- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
YahuNatsume , ayağımın üstüne basıp yürüyemiyorum, ayak tabanıma soğan sarıp yattım. 20.660 adım atmışım. 10 puancik mı aldım
Ilk sayfaya baktımda, 5.000 adım 40 puan ediyor.
Yani ben yürüyüşten 160 puan almışım, hadi hepsi tempolu deyildi, 1200 olsun
Hakısınız o konuda katılıyorum sizeNatsume spor puanları +10 değil de ilk ayfaya göre olsun bence gezegenfeza abla doğru diyo mesela sen 1 saat cardio yaptın ben yarım saat yürüdüm puanı aynı olmamalı zorluk seviyeleri farklı olduğu için :)
Geçmiş olsunmutlu pazarlar kızlarrr gününüz güzel geçsin
gerçi ben güne çok enerjik başlamayamadım ama. başımda ağırlık ve hafif bir ağrı var
Ayağımdan dolayı keyfim yokBen sporumu da yaptım bir duş sonra öğle yemeği.Herkesler gezmelerde sanırım hiiç ses yok takımda
Senin canın sağolsun da, 160 puanı 120 ye düşürecekken 1200 e çıkarmışımAhaha olsun canım o kadar yürümüşsün, hakkındır
Bu haftasonu evden ayrılacağız biz o yüzden günlerim biraz daha yoğun geçiyor kuzum spor için özel bir hesaplama yapamadım
Gunaydinlar mutlu pazarlar
Dun hic giremedim menude bildiremedimisim vardi biraz hem evde hem disarida.
Dunku menum:
Sabah : 2 yemek kasigi kavurma, 1 dilim kepek ekmegi, ceri domates, biraz beyaz peynir, kahve
Aksam: 1 lahmacun, 1 porsiyon cop sis, cay
1.5 lt su
Spor yok
Mesajda yok
Geçmiş olsun
ben spora başlıyorumm hadi kalkın kızlar pazar yatışı olmasınn :)
Bence sadece spor puanı olabilir :)Hakısınız o konuda katılıyorum size
İlk sayfadaki puanlrı kullanacaksak sadece spor için bir tablo kullanmak daha mantıklı (eskiden de öyle yapıyordu sanırım Wydra)
Ya da diğer kriterlerin puanlarını da uyarlamak gerekiyor bir şekilde yaklaştırmak için
Ayağımdan dolayı keyfim yok
2 sene önce topuklu ayakkabıyla düz yolda giderken düştüm, ayakkabı ayağımdan çıkmadığı halde aylarca başparmağım ağrıdığı için topuklu ayakkabı giyemedim.Ne vardı ayağında abla benim haberim yok
Gecmis olsuunn :)2 sene önce topuklu ayakkabıyla düz yolda giderken düştüm, ayakkabı ayağımdan çıkmadığı halde aylarca başparmağım ağrıdığı için topuklu ayakkabı giyemedim.
Muhtemelen uzun süredir düz taban giydiğim için, ayak tabanımın tam ortası ağrıyor.
Dün uzun yürüyünce akşam çıldırdı, üstüne basamaz oldum.
Akşam soğan dilimleyip koydum, sabahta ağrı kesici aldım, biraz daha iyiyim
Senin canın sağolsun da, 160 puanı 120 ye düşürecekken 1200 e çıkarmışım
Uyanık seniiiiiSenin canın sağolsun da, 160 puanı 120 ye düşürecekken 1200 e çıkarmışım
20.000 adım neyine bacım,çarşı pazar mı gezdin kız ?Çok geçmiş olsun.2 sene önce topuklu ayakkabıyla düz yolda giderken düştüm, ayakkabı ayağımdan çıkmadığı halde aylarca başparmağım ağrıdığı için topuklu ayakkabı giyemedim.
Muhtemelen uzun süredir düz taban giydiğim için, ayak tabanımın tam ortası ağrıyor.
Dün uzun yürüyünce akşam çıldırdı, üstüne basamaz oldum.
Akşam soğan dilimleyip koydum, sabahta ağrı kesici aldım, biraz daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?