Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yahu Natsume , ayağımın üstüne basıp yürüyemiyorum, ayak tabanıma soğan sarıp yattım. 20.660 adım atmışım. 10 puancik mı aldım
Ilk sayfaya baktımda, 5.000 adım 40 puan ediyor.
Yani ben yürüyüşten 160 puan almışım, hadi hepsi tempolu deyildi, 1200 olsun

Ahaha olsun canım o kadar yürümüşsün, hakkındır

Bu haftasonu evden ayrılacağız biz o yüzden günlerim biraz daha yoğun geçiyor kuzum spor için özel bir hesaplama yapamadım

Hakısınız o konuda katılıyorum size
İlk sayfadaki puanlrı kullanacaksak sadece spor için bir tablo kullanmak daha mantıklı (eskiden de öyle yapıyordu sanırım Wydra)
Ya da diğer kriterlerin puanlarını da uyarlamak gerekiyor bir şekilde yaklaştırmak için

Ahaha olsun canım o kadar yürümüşsün, hakkındır

Bu haftasonu evden ayrılacağız biz o yüzden günlerim biraz daha yoğun geçiyor kuzum spor için özel bir hesaplama yapamadım
Senin canın sağolsun da, 160 puanı 120 ye düşürecekken 1200 e çıkarmışım

afiyet olsun canım ama sebze salata göremedim. akşam salata da olsaydı keşke. hem hazmı kolaylaştırıyormuş.

Bence sadece spor puanı olabilir :)

Ne vardı ayağında abla benim haberim yok
2 sene önce topuklu ayakkabıyla düz yolda giderken düştüm, ayakkabı ayağımdan çıkmadığı halde aylarca başparmağım ağrıdığı için topuklu ayakkabı giyemedim.
Muhtemelen uzun süredir düz taban giydiğim için, ayak tabanımın tam ortası ağrıyor.
Dün uzun yürüyünce akşam çıldırdı , üstüne basamaz oldum.
Akşam soğan dilimleyip koydum, sabahta ağrı kesici aldım, biraz daha iyiyim

Gecmis olsuunn :)

Iyi aksamlar kizlar menumu yaziyim.

Sabah saat 06.45
1 bardak filtre kahve

Saat 10.00
2 dilim uzumlu ekmek ( avuc ici buyuklugunda)
1 filtre kahve

Saat 12.30
1 kase mantar corba
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
2 bardak su

Aksam
1 kucuk kepce nohut
1 kase salata

Toplam su 2 lt
Spor: 8704 adim

Selamlar arkadaslar iyi aksamlar

Kahvalti; 1 haslanmis yumurta, 1 kasik kavurma, 1 dilim kepek ekmegi, cok az bal kaymak, kahve

Ara:1 kucuk pogaca, buzlu kahve

Aksam: yarim kaseden az sebzeli bulgur pilavi, ceyrek porsiyon doner, soda

Aksam yemegi cok cok az yedim. Canim istemiyo hic.

5000 adim
Su 2 lt olur

20.000 adım neyine bacım,çarşı pazar mı gezdin kız ?Çok geçmiş olsun.
Bende bugün evde değilim.O yüzden çok yazamadım.Yatılı misafirleri yolcu ettik kaynımın hobi bahçesine yemeğe geldik.Pişir kavur mangal vs valla yoruldum.Hiiiç keyfim de yok,böğrüm ağrıyor,başım çatlıyor eve gidip yatmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…