya da pekmez, 2 yk fındık yağı ya da hindistancevizi yağı, 1 çk tarçın
kuzum dün söyleseydin izne ayırırdım seni listede. cuma günü bildirim yapmayacak mısın.?Evett bir daha yazayım. Konular birikti, iki ay sonra asıl dersler başlayacak ,onlar başlayana kadar elimdeki konuları bitirmem lazım. Burası çok vaktimi alıyor mesela 1 saate yakındır konsantre olamadım buraya girmektenhem biraz konu toparlayayım hem de diyet stresini atayım nedense buradayken çok stres yapıyorum ya veremezsem ya artı çıkarsam biraz free diyete devam istiyorum
Süpermiş cnm yarın ikisini de yapıcam.Üç şey sorucam amaAylin42Konya 1 yumurta, 2 yk süt, 2 yk yulaf ezmesi, maydanoz, bol peynir, çay kaşığının ucuyla karbonatı karıştır. tavada pankek gibi pişir az yağda.
ben yulaf ezmesini rondoda biraz küçültüp öyle koyuyorum.
Ha, cumadan mı söyleniyordu. Tamam bu hafta da yapayım bildirim ama çok giremeyeceğim çünkü acil durumum. Çok salladım burası instagram facebook derken koptum silkelenmem lazım. 5 mesaj yazarım ☺ o sıkıntı değil ama haftaya kilo bşldşrşmş sonrası ayrılayım müsaden olursakuzum dün söyleseydin izne ayırırdım seni listede. cuma günü bildirim yapmayacak mısın.?
Inan aynı durumdayımO kadar yani...Nasıl yapıcaz gezom yaa???
Kendimi hiç bu kadar isteksiz,halsiz,motivesiz...hissetmemiştim
tamam kuzum aman kilo almada cumayaHa, cumadan mı söyleniyordu. Tamam bu hafta da yapayım bildirim ama çok giremeyeceğim çünkü acil durumum. Çok salladım burası instagram facebook derken koptum silkelenmem lazım. 5 mesaj yazarım ☺ o sıkıntı değil ama haftaya kilo bşldşrşmş sonrası ayrılayım müsaden olursa
Çok uzaklaşma, kilo alıp gelmeni istemeyizNeyse kızlarrr. Moni mesajımı begendiğine göre kabul etti sayılıyor galibaben kaçayım biraz mola vereyim. Kilo verip döneceğime emin olabilirsiniz☺ güzel muhabbetiniz için teşekkürler. Hoşça kalın esen kalın beni özleyin
Amin, inşallah rabbim hepsine şifa versinaaa gerçekten mi çok üzüldüm cnm.Kemoterapi zorlu bir süreç.Meme kanseri olan teyzemden biliyorum.Rabbim annene,teyzeme ve bütün hastalara acil şifa versin.Sağlık olmayınca hiçbir şeyin ne tadı ne anlamı var
Sanki bende yapacam gibigranola tarifi vereyim. ben de yapacağım yarın.
2 su bardağı yulaf ezmesi, 1 su bardağı çiğ kuruyemiş karışımı (badem, fındık, ayçekirdeği, kabak çekirdeği, kaju vs), 2 yk bal ya da pekmez, 2 yk fındık yağı ya da hindistancevizi yağı, 1 çk tarçın
Süpermiş cnm yarın ikisini de yapıcam.Üç şey sorucam ama
1 - Sen granola nın yulafını da inceltiyor musun?
2 - Yoksa granola yı dilimleyerek mi,yoksa 2-3 kere fırından çıkarıp karıştırıp tekrar mı fırınlıyorsun?
3 - Bu tarife keten tohumu koyarak denedin mi?
Sanki bende yapacam gibi
The Blacklist diye bir dizi izliyoruz, polisiyeNe izliyorsunuz?Benim ki de güldür güldürü açmış onu izliyoruz
Oo neler yapacaksınnnnben de yarın mutfakta uğraşırım. yapacaklarım var.
Özletecek şekilde uzak kalmanı şahsen istemiyorum. Bence hiç gitme sadece zaman planlaması yapmaya çalışNeyse kızlarrr. Moni mesajımı begendiğine göre kabul etti sayılıyor galibaben kaçayım biraz mola vereyim. Kilo verip döneceğime emin olabilirsiniz☺ güzel muhabbetiniz için teşekkürler. Hoşça kalın esen kalın beni özleyin
granola tarifi vereyim. ben de yapacağım yarın.
Ablacım koş 2 bardak su iç da 1,5 lt tamam olsunBende menümü yazayım uykum gelmeye başladı
2 gündür yatılı misafirim var,oğlumun üniversiteden iki arkadaşı geldi.Menü yazmadan söylemek istedim
Sabah : 1 hşl yumurta
1,5 kk peynir,1 zeytin
1 dl kızarmış tb ekmeği
4 dilim suçuk
1 tk bal 1 ceviz
Domates salatalık biber
Öğle : yarım şeftali büyüktü
3 tane finger bisküvi (ne alakaysa)
Akşam : 1 tane Etli ekmek (pide diye bilirsiniz)
Domates salatalık biber maydonoz
3-4 dilim kavun
Az önce : Cornetto dondurma
.
Kesinlikle kendime gelmem lazım.Hem kendim hemde takıma olan sorumluluğumdan dolayı.
Su 1 lt
Msj : 32
Spor : 25 dk yürüyüş zoraaki
Maydonoz alayım diye kendimi kandırdım çıktım
Natsume moni
Ben de cevabımı almış oldum1- granolada yulaf ezmesini bütün koyuyorsun.
2- granola dilimlenmez ki. bar yapmıyorsun granola yapıyorsun. tüm malzemeyi (bal-pekmez hariç) karıştırıp fırında ya da döküm tavada karıştırarak pişiriyorsun. sona yakın bal-pekmez ekleyip karıştırıyorsun. hazır. yoğurda karıştırıp meyveyle yiyorsun.
3- keten tohumu tadını acıtır güzel olmaz. onu yoğurda koy ye, öğütüp salatalara koy. ekmek ve poğaçalarda güzel olur bir de.
sana sonra granola bar tarifi de veririm. bar sıkılaştırılmış hali.
meze, mücver, granola vs.
Oo neler yapacaksınnnn
Ee bunları ne yapıyoruz? Karıştırıp bırakacak mıyız
Teşekkür ederimmmmeze, mücver, granola vs.
azcık pişiriyorsun.
Kilo alma diye bir şey yok hayatımda artık inşallah. Kalori kısıtlı beslenmeye başladım çok şükür , en azından karbonhidrat da olsa miktar azaldı. Bugün ne yediğimi ,ne kadar içtiğimi anlayamadım 50°ye yakındı sıcaklık, süründük resmen evde ama yarınki menüm hazır bugün de çok yemedim. Merak etme yanitamam kuzum aman kilo almada cumaya
AslaaaÇok uzaklaşma, kilo alıp gelmeni istemeyiz
Waaawwww süpersinBununla birlikte 12 mesaj, yada 11 miydi?
Su, 1,5 lt olacak
20. 445 adim atmışım bugün
Ayaklarımı tepeme aldım yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?