Teşekkür ederimmmSağol canım benim
Geçmiş olsun canım tansiyonuna baktır geçmezse doktora git ihmal etme tatlım
Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden
Canım ya. Kıyamam. Şimdi nasılsın. Ben de tam bebeklerde n firsat buldum sabah uyucam. İki sinek sinir etti uyutmadiOff kizlar bu saatte uyandim uyuyamiyorum daha ise gitmeme 3 saat var uykum kacti. Odamda bi dokunmatik masa lambasi var. Yaprak ucsa uyanıyorum zaten birden lamba kendi kendine yandi. Delircem şimdi isigi actim acik isikla uyumaya çalışıyorum
spagetti aleti bey gülüm eminim güzel olur kız gibi maaşallahCanım Kabakları yıkayıp kabuklarını soyup spagetti aletiyle doğruyorum sonra tavada bir yemek kaşığı zeytinyağında soteliyorum tuzunu salçasını baharatlarını dereotunu ve maydanozunu ekliyorum karıştırıyorum sonra bir kase yoğurtla afiyetle yiyoruz inan makarnayı hiç aratmıyor çok lezzetli oluyor
Msj ım 7 yada 8Aa iyi baari cnm.Bu gün ki menüm
Sabah : 1 hşl yumurta
Zeytin peynir domates salatalık maydonoz
Ara : 1 tane hşl mısır
Öğle : 1 tabak kereviz yemeği
Ara : 1 şeftali,1 avuç sarı üzüm
Akşam : Dereotlu kabak yemeği
4 tane köfte yoğurt
Su : 2,5 lt
Spor :1saat 15 dk yürüyüş
Msj sayısına balıp yazıcam
Natsume
menüm
Kahvaltı
Kaşarlı omlet
Sade kahve
Öğle
Kendi yağında birkaç dilim sucuk
1 üçgen yufka dilimi
Ara
Bitter çikolata
Yeşilçay
Akşam
1 pizza dilimi
Patates dilimi ve nugget ( fırınlanmış)
Su 1,5 lt
Spor yok
Bugün evdeki eşyaların büyük kısmını paketleyip kargoya verdik o yüzden akşam yemek hazırlamakla uğraşmadık. Dondurulmuş pizza ile hallettik.
Dün yediğim börekler bana dokundu galiba
Bünye alışmış sağlıklı beslenmeye yaramadı
Msj ları sayamadım.Sabah hiç msj yazmadan profilden bakmayı da unutmuşumAa iyi baari cnm.Bu gün ki menüm
Sabah : 1 hşl yumurta
Zeytin peynir domates salatalık maydonoz
Ara : 1 tane hşl mısır
Öğle : 1 tabak kereviz yemeği
Ara : 1 şeftali,1 avuç sarı üzüm
Akşam : Dereotlu kabak yemeği
4 tane köfte yoğurt
Su : 2,5 lt
Spor :1saat 15 dk yürüyüş
Msj sayısına balıp yazıcam
Natsume
Çok enerjiksin maşallah saram hep böyle ol inşallah.Tatilinde güzel geçiyor,yeğenin de çok iyi değme keyfine cnmGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum bol enerjik sağlıklı huzurlu mutlu bir gün olsun
Çok enerjiksin maşallah saram hep böyle ol inşallah.Tatilinde güzel geçiyor,yeğenin de çok iyi değme keyfine cnm
Gecmis olsun canim
spagetti aleti bey gülüm eminim güzel olur kız gibi maaşallah
Hazır alıyorumKızlaarr biber salçasını nasıl yapıyorsunuz?Ben kaynayarak yapıyorum balkonum birkaç saat ancak güneş görüyor.Sizlerden farklı bir tarif öğrenirim belki.
Marketten alıyorum abla benKızlaarr biber salçasını nasıl yapıyorsunuz?Ben kaynayarak yapıyorum balkonum birkaç saat ancak güneş görüyor.Sizlerden farklı bir tarif öğrenirim belki.
çok afilliymis ya ne guzelmis
ben çok kullanıyorum ama hiç yapmadim nasıl yapiyon gülümKızlaarr biber salçasını nasıl yapıyorsunuz?Ben kaynayarak yapıyorum balkonum birkaç saat ancak güneş görüyor.Sizlerden farklı bir tarif öğrenirim belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?